2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben mecbur halı alıcam çünkü odasına mobilya aldıktan sonra fazla yer kalmıyor ortada ama başka bir odaya bundan almak istiyorum bende
Başka odaya alırsın kuzum aynen. Oyun oynarsınız orada onunla bir sürü aktivite yaparsınız. İstediğin oda da kullanırsın sonuçta taşınan bişey.

Ben kendim için öncelik istiyorum ya. Çok zor nefes alıyorum

Ay çok güzel ne kadara aldın sen kuzum bunu? Bir de bebek bunu ne zaman kullanıyor? Başından beri mi
1268 aldım kuzum indirimde şimdi normalde 1400 idi sanki..kuzum ben 40 günden sonra başlıcam kullanmaya çünkü 40 gün annem yanımda olucak sonra tek kalıcam diye bu bana yardım edicek

1268 aldım kuzum indirimde şimdi normalde 1400 idi sanki..kuzum ben 40 günden sonra başlıcam kullanmaya çünkü 40 gün annem yanımda olucak sonra tek kalıcam diye bu bana yardım edicek
Çok iyi almışsın kuzum ben de alacağım. Bence de çok yardımcı olur

kuzuuum bende öyle yapıcam hem su geçirmez oluyor bunlar çocuk istediği kadar yere bir şeyler dökebilir ama ben böyle katlama izi olanları değil de halı gibi duran matlardan almak istiyorum şu gibi bak.. yorumlarda daha net anlaşılıyor

O malesef şans cnm benim kızım mesela bebek arabasının çok seviyordu bebkkende büyüyünce de ben 4 5 yaşında zor biraktrdm
Ayy o da çok zor ben çocukken annemler diyor hiç yürümeyi sevmezdim annemler zorluyordu..büyüyünce bebek arabasıyla çok zor ya

Aynen cnm küçükken çok iyi oluyor diyarda zapt etmek ama büyüdükçe zor oluyor yürümek istemiyor bebek arabasıyla da ağır oluyor
Ahh kuzum annelik çok zor gerçekten doğulmadan neleri düşünüyorum ilk olunca daha bir panik oluyorum aslında yaşımda az diğil ama onunla hiç alakası yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…