Hiç endişe etme tuz la kızartmayla ilişiği kesince düzeliyor seninde daha yıkmaz yüksek .ama ben tansiyon aletini iyi ki almışım doğumdan sonrada lazım oluyormuş annenin takibi bir müddet devam ediyor
Kuzum sen değerim yüksekti diyince aklıma geldi benim beta HCG regl den 1 hafta sonra 17 bin küsur çıktı geçen seda sayanda gördüm bı kız hamileymiş değeri yüksek çıkmış ikiz demiş doktor 13 bin üzeri çıkınca ikiz mi ne oluyormuş benim tek bir tane ama senin değerin kaç çıkmıştı
Kızlar şimdi uygulamadan baktım benim haftamda bebek 28 cm 450 Gr civarı olur yazıyor. Benimki 24 cm. 360 Gr olmuş. Küçük mü kalmış anlamadım . Doktor her şey yolunda dedi ama kafama taktım durduk yere. 21+4 deyim bugün.
benimki de istemiyorum ben diyor ama çok heyecanlı ben de heveslenmesi için hastanede ve ilk hafta bir tek seni istiyorum dedim :)) inşallah kardeslerimizin de olur
Kızlar şimdi uygulamadan baktım benim haftamda bebek 28 cm 450 Gr civarı olur yazıyor. Benimki 24 cm. 360 Gr olmuş. Küçük mü kalmış anlamadım . Doktor her şey yolunda dedi ama kafama taktım durduk yere. 21+4 deyim bugün.
Benim teyzemin biri oğlunu evlendirdiği hafta hastanelik oldu.2-3 gün hastanede yattı diğer teyzem de hem kızını evlendirdiği gün hem de oğlunu evlendirdiği gün acillik oldu ben annemden de korkmuştum ama Allah'tan olmadı ağladı üzüldü geçti
Benim annem düğünümde acillik olmuştu ambulans gelmiş bunlardan sonra haberim oldu abimde de aynı fenalık geçirmedi ama kötüydü sonra kız kardeşimin düğününde haberi olmadan ağrı kesici diye sakinlestirici vermiştik çok şükür iyiydi
Kuzum İkitelli’de Masko Mobilyacılar Sitesi var ya hani sitenin içinde bir sokakta sadece bebek odası ve genç odası mağazaları var. Navigasyona şu mağazayı yaz mesela sokağı bulursun sonra hoşuna giden mağazaları gezebilirsin.
benimki de istemiyorum ben diyor ama çok heyecanlı ben de heveslenmesi için hastanede ve ilk hafta bir tek seni istiyorum dedim :)) inşallah kardeslerimizin de olur
Hayırlı olsun canım Evet burası termini bize de 2 ay dedi. Ben bu mağazaya bakmak için gitmiştim ama sokakta birçok bebek mağazası olunca başka mağazadan aldım.
Tüm mağazalarda güzel ürünler vardı. Bu kadar güzel odalar açıkçası beklemiyordum.