2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Hiç endişe etme tuz la kızartmayla ilişiği kesince düzeliyor seninde daha yıkmaz yüksek .ama ben tansiyon aletini iyi ki almışım doğumdan sonrada lazım oluyormuş annenin takibi bir müddet devam ediyor
Kızartma da hiç yapmam. Tuzu da azalttım. Zeytin bile az yiyorum. Bakalım inşallah normal ilerler

1gun sonrasi 2bindi 1 hafta beklesem buyuk ihtimal 15 20bin arasi cikardi benimde banada doktor ikiz olabilir diye konustu basta

Kızlar şimdi uygulamadan baktım benim haftamda bebek 28 cm 450 Gr civarı olur yazıyor. Benimki 24 cm. 360 Gr olmuş. Küçük mü kalmış anlamadım . Doktor her şey yolunda dedi ama kafama taktım durduk yere. 21+4 deyim bugün.

Ben uzaktayım kuzum. Anca yazdan yaza görecekler. Kızkardeşim çocuk istemediği halde sürekli bi şeyler alıp yolluyor heyecanlı çaktırmasa da
benimki de istemiyorum ben diyor ama çok heyecanlı ben de heveslenmesi için hastanede ve ilk hafta bir tek seni istiyorum dedim :)) inşallah kardeslerimizin de olur

canım alt açma da yaşlılar için olanı daha ucuzmuş ondan alın aynısı bebek olunca pahalı satıyor diyorlar
Yaaa hiç bilmiyordum ben bakarım o zaman onların fiyatlarına ben indirimdeyken 50 TL aldım 1 paketini şimdi kaldırdılar yine fiyatını

Eklentiler

• IMG20231111112815.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 77
canım 22 de 400 dü galiba çok normal demişti :) zaten kilolu ya da zayıfsa uyarıyorlar

Benim annem düğünümde acillik olmuştu ambulans gelmiş bunlardan sonra haberim oldu abimde de aynı fenalık geçirmedi ama kötüydü sonra kız kardeşimin düğününde haberi olmadan ağrı kesici diye sakinlestirici vermiştik çok şükür iyiydi

biz burdan aldık mobılyaları henuz gelmedı beklıyrouz.. 2 ay termın verıldı

Kuzum doktor iyi uyumlu diyorsa sen düşünüp kendini üzme lütfen. İyi kuzun

biz burdan aldık mobılyaları henuz gelmedı beklıyrouz.. 2 ay termın verıldı
Hayırlı olsun canım Evet burası termini bize de 2 ay dedi. Ben bu mağazaya bakmak için gitmiştim ama sokakta birçok bebek mağazası olunca başka mağazadan aldım.
Tüm mağazalarda güzel ürünler vardı. Bu kadar güzel odalar açıkçası beklemiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…