Kızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandim plasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama
Hadi inşallah kuzumm benimde 13. Haftada asagidaydi hatta doktor eski sezaryen yerine yapışık zannedip korktu şuan gobek deliğimin arkasına kadar çıkmış çok şükür insallah seninde çıkmıştır
Kızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş
Hadi inşallah kuzumm benimde 13. Haftada asagidaydi hatta doktor eski sezaryen yerine yapışık zannedip korktu şuan gobek deliğimin arkasına kadar çıkmış çok şükür insallah seninde çıkmıştır
Senin ilk gebelik mi kuzum benim bütün gebeliklerim de aşağı yerleşip sonradan yukarı çıkıyor ilk oğlumda 20. Haftada asagidaydi hala 24te çıkmış demisti, inşallah canım inşallah güzel haber al