Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bundan aldım Şuan ev için kullanıyorum çok memnunumbende xiami aldım beklentimi karşılıyor şu an , güzel günlerde kullan inşallah![]()
Geçen gün evet bende hissettim bi de gece 00:00 da oldu. Allahtan çook kısaydı. Bende Bahçeşehirdeyim kuzum burada da çok hissediliyor.İstanbul'da yaşıyan kızlarımız deprem demişler olucak bizim bu tarafladada olucak..zaten geçen gün bizde oldu deprem şimdi diyorlar yine bekleniyor stres yaptım
Ben hiss etmedim eşim hiss etmiş insanlarıda çok korkutuyorlar yok bu hafta olucakmış hazır olun her defa bu konu açılınca hep diyorum en güzeli mustegil evGeçen gün evet bende hissettim bi de gece 00:00 da oldu. Allahtan çook kısaydı. Bende Bahçeşehirdeyim kuzum burada da çok hissediliyor.düşünmemeye çalış. Allah korusun
İnşallah yapılan tahminler yanlıştır. Ve inşallah gece uykuda yakalanmayız. Düşünmemeye çalış başka türlü bunun üstesinden gelemeyiz. Başka şeylere odaklanalım. İstanbul şartlarında müstakil ev bulmak çok zor kuzum heryer gökdelen gibi binalarla dolu.Ben hiss etmedim eşim hiss etmiş insanlarıda çok korkutuyorlar yok bu hafta olucakmış hazır olun her defa bu konu açılınca hep diyorum en güzeli mustegil ev
Amin canım.Yok ben bir tek İstanbul için demiyorum öylesine diyorum keşki evimiz müstakil olsaydı hep diyorum eşime rahat kafa heyacan yok.Allah korusun hepimiziİnşallah yapılan tahminler yanlıştır. Ve inşallah gece uykuda yakalanmayız. Düşünmemeye çalış başka türlü bunun üstesinden gelemeyiz. Başka şeylere odaklanalım. İstanbul şartlarında müstakil ev bulmak çok zor kuzum heryer gökdelen gibi binalarla dolu.![]()
Teşekkürler canımgüzel günlerde kullansın minnoşşşş,çok güzel duruyo yer kaplamaz fazla
Ah keşke canım keşke. Hayaller= hayatlarAmin canım.Yok ben bir tek İstanbul için demiyorum öylesine diyorum keşki evimiz müstakil olsaydı hep diyorum eşime rahat kafa heyacan yok.Allah korusun hepimizi![]()
çok güzelll bende kpye yaptırıcam dolap ve şifonyer onları yaptırırken bide mutfağa istedim onu yapıyor şu an. Benim kız ben gibi ballı dedesi mobilyacıDolabımı tasarladım nasıl olmuş sizce![]()
Of cidden ballısın haçok güzelll bende kpye yaptırıcam dolap ve şifonyer onları yaptırırken bide mutfağa istedim onu yapıyor şu an. Benim kız ben gibi ballı dedesi mobilyacı![]()
Yok beeSenin sorularınla ben çok eğleniyorum ya
Acile gitmekte fayda var gittin geri mi geldin acabası![]()
Bende de xiaomi var çok memnunum kuzum. Biz kullanıyoruz köpeğimiz içinbende xiami aldım beklentimi karşılıyor şu an , güzel günlerde kullan inşallah![]()
Biliyorum canım boy ölçümü değilde crl (baş popo) ölçümü yapılmıyorBelli bir haftadan sonra boy ölçümü yapılmıyor diye biliyorum. 16’dan sonra kaval kemiği, uyluk kemiği ve baş çevresi ölçülüyor; haftasına uyumu ona göre belirleniyor. 3 ölçüm de bazen birbirinden 1-2 gün farklı olabiliyor.
Kuzum çok güzel olmuşDolabımı tasarladım nasıl olmuş sizce![]()
Ayy süper en güzeli ısmarlama mobilya ya istediğin gibi yapılıyor her yeriçok güzelll bende kpye yaptırıcam dolap ve şifonyer onları yaptırırken bide mutfağa istedim onu yapıyor şu an. Benim kız ben gibi ballı dedesi mobilyacı![]()
İnfluencer ınız ayağınıza geldiboş günümde erkenden uyandım ya
Şöyle bir video buldum belki ilginizi çeker kızlar![]()
Ayyy inşallah yarar. Hangisini aldın kuzum sen de paylaş bizleVayy ayak falanda çıktı içindenben bunun ucuz versiyonunu almıştım e bebekten bakalım işe yarayacak mı
![]()