Bak mesela salçalı makarna sevmem börülce hayatımda hiç yemedim yemem diyorum ya ben sorunluyum eşim de şehriye çorbası sevmez ama yapsam ben yaptım diye yer yani
Ahh kuzum ama bak öğrendin işteben diyordum ben ne edicem Azeri yemeklerini yiyemicek aç kalıcak nasıl oldu heves etdim öğrendim internetten içli köfteye kadar yaptımkv bana diyorki nasıl yaptın diyorumki valla bu sizin yemekler
Sen çok iyi bakıyorsun kuzum zaten maşallah ben de zorluyorum peynir kaşar vs. Ama peynirden de sert olanı yemek lazımmış kalsiyum için ben de onları hiç yiyemem. Yumurta okula giderken yiyemiyorum kusma oluyor. Ama bugün boş günümdü yedim. Artık zorlamamam gerektiğini biliyorum zorlarsam kusuyorum çünkü
Sen çok iyi bakıyorsun kuzum zaten maşallah ben de zorluyorum peynir kaşar vs. Ama peynirden de sert olanı yemek lazımmış kalsiyum için ben de onları hiç yiyemem. Yumurta okula giderken yiyemiyorum kusma oluyor. Ama bugün boş günümdü yedim. Artık zorlamamam gerektiğini biliyorum zorlarsam kusuyorum çünkü