bipste alacağım ben bu ortasından parmak girenleri arkadaşım söyledi ben o parmak giren yer sayesinde emziğe alıştırdım bu emzikle alıştı dedi bende aldım
bipste alacağım ben bu ortasından parmak girenleri arkadaşım söyledi ben o parmak giren yer sayesinde emziğe alıştırdım bu emzikle alıştı dedi bende aldım
Dokusu nasıl bende internetten gördüm pier cardini sarı civcivli ya da krem üçgen ucu baş geçirmeli görmeden karar vermedim , onun gibi mi aldın beğendiysen örnek gönderebilir misin
Kızlar sizce nasıl? bunlardan alacağım da şimdi ha e bebek ürünlerinde %20 indirim vardı benim gezip alma gibi bir durumum yok internetten alıyorum ayakta duramadığım için. 3 ay olanları zaten bizimkiler tahmini şubatta gelecek 3 ay olanı nişana kadar giyerler yenidoğan boyu kısa geldi bana 56 cm hemen uzarlar yenidoğan çok alırsam boşa olur çevreden alacağım yenidoğan kıyafetleri zaten. 6 ay dan 9 aya kadar ya yazın giysileri evde veya dışarda. 3 ay içi hem uzun kollu hem kısa kollu aldım çünkü ğev sıcak dışarısı soğuk ya da evde de belki uzun giyerler mantıklı mı onaylayacağım sepeti
Dokusu nasıl bende internetten gördüm pier cardini sarı civcivli ya da krem üçgen ucu baş geçirmeli görmeden karar vermedim , onun gibi mi aldın beğendiysen örnek gönderebilir misin