2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben de ilk kez o sayfada gördüm canım . Ama içine aromatik yağ koyulanlar varmış bu nasıl bilmiyorum . PozitifHanim in dediği de bu markanın başka modeli galiba
Evet doğrudur. Belki benimki eski model olduğu için piyasada yoktur bile. Ama marka olarak ben memnun kaldım hiçbir sorun yaşamadım. Fikrimce en önemli özelliği de sessiz olması

Olsun kuzum alırız. Ne aldın bebek arabasını ve oto koltuğunu
Karbonhidrat yemek bebeğe zararlı mı
bize sıkıntı kuzum kilo anlamında. Kitap şöyle diyor içinizdeki mucize 300 gr ne kadar yemek istiyor olabilir ki önemli olan düzgün beslenmeniz kalsiyum vs

Bunları aldık tekerlerler çok küçük oluyor diğer travellerlarda ve sokakta yürüme zor oluyormuş bunu önerdiler çok da indirimde umarım güzel olur

Eklentiler

• IMG_9582.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_9583.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 61
Göbek deyince aklıma geldi göbek düştükten sonra bebeğin göbeğine 1 lira koyun kusakla bağlayın diyorlar göbek deliği dışarda pirtlamis görüntü olmasın diye hurafe mi bilmiyorum ama oğlumda denedim göbek deliği icerde eltimde ilk kızında yaptı ikinci kızında amannn hurafe bunlar dedi yapmadı onun göbek deliği dışarı pirtlak şekilde oldu

Reactions: The
Cnm bn idrar enfeksıyonu oldugumu şurdan anladım, idrarım bulanıktı ve kokuyordu, sık idrara çıkıyordum, fazla su içmiyordum,
Kaşıntı desen bnde yıllardır var, hiç geçmiyor zten o ayrı,
Hmm anladım kuzum ayy çok sinirimi bozuyor kaşıntı ya senin neden geçmiyor canım kaşıntı bir sebebi var mı

Bakalım gelsin de insallah güzeldir dolaptan etiketli bulamıyorum demişsin ya filtreleme yaparsan daha kolay olur etiketliyi seçersin bedeni seçersin öyle kolay ben çok şey aldım öyle
Seçiyorum ama kafama göre birşey bulamıyorum hep etiketsiz. Ben özellikle H&M, Zara falan bakıyorum. Herşeyi öyle etiketliyorlar zaten herhalde görünsün diye

Bunları aldık tekerlerler çok küçük oluyor diğer travellerlarda ve sokakta yürüme zor oluyormuş bunu önerdiler çok da indirimde umarım güzel olur
Güzel günlerde kullansın inşallah kuzum ben de oto koltuğu aldım cybex in. Bebek arabasını almadım henüz daha doğrusu kardeşim hediye alacak. Park yatağını da aldım. Zaten oda yapmayacağım tayin olana kadar. Gidince yapcam inşallah

Yenidoğan bebeklerde bence de olmaz aromatik yağ . Ama şöyle biraz büyüynce kekik okaliptus gibi yağlar olabilir belki onlar kışın güzel nefes açıyor
Onu bilmiyorum kuzum benim mesela kara bibere deterjan ve ya çok sert parfüm kokusundan sonra hemen hapşirma oluyor..ondan diyorum koku olmasın

Güle güle kullanın. Park yatak ne aldın oda yapmaya gerek yok ilk 6 ay diyo annem

Ben baglamadim ama olmadı da öyle

Seçiyorum ama kafama göre birşey bulamıyorum hep etiketsiz. Ben özellikle H&M, Zara falan bakıyorum. Herşeyi öyle etiketliyorlar zaten herhalde görünsün diye
Ay evet ona bende kuruluyorum hepsini marka seçiyolar begeniyorum farklı marka

Güle güle kullanın. Park yatak ne aldın oda yapmaya gerek yok ilk 6 ay diyo annem
Bizim tayin 1 yaşına geldikten sonra olacak o yaz. O zamana kadar yanımda yatırırım diyorum ben de. Kanz aldım kuzum. Yoyko alacaktım normalde son anda baktım kanz indirimde yoyko ile aynı özellikler diyordu instagram da. Aldım. Daha gelmedi ama

Ay ben alamadım canım ya. Hala düşük mü fiyatı

Ay ben alamadım canım ya. Hala düşük mü fiyatı
Şu an 698 lira canım baktım da. Bi.ara 570lere düştü 2 gün önce . O zaman alayım demiştim. Biraz oyalanmıştım o kaçtı 700 e yaklaşmıştı. Bu sabah 590 görünce aldım belki yine düşer arada inip çıkıyor

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…