Güle güle kullanın inşallah canım. Ben oto koltuğu şimdilik almayacağım. İlerleyen zamanda düşüneceğim bişi şimdilik acillere yöneldim. Bu arada yatak geldi eşimle kurduk. Çok basit kurulumu ama marka adını google yazdım çıkan ilk videoyu izleyerek kurduk. Biz beğendik. Açıkçası ilerleyen zamanda ne olur bilemeyiz tabi ama bence normal ve ideal bir yatak. Foto çekmedimCybex ADAC'lı Pallas B Fix Latch Isofixli Bebek Çocuk Oto Koltuğu 9-36 kg
Kızlar indirimmmmm görünce aldımA Afratafrac
Kuzum tabi gidicen olsun yinede tulum en rahatı artık sıkacak beni hiçbir şey istemiyorumAnladım kuzum. Ben mecbur okulda gidiyorum
İnşallah kuzumGüle güle kullanın inşallah canım. Ben oto koltuğu şimdilik almayacağım. İlerleyen zamanda düşüneceğim bişi şimdilik acillere yöneldim. Bu arada yatak geldi eşimle kurduk. Çok basit kurulumu ama marka adını google yazdım çıkan ilk videoyu izleyerek kurduk. Biz beğendik. Açıkçası ilerleyen zamanda ne olur bilemeyiz tabi ama bence normal ve ideal bir yatak. Foto çekmedimgolden-snitch
Yok kuzum ben pantolon giymeyi çoktan bıraktım. 2 tane beli lastikli birşey aldım onları giyiyorum. Bir de tulum giyiyorum. Şimdi bir de artış dan hamile tayt siparişi verdim bakalım nasılKuzum tabi gidicen olsun yinede tulum en rahatı artık sıkacak beni hiçbir şey istemiyorum
Amin amin canim benimAyyyyy nasıl sevindim kuzumgözünüz aydın inşallah hep mutluluktan ağlayalım
Merhaba, ben haftanın 3 günü pilates dersine gidiyorum. Kalan ara günlerde de evde yapıyorum. Elçin Demirel'in hamileler için aylara böldüğü dersleri var. Tavsiye ederim.Merhaba hanımlar nasılsınız? Evde esneme egzersizi ya da pilates yapanlar var mı? Hangi videolardan yapıyorsunuz?
Battım battım bu ay battımHanımlar e bebekte hem hamıle gıyımlerde hem bebek tekstıl ürünlerinde giyim, ıc giyim, ev tekstılı ürünlerinde indirim üstüne sepette ek ındırım var haberınız olsun hepsi buradada 3 ay ertelemelide ödeyebılıyorsunuz
Hamile kışlık tayt bende sipariş etmek istiyorum..ben kot pantolonu çoktan bıraktım giyinmeyi benim takımlarım hepsi lastikli ama onlarda artık sıkıyor ondan sipariş etdimYok kuzum ben pantolon giymeyi çoktan bıraktım. 2 tane beli lastikli birşey aldım onları giyiyorum. Bir de tulum giyiyorum. Şimdi bir de artış dan hamile tayt siparişi verdim bakalım nasıl
İyi yaptın kuzum. Tayt gelince haber veririm yorum yaparım. Ama buraya biraz geç geliyorHamile kışlık tayt bende sipariş etmek istiyorum..ben kot pantolonu çoktan bıraktım giyinmeyi benim takımlarım hepsi lastikli ama onlarda artık sıkıyor ondan sipariş etdim
Paylaşırsın ne zaman gelse bakarım bendeİyi yaptın kuzum. Tayt gelince haber veririm yorum yaparım. Ama buraya biraz geç geliyor
Yazan oldumu bilmiyorum ama FL uzunluğunu 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun. FL de uyluk kemiği uzunluğıBenim kendi doktorum da detaylı ultrason da perinatolog da hiç boy uzunluğu söylemedi sadece kolları ve bacakları haftasına göre 1 hafta önde uzun olacak dedi kilosunu 20. Hafta da 400 gr diğeri 412 gr dedi. Acaba boy neden hiç söylemiyorlar oysaki 2 haftada bir doktora gidiyorum sadece kilo söyleniyor baş, gövde ve kol bacak uzunluklara bakılıyor
Güle güle giysinlerEvet canım ikiside kızkıyafet bende etraftan alıcam saçık hevesim gitsin diye pembiş aldım
Tayt kesinlikle en rahatiii çok iyi yapmışsın canım bende içi polarli taytlardan istiyorum kış için diğeri ince kalıyor artık üşüyorum onu giydiğim deİyi yaptın kuzum. Tayt gelince haber veririm yorum yaparım. Ama buraya biraz geç geliyor
Hamile çorapları var uzun e bebekte fln var onlardan alırsanız herşeyın altına gıyebılırsınız sıcacık oluyor üşütmüyorTayt kesinlikle en rahatiii çok iyi yapmışsın canım bende içi polarli taytlardan istiyorum kış için diğeri ince kalıyor artık üşüyorum onu giydiğim de
Bende battım da baya aldım ama gelenlerin içinden seçicem lcden fln aldıklarım vardı ince penyeler onların daha iade süresi geçmedi olmadı onları iade ederim çünkü doktor tahmini 14-15 mart gibi dedi doğum için eğer diğer oğluma çekerse 1-2 hafta önede atabilir , detaylı ultrason doktorumda aynısını söyledi ben gaziantepteyım buralar mayıs dahıl soğuk oluyor o yüzden biraz kalın bişiler aldım, kalorıfer var ama cokta açıp içeriyi havasız bırakmak istemıyorum cunku benı sıcak basıyor 2kış önce berbat kar yağmıştı evlerde mahsur kalmıstık hepBattım battım bu ay battım
Öyle mii tamam bakarım canım saolHamile çorapları var uzun e bebekte fln var onlardan alırsanız herşeyın altına gıyebılırsınız sıcacık oluyor üşütmüyor
Ben senden de soğuk yerdeyimBende battım da baya aldım ama gelenlerin içinden seçicem lcden fln aldıklarım vardı ince penyeler onların daha iade süresi geçmedi olmadı onları iade ederim çünkü doktor tahmini 14-15 mart gibi dedi doğum için eğer diğer oğluma çekerse 1-2 hafta önede atabilir , detaylı ultrason doktorumda aynısını söyledi ben gaziantepteyım buralar mayıs dahıl soğuk oluyor o yüzden biraz kalın bişiler aldım, kalorıfer var ama cokta açıp içeriyi havasız bırakmak istemıyorum cunku benı sıcak basıyor 2kış önce berbat kar yağmıştı evlerde mahsur kalmıstık hep
İnşallah beğenirim bakalım bi gelsinde. Emin olamıyorum iyi yorum da var kötü yorum daTayt kesinlikle en rahatiii çok iyi yapmışsın canım bende içi polarli taytlardan istiyorum kış için diğeri ince kalıyor artık üşüyorum onu giydiğim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?