Ayyy salçalı makarnayı nasıl sevmezsinBak mesela salçalı makarna sevmembörülce hayatımda hiç yemedim yemem diyorum ya ben sorunluyum eşim de şehriye çorbası sevmez ama yapsam ben yaptım diye yer yani
Maşallah kız helal olsunAhh kuzum ama bak öğrendin işteben diyordum ben ne edicem Azeri yemeklerini yiyemicek aç kalıcak nasıl oldu heves etdim öğrendim internetten içli köfteye kadar yaptım kv bana diyorki nasıl yaptın diyorumki valla bu sizin yemekler
Dedim ya tipitip bir insanım benAyyy salçalı makarnayı nasıl sevmezsin
Zaten ben yaptım ve yeyib bitirince dedim birde hayatda yapmamMaşallah kız helal olsuniçli köfte hiç yapmadım, yapmam da o kadar zahmet edip güzel birşey ortaya çıkıyor tamam ama hop bitti emeğimize yazık
Öyleymiş gerçekten kuzumDedim ya tipitip bir insanım benbenim kadar yemek seçeniniz yoktur kızlar eminim bir de bunun hamileliğin ilk 4 ayına vurun neler çektim anlayın
Ama çok severimZaten ben yaptım ve yeyib bitirince dedim birde hayatda yapmam
Öyleymiş gerçekten kuzum
Sen neredesin?Bende haftaya bi dolanayim bakayım bakayım ne diyeckelr
15 yıllık evliyim bende hiç yapmadım içli köfteMaşallah kız helal olsuniçli köfte hiç yapmadım, yapmam da o kadar zahmet edip güzel birşey ortaya çıkıyor tamam ama hop bitti emeğimize yazık
Sevmeyi bende severimAma çok severim
annem bıkmıştı benden. Şimdi ben kendimden bıktım
O kusma hissiyatının hep olmadı çok zor canım Allah yardımcın olsun benim geceleri bulantım oluyor o da porsiyonu fazla kaçırıyorum sanırımSen çok iyi bakıyorsun kuzum zaten maşallahben de zorluyorum peynir kaşar vs. Ama peynirden de sert olanı yemek lazımmış kalsiyum için ben de onları hiç yiyemem. Yumurta okula giderken yiyemiyorum kusma oluyor. Ama bugün boş günümdü yedim. Artık zorlamamam gerektiğini biliyorum zorlarsam kusuyorum çünkü
E zahmetli işleri sevmeyiz15 yıllık evliyim bende hiç yapmadım içli köfte
Olsun kuzum o yine masumO kusma hissiyatının hep olmadı çok zor canım Allah yardımcın olsun benim geceleri bulantım oluyor o da porsiyonu fazla kaçırıyorum sanırım
Aaa ilk defa duyuyorum bunu canım. Mesela örgü peyniri dil peyniri vs de sert ya onlar oluyor muymuş acabaSen çok iyi bakıyorsun kuzum zaten maşallahben de zorluyorum peynir kaşar vs. Ama peynirden de sert olanı yemek lazımmış kalsiyum için ben de onları hiç yiyemem. Yumurta okula giderken yiyemiyorum kusma oluyor. Ama bugün boş günümdü yedim. Artık zorlamamam gerektiğini biliyorum zorlarsam kusuyorum çünkü
Yarasın kizçenle sizeOhhhhben de balık yemiyorum yemem lazım diye balığa karar verdim. Pişmiş olarak balıkçıdan alcaz. İnşallah yerim
Bilmiyorum ki kuzum. Ben de Banu çiftçinin kitabında okudum o yazmış. Özellikle sert beyaz peyniri seçin diyeAaa ilk defa duyuyorum bunu canım. Mesela örgü peyniri dil peyniri vs de sert ya onlar oluyor muymuş acaba
Aynen öyle yaptım kuzumYarasın kizçenle sizeyanına salatanizi da yaparsınız birlikte gider kuzum
bende beige renginin komple setini aldım 1.600den 1.500e düşmüştü çoookk güzellerKızlar hb da indirimi bu markada %50. Ben bunu aldım
OiOi Püre - Pinky Pink/Velvet Rose
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?