Yok yok olmaz. Özellikle bebeklerde burun tıkanıklığı kuruluk zor nefes alma oluyor ya. O zamanlar için çok iyi. Odasında çalıştırcaz hava nemlendikçe nefes almaları kolaylaşcak. Olmadı kocan horluyorsa onun yanına koyarsın horlaması durur
Kızlar bu Nexus çok iyi biseymis hiç sesi çıkmıyor bide çok güzel hava veriyor iyi ki almışım minnacık bişey yanımda taşımakta olur Ttweeetyyy
saol kuzum ya senin link sayesinde aldım
1268 aldım kuzum indirimde şimdi normalde 1400 idi sanki..kuzum ben 40 günden sonra başlıcam kullanmaya çünkü 40 gün annem yanımda olucak sonra tek kalıcam diye bu bana yardım edicek
1268 aldım kuzum indirimde şimdi normalde 1400 idi sanki..kuzum ben 40 günden sonra başlıcam kullanmaya çünkü 40 gün annem yanımda olucak sonra tek kalıcam diye bu bana yardım edicek
Kızlar ben bebek odasına halı yerine oyun matı almak istiyorum. Şunların güzelliğine bakar mısınız? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Birkaç güzel birşey buldum. Tabi önce mobilyasını almak lazım.
kuzuuum bende öyle yapıcam hem su geçirmez oluyor bunlar çocuk istediği kadar yere bir şeyler dökebilir ama ben böyle katlama izi olanları değil de halı gibi duran matlardan almak istiyorum şu gibi bak.. yorumlarda daha net anlaşılıyor
Ahh kuzum annelik çok zor gerçekten doğulmadan neleri düşünüyorum ilk olunca daha bir panik oluyorum aslında yaşımda az diğil ama onunla hiç alakası yokmuş