şu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyor yatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay
Ben de bebegini tasiyan bir anne olmak cok istiyorum sling alip bir deneyecegim. Benim yasadigim yerde cok yaygin slingden tutun da buyuyunce sirta bebegi baglamaya kadar.
Ama biz ulkeler arasi tasinacagimiz icin Aralik'ta, henuz bebegimin hicbir seyi yok. 30.haftadan sonra artik...
Biz de ben daha zorum. Ben daha çok seçiyorum. Eşim de seçiyor ama benim kadar değil. Annem bile iyi ki evlendin diyor o derece çünkü gerçekten çok zorum bu konuda
Cok iyi anliyorum ben 12.haftaya kadar sadece serumla beslendim, 20.haftaya kadar mide bulantilarim devam etti, daha son birkac haftadir agzimin tadi yerine geldi. Yemek yiyemeyince dunyanin tadi da eksik kaliyormus
Benim ilk hamileligim ve mahvoldum, birden fazla cocugu olan annelere hayranligim artti.
Ayy benim dünden biber dolmam vardı yanına ne yapsam diye düşünüyorum eşimin yengesine geldim o da lahana sarıyor, pirinçi biraz pişirmiş bende yedim iki tane sararken inşAllah dokunmaz gerçi biraz pişmişti içi ama
Ayy benim dünden biber dolmam vardı yanına ne yapsam diye düşünüyorum eşimin yengesine geldim o da lahana sarıyor, pirinçi biraz pişirmiş bende yedim iki tane sararken inşAllah dokunmaz gerçi biraz pişmişti içi ama
Biz de ben daha zorum. Ben daha çok seçiyorum. Eşim de seçiyor ama benim kadar değil. Annem bile iyi ki evlendin diyor o derece çünkü gerçekten çok zorum bu konuda
Yaaa kuzum yok ben genelde seçmem nasıl seçmem işte eşim kadar diğil onun sayesinde tam bir aşcı oldumevlenmeden önce mutfaka sadece yemek yeyim diye girerdim hatda eşime dedimki bak ben yemek yapamıyorum senelerdi çalıştım yani şimdiden diyorum ac kala bilirsin
Süt içmiyorum hatta hiç içmiyorum bile denebilir canım ama her sabah peynir kaşar yumurta kesin tüketiyorum sütteki besinleri onlardan karşılıyorum. Yoğurt her gün yiyorum yani yoğurt olarak yemesem bile cacık, havuç tarator ya da tuzsuz 1 bardak ayran yapıp içiyorum bazen de normal yoğurt olarak da yiyebiliyorum ama her gün yoğurt benimde midem almıyor bir şeylerle karıştırıp yiyorum mecbur vicdan yapma canım elbet yoğurt yerine peynir yumurta yiyorsundur sabah ya da hafta içinde mutlaka yoğurt her gün olmasa da yiyorsundur
Ay valla bende düşünüyorum ne yapsam diye. Canımda salçalı makarna istiyor. Onu yaparım belki. Börülce kavururum. Bide şehriye çorbası yapayım bari yeter