2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ayyy cnm çok sevındım
Allaha şukur
Üzülmeyın artık, çok çok mutlu oldum ınanki

Ayy benim çok yakın arkadaşımın Perşembe günü 5. Transferi kızlar nolurrr dua edin bu sefer pozitif olsun kalbimiz ağzımızda resmen
Tüp bebek mucizelerim olarak arkadaşının heyecanını hala anlayabiliyorum eminim hala ilk transferi gibi umut içinde vardır Allah yardımcıları olsun inşallah pozitif haberlerle sağsalim beneğini kucağına almak nasip olsun inşallah bu denemesinde Allahın izniyle bebeklerine kavuşsunlar her gün hem hamilelere hem hamile kalmak isteyenlere uğraşanlara çabalayanlara emek verenlere dua ediyorum çok şükür

Kızlar ben dayanamadım pentinin hiç çamaşırından aldım 85c aldım inşallah olur hamilelik öncesi 80b oluyordu balensiz desteksiz bence 85c olur inşallah 1 alana 1 bedava var ikisi 700 tl ye gelmiş oldu normalde 1 tanesi 559 tl di ne zamandır takip ediyordum. Sadece ilk piyasaya çıktığında 259 tl di 10 gün kadar sonra hiç 559 tl den düşmedi en azından 2 tane aldım tanesi 350 tl ye gelmiş oldu umarım memnun kalırım
Penti #Hiççamaşırı Balensiz Dikişsiz Görünmez Sütyen

Linkleri gordukce diyorum biz hicbir seye baslamamisiz. Kiyafet corap bile almadik henuz.

Aldigimiz tek sey SNOO akilli besik. Aglamayi algiliyor, agladiginda besigi salliyor ve beyaz gurultu aciyor. Bir de bebegin guvenli bir bicimde sirtustu yatacagi sekilde kundak sistemi ile geliyor, nefes almasini engellemeyecek ve kalcasini destekleyecek sekilde yatiriyor. Donmeye basladiginda da donerek guvensiz bir pozisyona girmesini engelliyor. Istersek butun gece anne karninda hareketlere benzer hareket saglayabiliyormusuz ve bebegin uyku kalitesi, suresi telefonda app ile kontrol edebiliyormusuz. Bunda da cok iyi bir indirim yakaladik ve istedigimiz tarihte teslimat yapiliyor o yuzden aldik simdiden.

Canım ben de bunu takipliyorum, bı kullanip büyük küçüklüğünü söylesen çünkü çok büyüdüler gerçekten ben de şaşıyorum, 90di fikrim açıkçası, gebelik öncesi 80 b ydim ben de. Sıkarsa rahat edemem

Geldiğinde yazayım canım sana tabiki ben geçen TY dan başka bi markadan aldım aynı bu model 85b aldım olmadı tabiki yani aşırı sırtımdan sıktı nefes alamadım aynı gün iadeye verdim şükür iadeyi kabul etti o marka. Bunda ölçüm tablosuna göre aldım lotus model ile bunun arasında 5 cm varmış lotus 5 cm daha darmış bu modelden büyü kalın yazıyordu her yerde öyle yaptım umutluyum bu sefer olacak

İlgilenenlere duyurulur çok güzel fiyat link hata veriyor o yüzden foto ekledim direk hb den arayabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_0034.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 46
Aslında umudunu yitirmişti doktorunu değiştirdi bugün yumurtaları toplandı ve güzel konuşmuş doktoru uzun zamandır ilk defa sesi bu kadar mutlu geliyordu canımın içi çok yıprandı son bebek tuttu ama genetige gitmesine rağmen bebegin şekli bozuk anormal dediler zaten kalbide durdu bu son denemesi inşallah rabbim sağlıkla nasip eder sağlıkla kucağına alır Allah'ım bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün saol canım eksik olma Allah razı olsun

Ayyy ben de mi alsam ya? Benim de hamilelik öncesi lotus 80b giyiyordum. Ama içini tam doldurmuyordu göğsüm. Senin mantık bakınca bana 85c olmalı. Alsam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…