2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ayyyy kuzum içinde durmasın söyle yaaaa. Ya da eşine söyle ben olsam asla susmam. Eskiden susardım. Şimdi hiç susmuyorum hiç

Ay şimdi bende de oldu, nasıl bir ağrı girdi olduğum yere yatıverdim. Adet sancısından daha kötüydü belim ve karın kaslarım sanki çekiliyor gibi. Eşim sıcak battaniye falan koydu biraz bekledik kıvrandım sonra geçti çok şükür, yalancı kasılma diyorlarmış sanırım inşallah kötü değildir

Benimde öyleydi canım karnımın üst tarafında bıçak saplanır gibi şiddetli ağrı oldu hareket edemedim nefes alamadım karnımın içi acıdı resmen, acile gittik bu haftalarda rahim genişleyip yukarı doğru çıktığı için normalmiş bu ağrılar tabi benimki şiddetli oldu diye serum taktılar şükür geçti sana da çok geçmiş olsun kabız olmamaya dikkat etmeliymişiz o da etkiliyormuş bu ağrıları aklında bulunsun

Kızıma şimdiden Harry potter aşkı aşılıyorum. Doğduktan sonra da milyon kez izleteceğim Eki Görüntüle 3333535
Yaaa bende bendeeee çocukken dergilerden gazetelerden resimlerini kesip koynuma koyup uyurdum filmlerini izlerken Harry cikinca durdurup TV yi öperdim annemden az dayak yemedim ashdgahd

Yaaa bende bendeeee çocukken dergilerden gazetelerden resimlerini kesip koynuma koyup uyurdum filmlerini izlerken Harry cikinca durdurup TV yi öperdim annemden az dayak yemedim ashdgahd
Ahahahahah ben ron un hastasıydım posterleri falan asılıydı odamda milyon kez izlemişimdir asla da sıkılmam

Benimkini doktor epey geçe vermiş yaa resmen 22+6 da gireceğim ben
Bende bu gun aradim. Ne zamn gideyim diye. Hafta içi git dedi. Ben her ay duzenli hastanede yatiyorum. Riskli gebelik geçiriyorum. Kan uyusmazligi fln. Ayrintiliya girerek hastaneye gidicem. O yuzden aceleciyim. Sen suan kac haftaliksn

Reactions: The
Ben aşırı takintiliydim annemin ingiltere de arkadaşı vardı yalvariyordum beni evlatlık al diye sınıftaki erkekler alnına şimşek cizerdi afsfaga
Ahahahhahahaha benim de arkadaşım bana hediye İngiltere’den asa getirmişti. Hala duruyor tabi ki bana alınan her hediye Harry Potter lı eşim de şimdi görse bi şey Harry li hemen alır bana

Kızlar yaaa kızımın adını Arya koymayı düşünüyorum. Ama tabi ki yorumlar daha doğrusu kimseye söylemiyorum ama kızkardeşime söylemiştim. Kaba deyip duruyor. Onun yerine Alya olsun diyor. Ama bana da Arya daha kibar geliyor. Sinir oluyorum biri kötü yorum yapınca ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…