Başka odaya alırsın kuzum aynen. Oyun oynarsınız orada onunla bir sürü aktivite yaparsınız. İstediğin oda da kullanırsın sonuçta taşınan bişey.Ben mecbur halı alıcam çünkü odasına mobilya aldıktan sonra fazla yer kalmıyor ortada ama başka bir odaya bundan almak istiyorum bende
Ben kendim için öncelik istiyorum ya. Çok zor nefes alıyorumYok yok olmaz. Özellikle bebeklerde burun tıkanıklığı kuruluk zor nefes alma oluyor ya. O zamanlar için çok iyi. Odasında çalıştırcaz hava nemlendikçe nefes almaları kolaylaşcak. Olmadı kocan horluyorsa onun yanına koyarsın horlaması durur
Aynen öyle canım çocuklar oyun halısını çok severlerBaşka odaya alırsın kuzum aynen. Oyun oynarsınız orada onunla bir sürü aktivite yaparsınız. İstediğin oda da kullanırsın sonuçta taşınan bişey.
1268 aldım kuzum indirimde şimdi normalde 1400 idi sanki..kuzum ben 40 günden sonra başlıcam kullanmaya çünkü 40 gün annem yanımda olucak sonra tek kalıcam diye bu bana yardım edicekAy çok güzelne kadara aldın sen kuzum bunu? Bir de bebek bunu ne zaman kullanıyor? Başından beri mi
Çok iyi almışsın kuzum1268 aldım kuzum indirimde şimdi normalde 1400 idi sanki..kuzum ben 40 günden sonra başlıcam kullanmaya çünkü 40 gün annem yanımda olucak sonra tek kalıcam diye bu bana yardım edicek
Umarım öyle olurÇok iyi almışsın kuzumben de alacağım. Bence de çok yardımcı olur
aaaa onu bilmiyrdum çok teşekkürlerrVar var öndeki ayrı fermuarlı alan termal bölüm
Aynen biz alıyoruzda seviceklermi sevmiceklermi onu bilmiyoruzBazı bebekler sevmiyormuş
O malesef şans cnm benim kızım mesela bebek arabasının çok seviyordu bebkkende büyüyünce de ben 4 5 yaşında zor biraktrdmAynen biz alıyoruzda seviceklermi sevmiceklermi onu bilmiyoruz
kuzuuum bende öyle yapıcam hem su geçirmez oluyor bunlar çocuk istediği kadar yere bir şeyler dökebilirKızlar ben bebek odasına halı yerine oyun matı almak istiyorum. Şunların güzelliğine bakar mısınız? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Birkaç güzel birşey buldum. Tabi önce mobilyasını almak lazım.
Ayy o da çok zor ben çocukken annemler diyor hiç yürümeyi sevmezdim annemler zorluyordu..büyüyünce bebek arabasıyla çok zor yaO malesef şans cnm benim kızım mesela bebek arabasının çok seviyordu bebkkende büyüyünce de ben 4 5 yaşında zor biraktrdm
Ayy iyi bari büyük alisverislerden biri eksilmis olurSöz verdim eşime gidicem diye her gün söz veriyorumay İn şa Allah beğenirim ya bir şeyler..mobilyasını dedesi alıyor Allah'tan
Aynen cnm küçükken çok iyi oluyor diyarda zapt etmek ama büyüdükçe zor oluyor yürümek istemiyor bebek arabasıyla da ağır oluyorAyy o da çok zor ben çocukken annemler diyor hiç yürümeyi sevmezdim annemler zorluyordu..büyüyünce bebek arabasıyla çok zor ya
Aynen öyle ben büyükleri bitirmek istiyorum en kolayı benim için giyim..bence bulurum yaAyy iyi bari büyük alisverislerden biri eksilmis olurhadi inşallah içine sinecek bir model bulursun kuzum
AgsgabaAyyy influencer mı olsam napsam yaçok uyumasam olurdum belki de
Ahh kuzum annelik çok zor gerçekten doğulmadan neleri düşünüyorum ilk olunca daha bir panik oluyorum aslında yaşımda az diğil ama onunla hiç alakası yokmuşAynen cnm küçükken çok iyi oluyor diyarda zapt etmek ama büyüdükçe zor oluyor yürümek istemiyor bebek arabasıyla da ağır oluyor
Benim erkek kardeşim bebek arabasına hiç binmezdi öyle bomboş dolaştırırdık yanımızda arabayıO malesef şans cnm benim kızım mesela bebek arabasının çok seviyordu bebkkende büyüyünce de ben 4 5 yaşında zor biraktrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?