2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Güle güle kullanın inşallah canım. Ben oto koltuğu şimdilik almayacağım. İlerleyen zamanda düşüneceğim bişi şimdilik acillere yöneldim. Bu arada yatak geldi eşimle kurduk. Çok basit kurulumu ama marka adını google yazdım çıkan ilk videoyu izleyerek kurduk. Biz beğendik. Açıkçası ilerleyen zamanda ne olur bilemeyiz tabi ama bence normal ve ideal bir yatak. Foto çekmedim golden-snitch

İnşallah kuzum ben de indirimi görünce kardeşim de hemen al olmadı düşünürsün iade edersin dedi. Öyle aldım. Duracak kenarda. Ayyyy yatağı beğenmenize çok sevindimmmm benim ki de gelse de kursam

Kuzum tabi gidicen olsun yinede tulum en rahatı artık sıkacak beni hiçbir şey istemiyorum
Yok kuzum ben pantolon giymeyi çoktan bıraktım. 2 tane beli lastikli birşey aldım onları giyiyorum. Bir de tulum giyiyorum. Şimdi bir de artış dan hamile tayt siparişi verdim bakalım nasıl

Hanımlar e bebekte hem hamıle gıyımlerde hem bebek tekstıl ürünlerinde giyim, ıc giyim, ev tekstılı ürünlerinde indirim üstüne sepette ek ındırım var haberınız olsun hepsi buradada 3 ay ertelemelide ödeyebılıyorsunuz

Merhaba hanımlar nasılsınız? Evde esneme egzersizi ya da pilates yapanlar var mı? Hangi videolardan yapıyorsunuz?
Merhaba, ben haftanın 3 günü pilates dersine gidiyorum. Kalan ara günlerde de evde yapıyorum. Elçin Demirel'in hamileler için aylara böldüğü dersleri var. Tavsiye ederim.

Battım battım bu ay battım

Yok kuzum ben pantolon giymeyi çoktan bıraktım. 2 tane beli lastikli birşey aldım onları giyiyorum. Bir de tulum giyiyorum. Şimdi bir de artış dan hamile tayt siparişi verdim bakalım nasıl
Hamile kışlık tayt bende sipariş etmek istiyorum..ben kot pantolonu çoktan bıraktım giyinmeyi benim takımlarım hepsi lastikli ama onlarda artık sıkıyor ondan sipariş etdim

Yazan oldumu bilmiyorum ama FL uzunluğunu 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun. FL de uyluk kemiği uzunluğı

Tayt kesinlikle en rahatiii çok iyi yapmışsın canım bende içi polarli taytlardan istiyorum kış için diğeri ince kalıyor artık üşüyorum onu giydiğim de
Hamile çorapları var uzun e bebekte fln var onlardan alırsanız herşeyın altına gıyebılırsınız sıcacık oluyor üşütmüyor

Battım battım bu ay battım
Bende battım da baya aldım ama gelenlerin içinden seçicem lcden fln aldıklarım vardı ince penyeler onların daha iade süresi geçmedi olmadı onları iade ederim çünkü doktor tahmini 14-15 mart gibi dedi doğum için eğer diğer oğluma çekerse 1-2 hafta önede atabilir , detaylı ultrason doktorumda aynısını söyledi ben gaziantepteyım buralar mayıs dahıl soğuk oluyor o yüzden biraz kalın bişiler aldım, kalorıfer var ama cokta açıp içeriyi havasız bırakmak istemıyorum cunku benı sıcak basıyor 2kış önce berbat kar yağmıştı evlerde mahsur kalmıstık hep

Ben senden de soğuk yerdeyim Bitlis deyim. Burada soğuk olur ben de o yüzden hep uzun kollu ve kalın bakıyorum. Yazın memlekete gitsinler anca ince giydircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…