2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Hadi inşallah kuzumm benimde 13. Haftada asagidaydi hatta doktor eski sezaryen yerine yapışık zannedip korktu şuan gobek deliğimin arkasına kadar çıkmış çok şükür insallah seninde çıkmıştır

Kuzum olcmustur çünkü dedin ya bacak ve kol bir hafta önde çıktı dedi diye o bacaktaki ölçü femur ölçüsü oluyor
Ama ultrason kağıtlarımda yazmıyor canım anlıyorum tabiki belki ölçmüştür ama bize boyu şu kadar diye demediler soracağım haftaya inşallah

Hadi inşallah kuzumm benimde 13. Haftada asagidaydi hatta doktor eski sezaryen yerine yapışık zannedip korktu şuan gobek deliğimin arkasına kadar çıkmış çok şükür insallah seninde çıkmıştır
Ne güzel yaaa darısı başıma insallaaahhh benim 13haftada da aşağıdaydi 21. Haftada da

Ne güzel yaaa darısı başıma insallaaahhh benim 13haftada da aşağıdaydi 21. Haftada da
Senin ilk gebelik mi kuzum benim bütün gebeliklerim de aşağı yerleşip sonradan yukarı çıkıyor ilk oğlumda 20. Haftada asagidaydi hala 24te çıkmış demisti, inşallah canım inşallah güzel haber al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…