- 3 Ocak 2023
- 703
- 716
- 33
- 33
Çok çok sevindimKızlar iyi akşamlar amniyosentez sonucum çıktı çok şükür %99 risksiz normal çıktı bugünkü duygularımı inanın şuan dile getiremem perinataloji önünde benim ağlamam mi dersiniz eşimin ağlaması görümcemin ağlaması 7 yaşında oğlumun annecim üzülme artık demesine mi ağlayım Rabb'im hiç bir anneyi evladiyla sınamasın bizim için çok zor bir süreçti bu 10 gün Rabbime hamd olsun bize müjdeli haberi verdi
beklediğinizden de iyi geçmesi dileğiyle :)Rica ederim dua edin banadetaylım bu ay sonu çok endişeliyim
Allahın izniyle çok güzel haberlerle çıkacaksın sende detaylıdan kuzum bol bol dua ediyorum bütün hamişlerimizeRica ederim kuzumdua edin bana yeter görür görmez büyük indirimleri atıyorum
Çok şükür çok sevindim güzel haberler almana. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar iyi akşamlar amniyosentez sonucum çıktı çok şükür %99 risksiz normal çıktı bugünkü duygularımı inanın şuan dile getiremem perinataloji önünde benim ağlamam mi dersiniz eşimin ağlaması görümcemin ağlaması 7 yaşında oğlumun annecim üzülme artık demesine mi ağlayım Rabb'im hiç bir anneyi evladiyla sınamasın bizim için çok zor bir süreçti bu 10 gün Rabbime hamd olsun bize müjdeli haberi verdi
İlla ki ölçmüşlerdir. Özellikle detaylı ultrason kağıdında yazıyor. Çünkü bebek küçükken crl e yani baş popo mesafesine , bebek büyüyünce de fl e bakıyorlar. Belki size verilen ultrasonda o değer yazmıyordur ama doktor illa ki bakmıştır. Bir sonrakinde dikkat edersinizHiçbir ultrason kağıdım da FL uzunluğu yazmıyor öyle bir değer yok maalesef bence hiç ölçmedi hiçbir doktorum
Of valla en son ana kucağı almıştım dedim bu ay son artık almam ama dayanamıyorumHemen bakayım da baktıkça alaşım geliyorbattım bu ay battım
FL ölçümü yapılıyor normalde kuzum bi arkadaşında dediği gibi belki kağıtta yazmıyordur. Dikkatlice baktın mı bazen bir sürü şey yazıyor gözden kaçmış olmasınHiçbir ultrason kağıdım da FL uzunluğu yazmıyor öyle bir değer yok maalesef bence hiç ölçmedi hiçbir doktorum
Yok kuzum bende yok çizgi çok çok hafiften göbekten aşağıda var ama böyle çok dikkatlı bakılırsa ancak görülürKızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş
Bende yok canım. Önceki hamileliklerimde de yoktuKızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş
Kızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş
Canım baktım detaylı ultrasonda 50 tane görüntü verildi hepsine baktım FL yazan hiç yok 2-3 trimester yazıyor ultrason cihazı modeli bile yazıyor FL yok yani soracağım bir sonraki kontroldeFL ölçümü yapılıyor normalde kuzum bi arkadaşında dediği gibi belki kağıtta yazmıyordur. Dikkatlice baktın mı bazen bir sürü şey yazıyor gözden kaçmış olmasın
Ben bu ay dolap, park yatak, oto koltuğu aldım büyük başlardanOf valla en son ana kucağı almıştım dedim bu ay son artık almam ama dayanamıyorumama söyle düşünürsek zaten alınması gerekiyor ha 1ay sonra ha şimdi indirimdeyken almak en mantıklısı boşver
Amin kuzum aminAllahın izniyle çok güzel haberlerle çıkacaksın sende detaylıdan kuzum bol bol dua ediyorum bütün hamişlerimize
Ooohhh masallaaahh Allahım sağlıkla kullanmayı nasip eylesin insallahBen bu ay dolap, park yatak, oto koltuğu aldım büyük başlardanküçükleri söylemiyorum
Ne işe yarıyor ki buKaptım hemen süpersin çok teşekkür ederim kuzumDaha sabah baktım indirim yoktu harikasın valla
Amin kuzum aminOoohhh masallaaahh Allahım sağlıkla kullanmayı nasip eylesin insallah
Kuzum hasta olduğunda, burnu tıkandığında açması için. Ben kendim de kullanırım mesela çünkü ben de kötü hasta oluyorum nefes alamıyorumNe işe yarıyor ki bu
Olmasınlar tabi ama çocuklar hasta olduğunda öksürük tıkanıklık olduğunda sadece serumla yada doktor gerekli görürse ilaçlarla buhar vererek rahatlatmaya yardımcı oluyor canım. Sadece çocuklar değil kendimiz içinde kullanabiliyoruz.Ne işe yarıyor ki bu
Çok iyiymiş haftabasında 716 ya alfım ben daha gelmedı ama kargo subesınde dıo serefsızler dagıtıma cıkarmamış cocuk hasta dıye aldım acilDirect Nexus Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör
https://www.hepsiburada.com/direct-...?magaza=Pharmacity&url_src=ios-product-detail
Kızlar koşun @aslikeremucoKubraa_07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?