Afiyet olsun canım. Bende ilk defa duydum. Netten baktım yoğurt çorbasına benziyor. İçine farklı şeyler katılıyormuşBen yaptım lebeniye çorbası doyurucu olduğu için başka bir şey yapmadım
Oh afiyet olsunEsime sordum firinda sebzeli kasarli tavuk yapacakmis. Bizde yemeklerden esim sorumlu da
Ayy öylede zor oluyordur. Çok şükür benim ki ne yapsam yer yemek ayırmaz. Aksine ben çok seçerimBen eşime göre bulamıyorum yemek konusunda zor birisi
Sağol kuzum.Ben Azeri kadının biri yapmış ondan baktım youtubda naneli yoğurtlu küçük yuvarlak köfteler nohut azcık pirinç bu kadarAfiyet olsun canım. Bende ilk defa duydum. Netten baktım yoğurt çorbasına benziyor. İçine farklı şeyler katılıyormuş
Benim bulantım çok olmadı ama 23 haftalığız hala sürekli ağzımın tadı gidiyor düzelmedi. Yedigimden içtiğimden hiç bişey anlamıyorum. Zoraki aç kalmamak için yiyorumCok iyi anliyorum ben 12.haftaya kadar sadece serumla beslendim, 20.haftaya kadar mide bulantilarim devam etti, daha son birkac haftadir agzimin tadi yerine geldi. Yemek yiyemeyince dunyanin tadi da eksik kaliyormus
Benim ilk hamileligim ve mahvoldum, birden fazla cocugu olan annelere hayranligim artti.
Çok zor valla ben bir yemeği 3 gün olsa yiyerim o yemez mesela bana diyor bozulmuşAyy öylede zor oluyordur. Çok şükür benim ki ne yapsam yer yemek ayırmaz. Aksine ben çok seçerim
Salçalı makarna candır yarın da onu yapayım bariAy valla bende düşünüyorum ne yapsam diye. Canımda salçalı makarna istiyor. Onu yaparım belki. Börülce kavururum. Bide şehriye çorbası yapayım bari yeter
Son cümleni okumamışımCok iyi anliyorum ben 12.haftaya kadar sadece serumla beslendim, 20.haftaya kadar mide bulantilarim devam etti, daha son birkac haftadir agzimin tadi yerine geldi. Yemek yiyemeyince dunyanin tadi da eksik kaliyormus
Benim ilk hamileligim ve mahvoldum, birden fazla cocugu olan annelere hayranligim artti.
Ayy çok severimBu aralar bende beyaz lahana sarması istiyorum nedense canım çekiyor
Aynen size katılıyorum ilk zamanlar çok kaka yapıyorlar sürekli bi bez degstrme oluyorEn kolayı gece alt üst ayrı giydirmek bencegerçekten ilk zamanlar geceleri falan çok kaka yapıyorlar yaa çok değişik her 2 saatte bir kaka temizledigimi hatırlıyorum
Senin bu mesajını görünce LCW nın uygulamasında yuzde 25 indirimim vardı 3 takım aldım alt üstEn kolayı gece alt üst ayrı giydirmek bencegerçekten ilk zamanlar geceleri falan çok kaka yapıyorlar yaa çok değişik her 2 saatte bir kaka temizledigimi hatırlıyorum
Akşama balık ızgara var arkadaşlarla kayikhanede olucaz yırttım yemek işindenKızlar ne yemek yapsak bu akşama ya
Benim de ilk kuzum. Gerçekten ben de Şuan hali hazırda çocuğu olup hamile olanları canı gönülden tebrik ediyorum ben de sıfır enerji çünküCok iyi anliyorum ben 12.haftaya kadar sadece serumla beslendim, 20.haftaya kadar mide bulantilarim devam etti, daha son birkac haftadir agzimin tadi yerine geldi. Yemek yiyemeyince dunyanin tadi da eksik kaliyormus
Bizim burada kimsemiz de yok kuzum. Yalnızız. Annem bana 1900 km uzaktaAyy benim dünden biber dolmam vardı yanına ne yapsam diye düşünüyorumeşimin yengesine geldim o da lahana sarıyor, pirinçi biraz pişirmiş bende yedim iki tane sararken inşAllah dokunmaz gerçi biraz pişmişti içi ama
Kuzum ben de hiçbir şey yapmayı bilmeden evlendim. Sadece kek yapmayı biliyordumYaaa kuzum yok ben genelde seçmem nasıl seçmem işte eşim kadar diğil onun sayesinde tam bir aşcı oldumevlenmeden önce mutfaka sadece yemek yeyim diye girerdim hatda eşime dedimki bak ben yemek yapamıyorum senelerdi çalıştım yani şimdiden diyorum ac kala bilirsin
Sen çok iyi bakıyorsun kuzum zaten maşallahSüt içmiyorum hatta hiç içmiyorum bile denebilir canım ama her sabah peynir kaşar yumurta kesin tüketiyorum sütteki besinleri onlardan karşılıyorum. Yoğurt her gün yiyorum yani yoğurt olarak yemesem bile cacık, havuç tarator ya da tuzsuz 1 bardak ayran yapıp içiyorum bazen de normal yoğurt olarak da yiyebiliyorum ama her gün yoğurt benimde midem almıyor bir şeylerle karıştırıp yiyorum mecburvicdan yapma canım elbet yoğurt yerine peynir yumurta yiyorsundur sabah ya da hafta içinde mutlaka yoğurt her gün olmasa da yiyorsundur
Bak mesela salçalı makarna sevmemAy valla bende düşünüyorum ne yapsam diye. Canımda salçalı makarna istiyor. Onu yaparım belki. Börülce kavururum. Bide şehriye çorbası yapayım bari yeter
OhhhhAkşama balık ızgara var arkadaşlarla kayikhanede olucaz yırttım yemek işinden
Ben hem açım hem yemek istemiyorum canım hiçbir şey çekmiyor. Aşermeyen hamileyim adetaBenim bulantım çok olmadı ama 23 haftalığız hala sürekli ağzımın tadı gidiyor düzelmedi. Yedigimden içtiğimden hiç bişey anlamıyorum. Zoraki aç kalmamak için yiyorum
Ahh kuzum ama bak öğrendin işteKuzum ben de hiçbir şey yapmayı bilmeden evlendim. Sadece kek yapmayı biliyordumama internette herşey var öğrendim işte geçen ilk defa bakmadan ve sormadan yoğurt çorbası yaptım(5 senedir evliyim bu bir ilk ) oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?