2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Afiyet olsun canım. Bende ilk defa duydum. Netten baktım yoğurt çorbasına benziyor. İçine farklı şeyler katılıyormuş
Sağol kuzum.Ben Azeri kadının biri yapmış ondan baktım youtubda naneli yoğurtlu küçük yuvarlak köfteler nohut azcık pirinç bu kadar

Benim bulantım çok olmadı ama 23 haftalığız hala sürekli ağzımın tadı gidiyor düzelmedi. Yedigimden içtiğimden hiç bişey anlamıyorum. Zoraki aç kalmamak için yiyorum

Ayy öylede zor oluyordur. Çok şükür benim ki ne yapsam yer yemek ayırmaz. Aksine ben çok seçerim
Çok zor valla ben bir yemeği 3 gün olsa yiyerim o yemez mesela bana diyor bozulmuş ondan onun için ayrı yapıyorum Allah'tan seviyorum yapmayı

Son cümleni okumamışım benim 3.hamileligim bu 2 kızım var ikisinde de doğum yapana kadar kustum. Bu erkek şükür dediğim gibi bulantım pek olmadı ama ağzımın tadı yok bunda da

En kolayı gece alt üst ayrı giydirmek bence gerçekten ilk zamanlar geceleri falan çok kaka yapıyorlar yaa çok değişik her 2 saatte bir kaka temizledigimi hatırlıyorum
Senin bu mesajını görünce LCW nın uygulamasında yuzde 25 indirimim vardı 3 takım aldım alt üst

Reactions: The
Benim de ilk kuzum. Gerçekten ben de Şuan hali hazırda çocuğu olup hamile olanları canı gönülden tebrik ediyorum ben de sıfır enerji çünkü

Bizim burada kimsemiz de yok kuzum. Yalnızız. Annem bana 1900 km uzakta yemek de seçince işler iyice çığrından çıkıyoe

Kuzum ben de hiçbir şey yapmayı bilmeden evlendim. Sadece kek yapmayı biliyordum ama internette herşey var öğrendim işte geçen ilk defa bakmadan ve sormadan yoğurt çorbası yaptım(5 senedir evliyim bu bir ilk) oldu

Sen çok iyi bakıyorsun kuzum zaten maşallah ben de zorluyorum peynir kaşar vs. Ama peynirden de sert olanı yemek lazımmış kalsiyum için ben de onları hiç yiyemem. Yumurta okula giderken yiyemiyorum kusma oluyor. Ama bugün boş günümdü yedim. Artık zorlamamam gerektiğini biliyorum zorlarsam kusuyorum çünkü

Ay valla bende düşünüyorum ne yapsam diye. Canımda salçalı makarna istiyor. Onu yaparım belki. Börülce kavururum. Bide şehriye çorbası yapayım bari yeter
Bak mesela salçalı makarna sevmem börülce hayatımda hiç yemedim yemem diyorum ya ben sorunluyum eşim de şehriye çorbası sevmez ama yapsam ben yaptım diye yer yani

Benim bulantım çok olmadı ama 23 haftalığız hala sürekli ağzımın tadı gidiyor düzelmedi. Yedigimden içtiğimden hiç bişey anlamıyorum. Zoraki aç kalmamak için yiyorum
Ben hem açım hem yemek istemiyorum canım hiçbir şey çekmiyor. Aşermeyen hamileyim adeta

Ahh kuzum ama bak öğrendin işteben diyordum ben ne edicem Azeri yemeklerini yiyemicek aç kalıcak nasıl oldu heves etdim öğrendim internetten içli köfteye kadar yaptımkv bana diyorki nasıl yaptın diyorumki valla bu sizin yemekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…