Aromatik yağları bende duydum ama ben koymak istemem çocuk odasınaBen de ilk kez o sayfada gördüm canım . Ama içine aromatik yağ koyulanlar varmış bu nasıl bilmiyorum .PozitifHanim in dediği de bu markanın başka modeli galiba
Evet doğrudur. Belki benimki eski model olduğu için piyasada yoktur bile. Ama marka olarak ben memnun kaldım hiçbir sorun yaşamadım. Fikrimce en önemli özelliği de sessiz olmasıBen de ilk kez o sayfada gördüm canım . Ama içine aromatik yağ koyulanlar varmış bu nasıl bilmiyorum .PozitifHanim in dediği de bu markanın başka modeli galiba
Olsun kuzum alırız. Ne aldın bebek arabasını ve oto koltuğunuHiç bişey kaçırmadın gerçekten çok kötü ebebek bence. Şimdiye kadar hiçbişey almadım kuzenim kendi eskilerini verdi kıyafet olarak :) biz de bebek arabası ve oto koltuğu aldık. Onun dışında bi önlük falan öyle sembolik biberon bi tane emzik ama çok araştırmadık henüz
bize sıkıntı kuzum kilo anlamında. Kitap şöyle diyor içinizdeki mucize 300 gr ne kadar yemek istiyor olabilir kiKarbonhidrat yemek bebeğe zararlı mı
Bunları aldık tekerlerler çok küçük oluyor diğer travellerlarda ve sokakta yürüme zor oluyormuş bunu önerdiler çok da indirimde umarım güzel olurOlsun kuzum alırız. Ne aldın bebek arabasını ve oto koltuğunu
bize sıkıntı kuzum kilo anlamında. Kitap şöyle diyor içinizdeki mucize 300 gr ne kadar yemek istiyor olabilir kiönemli olan düzgün beslenmeniz kalsiyum vs
Yenidoğan bebeklerde bence de olmaz aromatik yağ . Ama şöyle biraz büyüynce kekik okaliptus gibi yağlar olabilir belki onlar kışın güzel nefes açıyorAromatik yağları bende duydum ama ben koymak istemem çocuk odasına
Öyle mi kuzum 9 Ken şikayetin neydi peki benim sadece kaşıntım varCnm lokosit çok aşırı yuksek değil
Bnım ilk 9 falndı sonra bırden 66ya yükselınce antıbıyotık faln smdı 3e düştü, tekrar yukselmz inşallh
Senın degerlerıne bakarak ilaç yazar
Cnm bn idrar enfeksıyonu oldugumu şurdan anladım, idrarım bulanıktı ve kokuyordu, sık idrara çıkıyordum, fazla su içmiyordum,Öyle mi kuzum 9 Ken şikayetin neydi peki benim sadece kaşıntım var
Göbek deyince aklıma geldi göbek düştükten sonra bebeğin göbeğine 1 lira koyun kusakla bağlayın diyorlarKızlar şunlar ilk zamanlar bebeğin göbeği düşmeden önce iç zıbın olarak giydiriliyormuş. Bebeğin göbeği zarar görmesin diye. E bebekte de var iç zıbın diye ikili satılıyor. E bebekten 1 tane civilden de 2 tane aldım . Ben direk aldığımız kıyafetleri giydircez sanıyordum Instagram'da gördüm bunları
Hmm anladım kuzum ayy çok sinirimi bozuyor kaşıntı ya senin neden geçmiyor canım kaşıntı bir sebebi var mıCnm bn idrar enfeksıyonu oldugumu şurdan anladım, idrarım bulanıktı ve kokuyordu, sık idrara çıkıyordum, fazla su içmiyordum,
Kaşıntı desen bnde yıllardır var, hiç geçmiyor zten o ayrı,
Bakalım gelsin de insallah güzeldirAyyy harika ve çok mantıklı
Seçiyorum ama kafama göre birşey bulamıyorumBakalım gelsin de insallah güzeldirdolaptan etiketli bulamıyorum demişsin ya filtreleme yaparsan daha kolay olur etiketliyi seçersin bedeni seçersin öyle kolay ben çok şey aldım öyle
Güzel günlerde kullansın inşallah kuzumBunları aldık tekerlerler çok küçük oluyor diğer travellerlarda ve sokakta yürüme zor oluyormuş bunu önerdiler çok da indirimde umarım güzel olur
Ay ben alamadım canım ya. Hala düşük mü fiyatıKızlar o Nexus nebulazatörü ben de aldım sabah. 593 TL'ye alabildim.
Onu bilmiyorum kuzum benim mesela kara bibere deterjan ve ya çok sert parfüm kokusundan sonra hemen hapşirma oluyor..ondan diyorum koku olmasınYenidoğan bebeklerde bence de olmaz aromatik yağ . Ama şöyle biraz büyüynce kekik okaliptus gibi yağlar olabilir belki onlar kışın güzel nefes açıyor
Güle güle kullanın. Park yatak ne aldınGüzel günlerde kullansın inşallah kuzumben de oto koltuğu aldım cybex in. Bebek arabasını almadım henüz daha doğrusu kardeşim hediye alacak. Park yatağını da aldım. Zaten oda yapmayacağım tayin olana kadar. Gidince yapcam inşallah
Ben baglamadim ama olmadı da öyleGöbek deyince aklıma geldi göbek düştükten sonra bebeğin göbeğine 1 lira koyun kusakla bağlayın diyorlargöbek deliği dışarda pirtlamis görüntü olmasın diye hurafe mi bilmiyorum ama oğlumda denedim göbek deliği icerde eltimde ilk kızında yaptı ikinci kızında amannn hurafe bunlar dedi yapmadı onun göbek deliği dışarı pirtlak şekilde oldu
Ay evet ona bende kuruluyorum hepsini marka seçiyolar begeniyorum farklı markaSeçiyorum ama kafama göre birşey bulamıyorumhep etiketsiz. Ben özellikle H&M, Zara falan bakıyorum. Herşeyi öyle etiketliyorlar zaten herhalde görünsün diye
Bizim tayin 1 yaşına geldikten sonra olacak o yaz. O zamana kadar yanımda yatırırım diyorum ben de. Kanz aldım kuzum. Yoyko alacaktım normalde son anda baktım kanz indirimde yoyko ile aynı özellikler diyordu instagram da. Aldım. Daha gelmedi amaGüle güle kullanın. Park yatak ne aldınoda yapmaya gerek yok ilk 6 ay diyo annem
Ben de bi şey bulamıyorum böyle işteAy evet ona bende kuruluyorum hepsini marka seçiyolar begeniyorum farklı marka
Ay ben alamadım canım ya. Hala düşük mü fiyatı
Şu an 698 lira canım baktım da. Bi.ara 570lere düştü 2 gün önce . O zaman alayım demiştim. Biraz oyalanmıştım o kaçtı 700 e yaklaşmıştı. Bu sabah 590 görünce aldımAy ben alamadım canım ya. Hala düşük mü fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?