Kuzum kargodan gidip alabilirsin aslındaÇok iyiymiş haftabasında 716 ya alfım ben daha gelmedı ama kargo subesınde dıo serefsızler dagıtıma cıkarmamış cocuk hasta dıye aldım acil
Kapanmıştır şube şimdi pazartesi getirecekmiş bende yarın şehir dışına çıkcam inşallah zarar falan görmez güvenliğe bıraktırcam bakim haftaya dönerim Allah'ın izniyle,Kuzum kargodan gidip alabilirsin aslında
Kuzum ben almıştım senin verdigin linktenDirect Nexus Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör
https://www.hepsiburada.com/direct-...?magaza=Pharmacity&url_src=ios-product-detail
Kızlar koşun A Asliyokfotokopisivar @Kubraa_07
Kuzum olcmustur çünkü dedin ya bacak ve kol bir hafta önde çıktı dedi diye o bacaktaki ölçü femur ölçüsü oluyorHiçbir ultrason kağıdım da FL uzunluğu yazmıyor öyle bir değer yok maalesef bence hiç ölçmedi hiçbir doktorum
Hadi inşallah kuzumm benimde 13. Haftada asagidaydi hatta doktor eski sezaryen yerine yapışık zannedip korktu şuan gobek deliğimin arkasına kadar çıkmış çok şükür insallah seninde çıkmıştırKızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandimplasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama
Ama ultrason kağıtlarımda yazmıyor canım anlıyorum tabiki belki ölçmüştür ama bize boyu şu kadar diye demedilerKuzum olcmustur çünkü dedin ya bacak ve kol bir hafta önde çıktı dedi diye o bacaktaki ölçü femur ölçüsü oluyor
Benimde olmuyor kuzum daha önceki hamileliklerimde de olmadıKızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş
Ayy benim çok yakın arkadaşımın Perşembe günü 5. Transferi kızlar nolurrr dua edin bu sefer pozitif olsun kalbimiz ağzımızda resmenAmin kuzum aminvallahi ben de her gün hem hamilelere hem de hamile kalmak isteyenlere çok dua ediyorum
Bunlar da hem ölçüyor hem söylemiyorAma ultrason kağıtlarımda yazmıyor canım anlıyorum tabiki belki ölçmüştür ama bize boyu şu kadar diye demedilersoracağım haftaya inşallah
Aaaa kimdi biri daha istemiştiKuzum ben almıştım senin verdigin linkten
Kuzum yorumlar iyiyse al gitsin. Markanın hiçbir önemi yok bence bunda. Önemli olan kullanıcı memnuniyetiMamma marka bakıyordum ama arada 700 800 ₺ fıyat farkı var sonuçta aynısı https://www.hepsiburada.com/pierre-...6?magaza=polybotum&url_src=and-product-detailEki Görüntüle 3333344
Ne güzel yaaa darısı başıma insallaaahhhHadi inşallah kuzumm benimde 13. Haftada asagidaydi hatta doktor eski sezaryen yerine yapışık zannedip korktu şuan gobek deliğimin arkasına kadar çıkmış çok şükür insallah seninde çıkmıştır
Niqu almak istiyordu kuzum ama çok açıldım daha sonra demişti o aklında kalmıştırAaaa kimdi biri daha istemişti
Tamam kuzumAyy benim çok yakın arkadaşımın Perşembe günü 5. Transferi kızlar nolurrr dua edin bu sefer pozitif olsun kalbimiz ağzımızda resmen
Görmez kuzum ya kutuludur zatenKapanmıştır şube şimdi pazartesi getirecekmiş bende yarın şehir dışına çıkcam inşallah zarar falan görmez güvenliğe bıraktırcam bakim haftaya dönerim Allah'ın izniyle,
Senin ilk gebelik mi kuzum benim bütün gebeliklerim de aşağı yerleşip sonradan yukarı çıkıyor ilk oğlumda 20. Haftada asagidaydi hala 24te çıkmış demisti, inşallah canım inşallah güzel haber alNe güzel yaaa darısı başıma insallaaahhhbenim 13haftada da aşağıdaydi 21. Haftada da
Aminn canım Allah razı olsunTamam kuzuminşallah pozitif olur Rabbim kimseyi bununla sınamasın
Bende bundan Alacağım canım inşallahMamma marka bakıyordum ama arada 700 800 ₺ fıyat farkı var sonuçta aynısı https://www.hepsiburada.com/pierre-...6?magaza=polybotum&url_src=and-product-detailEki Görüntüle 3333344
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?