2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ayyy ben de mi alsam ya? Benim de hamilelik öncesi lotus 80b giyiyordum. Ama içini tam doldurmuyordu göğsüm. Senin mantık bakınca bana 85c olmalı. Alsam mı bilemedim
Canım ben artık normal sütyenlerle rahat edemiyorum bilmiyorum ama bi kaşındırıyor sıkıyor bi ağırlık hissediyorum balenleri uzun süre takılı olunca canımı acıtıyordu benim için mantıklı oldu yoksa olacak gibi değildi artık

Kızlar
Ayyy ben de mi alsam ya? Benim de hamilelik öncesi lotus 80b giyiyordum. Ama içini tam doldurmuyordu göğsüm. Senin mantık bakınca bana 85c olmalı. Alsam mı bilemedim
Defacto ve lcw dada var kızlar hamıle sutyenleri,uygun fıyatlı oluyır ben normal balensız sütyenlerınden alıom lcw nın ek parça alıyorum rahat oluyor o sekılde
Bende bundan Alacağım canım inşallah
İnşallah az once aldım ama kımısınde pc plume yazıo kımısı plume yazıo farkını bulamadım ben ama

Sağol canım olur İnşallah iadeyle uğraşmaz sin, bende rahatsız olmaya başladım epey.

Zaten normal sütyen takmıyorum kuzum şu hani genç Kızlar giyiyor ya adı ne bilmiyorum böyle gömleğin içine falan. Onlardan takıyorum ama mesela ben bunu asla öyle giymem nasıl giyiyorlar anlamış değilim

Peki kaplı mı kuzum o dediklerim? İçi dolu mu yani

Ben plume yazanı favorilemişim canım TY da şundan

Ben onunla yapamam herhalde canım ya bralet gibi bir şey mi dediğin ben hala normal sütyen takıyorum işte dışarı çıkarken ya da eve biri gelince aşırı rahatsız edici

Ben onunla yapamam herhalde canım ya bralet gibi bir şey mi dediğin ben hala normal sütyen takıyorum işte dışarı çıkarken ya da eve biri gelince aşırı rahatsız edici
Galiba bralet adı ben de bilmiyorum ki yaa normal sütyen takınca alttan çok sıkıyor. O yüzden bıraktım 4-5 gündür takmayı

Kızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş
Canım bende çok hafif var belli belirsiz

Kuzum hasta olduğunda, burnu tıkandığında açması için. Ben kendim de kullanırım mesela çünkü ben de kötü hasta oluyorum nefes alamıyorum

Aldım ben de teşekkürler :)

Kızlar bir şey soracaktım karnımın üst kısmında değişik bir ağrı var sancı gibi bazen nefes alınca hareket edince bile şiddetleniyor sonra azalır gibi oluyor ne olduğunu anlayamadım ne yapmalıyım normal midir

Ben de normal sutyeni biraktim sporcu sutyenine gectim fenalik basiyor diger turlu Bilmiyorum diger zamanlarda hamilelik sutyenine gecer miyim

Kızlarrr naber. Ayy çok sinir oluyorum ya . Yaklaşık 1 aydır falan kv gile gidememiştim . Hem iş yoğunluğum fazlaydı hem de kendilerinin zaten tarla işleri vardı onları da yormayalım dedik . Neyse dün gittik evlerine. Kp ilk lafı ‘’evin yolunu unuttunuz sandık’’ diyo gülerek. Ay sinir oluyorum daha öncesinde de bu şekilde iğneleyici konuştuğunda böyle gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz muhabbeti yapmasından hoşlanmadığımı aslında belirtmiştim . Güya gülerek söyleyince bir şey olmuyor . En son biz eve giderken de diyor ki ‘bugün canını sıkkın gördüm senin’ .. sen sıktın diyemedim tabi :) ‘sen beni anlamıyorsun belki baba ama cidden yorgunum’’ dedim sadece . Ay sinirleniyorum ya. Ben gidemediysem de oğlunuz geldi yani zaten yanınıza sık sık üf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…