2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Yazan oldumu bilmiyorum ama FL uzunluğunu 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun. FL de uyluk kemiği uzunluğı
Hiçbir ultrason kağıdım da FL uzunluğu yazmıyor öyle bir değer yok maalesef bence hiç ölçmedi hiçbir doktorum

Çok şükür canım çok sevindim

İnşallah çıkmıştır kuzum yatıyor musun sen?

İnşallah çıkmıştır kuzum yatıyor musun sen?
En son gittiğimde dikkat et demişti doktorum hep yatmama gerek yokmuş ama ağır kaldırmak yorulmak falan yasaktı ona göre sadece ev işlerini yapıyorum kalan vakit yatış bakalım çıkmadıysa birdahaki ay hep yatmayi düşünüyorum belki ise yarar

İnşallah güzel haberler alırsın canım Allahın izniyle

Kuzum valla ev işi yapınca da yoruluyor insan. Ben bir yemek yapınca belim çok ağrıyor ki tezgahım yüksek halbuki

Bebek havlusu olarak önerisi olan varmı
Canım gustodan kundak havlu almıştım , gelince de çok beğendim yumuşacık rengi az daha açık resimde koyu çıkmış. 370 di sanırım indirimde. Küçük de degil. Kesesi var yumuşak baya yanında.

Eklentiler

• IMG_20231111_113317.webp
    127,4 KB · Görüntüleme: 59
Kuzum valla ev işi yapınca da yoruluyor insan. Ben bir yemek yapınca belim çok ağrıyor ki tezgahım yüksek halbuki
Öyle valla yaa hergun de iş çıkıyo bitmiyo hiç bakalım olmadı birdahaki ay anneme yerleşirim hiç iş yapmam bide öyle denerim 28e kadar cikabiliyomus sonrası zor diyorlardı şansım var daha

Öyle valla yaa hergun de iş çıkıyo bitmiyo hiç bakalım olmadı birdahaki ay anneme yerleşirim hiç iş yapmam bide öyle denerim 28e kadar cikabiliyomus sonrası zor diyorlardı şansım var daha
Ev işi hiç bitmiyor gerçekten çok şükür robot süpürgeme yaptırıyorum temizliği yemeği de yapsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…