• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
*Araba 7den 5 e düşmüştü beşiği de 2 bin 3 yüz gibi güzel bi fiyata aldık 🤗

Gü naayyy dınnnn canım kızlar hadi ben de bi indirim haberi vereyim civilde araç gereçte indirim vaar Philips avent emziği 201 TL ye aldım biberonlarda da vardı Sebamed yeni doğan parfümsüz şampuan aldım( inşallah güzeldir çevremden aldığım güzel yorumlarla aldım) başka ürünlerde indirimler vardı temizleme pamuğu mamalar vs. Beşik ve arabamızı da aldık Kraft Bilbao besigimiz de kanz güzel günlerde kullanalım inş 🥰
Güle güle kullan kuzum ❤️❤️ sonunda alışveriş yaptın 💃🏼💃🏼

Kuzum çok güzel olmuş😍 bişey sorucam bunu tavana kadar ölçüde yapabiliyor muyuz?
Canım yükseklik ölçüsü olarak 201 cm ve yanlış hatırlamıyorsam 238 cm vardı sadece. Ama ben kendim tasarladığım için böyle olabilir . Belki hazır pax dolap iskeletlerinde daha uzunu vardır. İKEA’nın sitesinden pax dolap tasarlayıcısına gir mutlaka 🥳

Kızlar ya aranızda uyku problemi yaşayan var mı benim geçmişti ne güzel iki gündür geri geldi valla yaaaa gece 2 yi buluyor uyumam sabah da 5 vey 6 da ayaktayım daha da uyku yok ama uykum var uyuyamıyorum 🙄🙄

Kızlar ya aranızda uyku problemi yaşayan var mı benim geçmişti ne güzel iki gündür geri geldi valla yaaaa gece 2 yi buluyor uyumam sabah da 5 vey 6 da ayaktayım daha da uyku yok ama uykum var uyuyamıyorum 🙄🙄
Ben gece bayılıyorum bildiğin. Ama çalıştığım için de olabilir bilmiyorum

Kızlar bakın ne aldım ❤️ bim de gördüm. Geleceğe yatırım 😂😂 çok tatlılar
2F6E7C85-59F1-4608-A19F-A2CCC047E3AC.webp

Sen hiç uyumuyorsun canım çokmu düşünüyorsun belki ondandı🤷🏻‍♀️ben yatağı gördüğüm an uykum geliyor🤭

Sen hiç uyumuyorsun canım çokmu düşünüyorsun belki ondandı🤷🏻‍♀️ben yatağı gördüğüm an uykum geliyor🤭
Yaaa bende öyleydim normalde ama iki gündür de böyleyim, beynim kurulmuş gibi aynı saatlerde kalkıp bir daha geri uyuyamıyorum yani bu da yoruyor tabi çünkü gündüzde uyuyabilen bir insan değilim 🤦🤦 huzursuz ve rahatsız ediyor insanı yaaa 🥺 ben hiç böyle bir hamilelik hayal etmemiştim demiştim ki çok güzel harika geçiririm ama yinede çok şükür mutluyum tabiki iyiyim ama hep kafada soru işaretleri..

Canım yükseklik ölçüsü olarak 201 cm ve yanlış hatırlamıyorsam 238 cm vardı sadece. Ama ben kendim tasarladığım için böyle olabilir . Belki hazır pax dolap iskeletlerinde daha uzunu vardır. İKEA’nın sitesinden pax dolap tasarlayıcısına gir mutlaka 🥳
Çok saol kuzumm bakicam hemen ☺️❤️

Ayyy inşallah yarar. Hangisini aldın kuzum sen de paylaş bizle ❤️ bunda diyor ya uzun süre kullanım. O zaman parasını hakeder gibi geldi bana
Kuzum ben 50 TL'ye aldım ya çok aşırı bir beklentim yok denerim öyle bir dedim 😀😀

Eklentiler

• IMG_20231110_105603.webp
    IMG_20231110_105603.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 60
İn
Yaaa bende öyleydim normalde ama iki gündür de böyleyim, beynim kurulmuş gibi aynı saatlerde kalkıp bir daha geri uyuyamıyorum yani bu da yoruyor tabi çünkü gündüzde uyuyabilen bir insan değilim 🤦🤦 huzursuz ve rahatsız ediyor insanı yaaa 🥺 ben hiç böyle bir hamilelik hayal etmemiştim demiştim ki çok güzel harika geçiririm ama yinede çok şükür mutluyum tabiki iyiyim ama hep kafada soru işaretleri..
Tek diğilsin ben ve ya ağrısı sızısı olan kızlarımızda böyle hayal etmiyorduk hamileliğimizi ama şükür bu günümüze çok az kızlarımız varki rahat geçiriyor rahat ol☺️

Benim de var ve doğuma kadar devam edecek bu süreç anladığım. Sanırım doğum sonrasına hazırlanıyor beden.

İn
Tek diğilsin ben ve ya ağrısı sızısı olan kızlarımızda böyle hayal etmiyorduk hamileliğimizi ama şükür bu günümüze çok az kızlarımız varki rahat geçiriyor rahat ol☺️
Evet öyleyiz ama ben kendimi bu şekilde kabullendim, benim başka takintilarim da var bunun için terapi alıyorum çaba gösteriyorum, ama gebelik öncesi böyle değildim, şimdi ne oldu anlayamıyorum. Bazen bu durumların bebeği etkiler mi diye de düşünüyorum. Sabah abime yazmıştım, o da bunu yazmış.
Canım bebeği kötü etkileyecek bir şey değil. bebek zannettiğin kadar güçsüz bir varlık değil. tarlada doğan bebekler terapist oluyor. hayatını iyi idame ettiriyor. onu her şeyden mükemmel şekilde zaten koruyamazsın. tanrı değilsin. insansın. elinden geleni yapıyorsun. kendine bu kadar yorma lütfen. Yazmış, iyi geldi haklı da aslında yani

Evet öyleyiz ama ben kendimi bu şekilde kabullendim, benim başka takintilarim da var bunun için terapi alıyorum çaba gösteriyorum, ama gebelik öncesi böyle değildim, şimdi ne oldu anlayamıyorum. Bazen bu durumların bebeği etkiler mi diye de düşünüyorum. Sabah abime yazmıştım, o da bunu yazmış.
Canım bebeği kötü etkileyecek bir şey değil. bebek zannettiğin kadar güçsüz bir varlık değil. tarlada doğan bebekler terapist oluyor. hayatını iyi idame ettiriyor. onu her şeyden mükemmel şekilde zaten koruyamazsın. tanrı değilsin. insansın. elinden geleni yapıyorsun. kendine bu kadar yorma lütfen. Yazmış, iyi geldi haklı da aslında yani
Bak ne güzel abin söylemiş haklı biz zıplasak bile her şey Allahın elinde bebişlerimiz çok güclü☺️🙌🏻

Kaç haftalıksınız?🙄
19 haftalık 😪 bılmıyorum belkide zayıfım dıye mı acaba
Canım çatlak olduğuna emin misin yoksa kılcal damarların mı ? Kaç haftalıksın. Çatlak öyle ince ince Kırmızı çizgi olmaz.
Bılmıyorum inşallah öyledir ıkı gundur kantoron yagı sürüp streçle sarıyorum sankı hafifledi belkı de damardır bilmiyorum aşırı derecede kaşınıyor. 😔

Back
X