2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
şu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyor yatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay

Ben de bebegini tasiyan bir anne olmak cok istiyorum sling alip bir deneyecegim. Benim yasadigim yerde cok yaygin slingden tutun da buyuyunce sirta bebegi baglamaya kadar.

Ama biz ulkeler arasi tasinacagimiz icin Aralik'ta, henuz bebegimin hicbir seyi yok. 30.haftadan sonra artik...

Biz de bugün nasipse pilav, et, cacık var yoğurt tek başına yiyesim gelmedi bari cacık olarak yiyeyim dedim
Oh afiyet olsun kuzum. Her gün yiyor musun yoğurt? Ondan da sıkıldım yaaa. Süt de içemiyorum bak yine vicdan yaptım

Ohhh afiyet olsun canım hiçbir şey istemiyor bir yandan da acıktım

Cok iyi anliyorum ben 12.haftaya kadar sadece serumla beslendim, 20.haftaya kadar mide bulantilarim devam etti, daha son birkac haftadir agzimin tadi yerine geldi. Yemek yiyemeyince dunyanin tadi da eksik kaliyormus

Benim ilk hamileligim ve mahvoldum, birden fazla cocugu olan annelere hayranligim artti.

Çok yeme canım gaz yapıyor. Ben annem sararken yedim öyle 2-3 de değil. Çok yedim çiğ çiğ. Gazdan yatamadım gece.

Biz de ben daha zorum. Ben daha çok seçiyorum. Eşim de seçiyor ama benim kadar değil. Annem bile iyi ki evlendin diyor o derece çünkü gerçekten çok zorum bu konuda
Yaaa kuzum yok ben genelde seçmem nasıl seçmem işte eşim kadar diğil onun sayesinde tam bir aşcı oldumevlenmeden önce mutfaka sadece yemek yeyim diye girerdim hatda eşime dedimki bak ben yemek yapamıyorum senelerdi çalıştım yani şimdiden diyorum ac kala bilirsin

Oh afiyet olsun kuzum. Her gün yiyor musun yoğurt? Ondan da sıkıldım yaaa. Süt de içemiyorum bak yine vicdan yaptım
Süt içmiyorum hatta hiç içmiyorum bile denebilir canım ama her sabah peynir kaşar yumurta kesin tüketiyorum sütteki besinleri onlardan karşılıyorum. Yoğurt her gün yiyorum yani yoğurt olarak yemesem bile cacık, havuç tarator ya da tuzsuz 1 bardak ayran yapıp içiyorum bazen de normal yoğurt olarak da yiyebiliyorum ama her gün yoğurt benimde midem almıyor bir şeylerle karıştırıp yiyorum mecbur vicdan yapma canım elbet yoğurt yerine peynir yumurta yiyorsundur sabah ya da hafta içinde mutlaka yoğurt her gün olmasa da yiyorsundur

Bu aralar bende beyaz lahana sarması istiyorum nedense canım çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…