2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben dayanamazdım ya doğumda öğrenmek için

canım çok teşekkür ederim o zaman uzun kollu 0-3 ay kısa kollu 3-6 ay arası mı düşüneyim :)) başka hangi markada önerirsin hiç kıyafet almadım daha :))
Aynen canım bende öyle düşünüyorum, hello baby , little Gusto ,Andy wawa, bunlar güzel deneyimlediklerim çok marka var söylenen ama kendi gördüğüm bunlar memnun kaldım ,, özellikle gustodan.

O zaman fiyata göre almayalım kuzum? Çünkü kız tulumlar 500 lira. Mesela benim defactodan aldığım tulum gerçekten harika çok beğendim. Hem yumuşacık hem içi kalın. Bayıldım yani
Aynen uzun vadede kulllanilanlarda kalite kumaş daha önemli beşik araba havlu uyku tulumu gibi fiyat artıyor ama kıyafette çok güzel beğeniyorum ama kisa zamanlarda giyecek çok da abartıya kacmamaya çalışıyorum yepyeni kalır diyorum 3 5 giymeyle ne olacak , teni de çok narin olacagi için ilk zamanlar 03 un kumaşı daha önemli bence. Sonra saldım çayıra olur

Aynen ben de aynı kafadayim bebek arabasından, koltuktan, beşikten vs kısılmaz mesela. Mümkün olduğunca kaliteli olmalı ama onun dışında bir iki kez giyeceği kıyafet çok da mühim değil yani çok kötü olmamalı ama kılı kırk yarmaya da gerek yok.

O zaman fiyata göre almayalım kuzum? Çünkü kız tulumlar 500 lira. Mesela benim defactodan aldığım tulum gerçekten harika çok beğendim. Hem yumuşacık hem içi kalın. Bayıldım yani
Aaaaa niçün benim haberim yok o tulumdan Bu arada benim yatak dağıtıma çıkmış

bence de çocuğa diyorlar ya yediği helal giydiği haram diye ama işte alınıp da küçülmesin sertleşmesin vs ucuz olan bile ucuz değil artık (

şu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyor yatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay
Sling almayı düşünüyorum ben , evde bebekle yalnız kalacağımızi düşününce kurtarıcı olur yemek vs daha kolay olur sanki.

Reactions: The
Evet ya yoksa var ya kıyafeti yığarım eve çünkü kendim ee çok severim. Ama kullanamayacak ki. O yüzden çok gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…