Evet özel okulda takip çok. O anlamda iyi zaten. Eğitim tartışılır sabah örnek verdim mesela o diplomaya sahip değil ama onu yapıyor. Bunları bilmek önemli ki eşin o okuldaymış o bilir. Bahçeşehir’de mi kuzum eşin orada %50ydi de indirim. Ben atandıktan sonra beni çağırdılar gelin hocam diye dedim taaaa Türkiye’nin diğer ucundayımKızlar benimde kizim 1.sinifa gdiyor özel okul ama eşimde özel okulda matematik öğretmeni olduğu için bize yuzde 50 indirim oluyor ve özel okulun bize en büyük katkısı tam gün olması ve eşimle gidip gelmesi daha öncede 2 sene yine eşimle gtti geldi biz çok memnunuz İngilizce özellikle kızım suanda baya bilgin muhabbet edebiliyor egtim sisteminden ilgisi alakası dan öğretmenlerin çok çok memnunuz ama malesf her yerde arkadaş bakımında sknti yaşayabiliyor geçen sene çok yaşadık yanında oturduğu arkadsindan dolayı erkek biz kızıma oyun terapisi aldirdk rehberlikci de çözememişti ama sonrasında anladık ki yanındaki arkadasi sürekli küfür filn ediyormuş boğazını skms öğretmenleri hemen görür görmez müdahale etmiş bilgisini de veriyorlar ne olursa olsun. Sonra öğrendik ki o çocuktan herkes şikayetçi aile sorumsuz bu sene kayıt almadılar arkadaş zorbalığı özelde de devlette malesf olan şeyler
Al diyorsan hemen alcam kuzumŞimdi sen sorunca çalıştırayım dedim. 2 bardak su koydım hemen buhar vermeye başladı. Ufak ufak su sesi dışında ses gelmiyor. Buhar verme derecesi yeterli bence. Bide alt kısmında uçucu aramo yağ kullanmak için yeri var. Süngere döküp oraya koymak için
BEn polar sabahlıklardan alacağım yanıma. Hızlıca üstüme geçririm çıkartması da kolay. Bir de çoğunlukla elbise geceliklerin daha kullanışlı olduğnu söylemiş herkes. Gecelik de elbise olarak 3-4 tanr yanımda götürürüm diye düşünüyorum. Kan falan oluyormuş galiba.Onu bilmiyorum kuzum. Ama yaz doğumunda bile anneye patik falan giydirdiklerimi görmüştüm. Kan kaybettiğimiz için galiba üşüyormuşuz. Ama tecrübeli değilim. Bunu bu yaz gördüm baya patikliudi hastanede ağustos ayında kadın uzun kollu falandı
Mantıklı polar sabahlık. Yani askında beni görmeye gelecek vs olmayacak hastanede foto çekimi vs de olmayacak çok da önemli değil. Ama üşütmek istemem. Hasta olunca süt azalması vs gibi şeyler de olabiliyormuş ya.BEn polar sabahlıklardan alacağım yanıma. Hızlıca üstüme geçririm çıkartması da kolay. Bir de çoğunlukla elbise geceliklerin daha kullanışlı olduğnu söylemiş herkes. Gecelik de elbise olarak 3-4 tanr yanımda götürürüm diye düşünüyorum. Kan falan oluyormuş galiba.
Ay çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah hep. Çok rahat uykuları olsun bebişin. Benimki de kargoda yarın falan gelir herhaldeBaktıkca içim içim kıpır kıpır oluyor
Ayyy kuzum inşallah güzeldir. Hemen yaz kurunca tamam mıAy çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah hep. Çok rahat uykuları olsun bebişin. Benimki de kargoda yarın falan gelir herhaldeGelince biz de kuracağız sonra kaldırırız toz olmasın diye.
TimamAyyy kuzum inşallah güzeldir. Hemen yaz kurunca tamam mıbenimki hemen gelmez çünkü
Bilnette cnm bilfenin bünyesinde okul eğitm çok iyi ve şükür öğretmenlerini de memnun ediyorlar her konudaEvet özel okulda takip çok. O anlamda iyi zaten. Eğitim tartışılır sabah örnek verdim mesela o diplomaya sahip değil ama onu yapıyor. Bunları bilmek önemli ki eşin o okuldaymış o bilir. Bahçeşehir’de mi kuzum eşin orada %50ydi de indirim. Ben atandıktan sonra beni çağırdılar gelin hocam diye dedim taaaa Türkiye’nin diğer ucundayım
Yanlış mı okudum diye tekrar okudum. Sürekli yat kalk yaptınız diye bir şey olur mu diye mi soruyorsunuzyani bundan ne olabilir ki
Gecelik sezeryan doğum yapanlar daha kullanışlı diyor benim ilk dogumum normaldi pijamayla da rahat ettimBEn polar sabahlıklardan alacağım yanıma. Hızlıca üstüme geçririm çıkartması da kolay. Bir de çoğunlukla elbise geceliklerin daha kullanışlı olduğnu söylemiş herkes. Gecelik de elbise olarak 3-4 tanr yanımda götürürüm diye düşünüyorum. Kan falan oluyormuş galiba.
Bence iş görür yaa . Bilmiyorum beklentimiz ne olmalıAl diyorsan hemen alcam kuzumalayım mı ne diyorsun?
Amin canımAy çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah hep. Çok rahat uykuları olsun bebişin. Benimki de kargoda yarın falan gelir herhaldeGelince biz de kuracağız sonra kaldırırız toz olmasın diye.
Kuzum nolcak ya dikkat edersiniz zatenTimamBu arada bebek arabası için de arkadaşım ben vereceğm alma dedi. Alacaksan direkt kabin ya da bastın al at kenarı pahalılanmadan dedi. Onun travel sistem pusetli falan. 6-7 ay rahat kullanırsın sonra verirsin geri dedi iyi denk geldi. Ama hala şüphedeyim, arabaya bişi olursa diye. Çünkü ikinci çocuk istiyor onda da kullanırım diyordu. Neyse bakalım.
Oh kuzum memnunsan sorun yokBilnette cnm bilfenin bünyesinde okul eğitm çok iyi ve şükür öğretmenlerini de memnun ediyorlar her konuda
Alayım ya ben de. İnşallah çöp olmazBence iş görür yaa . Bilmiyorum beklentimiz ne olmalıhaznesi büyük, buhar gücü iyi. Bi arkadaşımda bebeğine almıştı geçen yıl. Fiyatı da 400 iyi. Başka yerlerde 600-800. Bence alınır
Cnm bnım bıldıgım ve okudugum en önemli gen pai.Maşallah güzelce atlattın bunu da gözün aydın
Bir şey sormak istiyorum genetik sonucunu paylaşabilir misin bana da pıhtılaşma çok az denmişti dediğin gibi heterojigot bi değerim yok sadece pai 4g 4g de bı sıkıntı vardi diğer doktorlar iğne vermemişti bana ama bu başladı kayıplarım da olduğu için kullan dedi zararlı olur demiş sana kafam karıştı benim de şimdi
Yok yok olmaz. Özellikle bebeklerde burun tıkanıklığı kuruluk zor nefes alma oluyor ya. O zamanlar için çok iyi. Odasında çalıştırcaz hava nemlendikçe nefes almaları kolaylaşcak. Olmadı kocan horluyorsa onun yanına koyarsın horlaması dururAlayım ya ben de. İnşallah çöp olmaz
Ayy çok tatlis güle güle kullansın bebisin canımAnne kucağıda geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?