2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Evet özel okulda takip çok. O anlamda iyi zaten. Eğitim tartışılır sabah örnek verdim mesela o diplomaya sahip değil ama onu yapıyor. Bunları bilmek önemli ki eşin o okuldaymış o bilir. Bahçeşehir’de mi kuzum eşin orada %50ydi de indirim. Ben atandıktan sonra beni çağırdılar gelin hocam diye dedim taaaa Türkiye’nin diğer ucundayım

Al diyorsan hemen alcam kuzum alayım mı ne diyorsun?

BEn polar sabahlıklardan alacağım yanıma. Hızlıca üstüme geçririm çıkartması da kolay. Bir de çoğunlukla elbise geceliklerin daha kullanışlı olduğnu söylemiş herkes. Gecelik de elbise olarak 3-4 tanr yanımda götürürüm diye düşünüyorum. Kan falan oluyormuş galiba.

Mantıklı polar sabahlık. Yani askında beni görmeye gelecek vs olmayacak hastanede foto çekimi vs de olmayacak çok da önemli değil. Ama üşütmek istemem. Hasta olunca süt azalması vs gibi şeyler de olabiliyormuş ya.

Ay çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah hep. Çok rahat uykuları olsun bebişin. Benimki de kargoda yarın falan gelir herhalde Gelince biz de kuracağız sonra kaldırırız toz olmasın diye.
Ayyy kuzum inşallah güzeldir. Hemen yaz kurunca tamam mı benimki hemen gelmez çünkü

Ayyy kuzum inşallah güzeldir. Hemen yaz kurunca tamam mı benimki hemen gelmez çünkü
Timam Bu arada bebek arabası için de arkadaşım ben vereceğm alma dedi. Alacaksan direkt kabin ya da bastın al at kenarı pahalılanmadan dedi. Onun travel sistem pusetli falan. 6-7 ay rahat kullanırsın sonra verirsin geri dedi iyi denk geldi. Ama hala şüphedeyim, arabaya bişi olursa diye. Çünkü ikinci çocuk istiyor onda da kullanırım diyordu. Neyse bakalım.

Bilnette cnm bilfenin bünyesinde okul eğitm çok iyi ve şükür öğretmenlerini de memnun ediyorlar her konuda

Gecelik sezeryan doğum yapanlar daha kullanışlı diyor benim ilk dogumum normaldi pijamayla da rahat ettim

Ay çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah hep. Çok rahat uykuları olsun bebişin. Benimki de kargoda yarın falan gelir herhalde Gelince biz de kuracağız sonra kaldırırız toz olmasın diye.
Amin canımsende kur resmini çek sonra sorunsuz gelsin İn şa Allah

Kuzum nolcak ya dikkat edersiniz zaten keşke şansım olsa böyle. Bir arkadaşımın bebeği var o da zaten bebek daha. Arabasını kullanacak yani

Bence iş görür yaa . Bilmiyorum beklentimiz ne olmalı haznesi büyük, buhar gücü iyi. Bi arkadaşımda bebeğine almıştı geçen yıl. Fiyatı da 400 iyi. Başka yerlerde 600-800. Bence alınır
Alayım ya ben de. İnşallah çöp olmaz

Cnm bnım bıldıgım ve okudugum en önemli gen pai.
Ve bnım pai homozıgot
3 doktor dırekt iğne dedi

Dünki perinatolog ilk yukardaki 2 gen önemlidir dedisnde pıhtılaşma yok dedi
Senın raporıunu atsana cnm bana

Eklentiler

• Screenshot_20231109_122245_com.android.gallery3d.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…