2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Çok çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu gözünüzaydin olsun sağlıcakla kavusalim bebelerimize

Çok şükür çok sevindim güzel haberler almana. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hiçbir ultrason kağıdım da FL uzunluğu yazmıyor öyle bir değer yok maalesef bence hiç ölçmedi hiçbir doktorum
İlla ki ölçmüşlerdir. Özellikle detaylı ultrason kağıdında yazıyor. Çünkü bebek küçükken crl e yani baş popo mesafesine , bebek büyüyünce de fl e bakıyorlar. Belki size verilen ultrasonda o değer yazmıyordur ama doktor illa ki bakmıştır. Bir sonrakinde dikkat edersiniz

Hemen bakayım da baktıkça alaşım geliyor battım bu ay battım
Of valla en son ana kucağı almıştım dedim bu ay son artık almam ama dayanamıyorum ama söyle düşünürsek zaten alınması gerekiyor ha 1ay sonra ha şimdi indirimdeyken almak en mantıklısı boşver

Hiçbir ultrason kağıdım da FL uzunluğu yazmıyor öyle bir değer yok maalesef bence hiç ölçmedi hiçbir doktorum
FL ölçümü yapılıyor normalde kuzum bi arkadaşında dediği gibi belki kağıtta yazmıyordur. Dikkatlice baktın mı bazen bir sürü şey yazıyor gözden kaçmış olmasın

Kızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş
Yok kuzum bende yok çizgi çok çok hafiften göbekten aşağıda var ama böyle çok dikkatlı bakılırsa ancak görülür

Kızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş

Cikmadi benim, gobegim de ayva gobegi kadar cikti hala daha dar elbise giymedigim surece belli olmuyor.

FL ölçümü yapılıyor normalde kuzum bi arkadaşında dediği gibi belki kağıtta yazmıyordur. Dikkatlice baktın mı bazen bir sürü şey yazıyor gözden kaçmış olmasın
Canım baktım detaylı ultrasonda 50 tane görüntü verildi hepsine baktım FL yazan hiç yok 2-3 trimester yazıyor ultrason cihazı modeli bile yazıyor FL yok yani soracağım bir sonraki kontrolde detaylı ultrason raporunda da yazmıyor

Of valla en son ana kucağı almıştım dedim bu ay son artık almam ama dayanamıyorum ama söyle düşünürsek zaten alınması gerekiyor ha 1ay sonra ha şimdi indirimdeyken almak en mantıklısı boşver
Ben bu ay dolap, park yatak, oto koltuğu aldım büyük başlardan küçükleri söylemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…