2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Maşallah canımm ayy çok seviniyorum boyle duyunca yaa allahim herkese bu mutlu haberle çıkmayı nasip etsin detaylidan hadi bakalım sağlıkla gelsin minnosss
Aminnn canım benim inşallah bekleyen herekese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim sağlıkla gelsinler

Kızlar bu haftaki pazar ganimetim kendim için bu triko takımı 30 TL alt 30 TL üst aldım şaka gibi ama gerçek çıkın çıkın gelin Rami sosyete pazarı
Ya ne güzel burda pazarlar mağazalarla yarış halinde

Kızlar bu haftaki pazar ganimetim kendim için bu triko takımı 30 TL alt 30 TL üst aldım şaka gibi ama gerçek çıkın çıkın gelin Rami sosyete pazarı
Ayyy senin bu pazar olayına hastayım annem yarın Salı pazarına gidecek Kadıköy e. Dedim bak çocuğuma bulduğunu al

Ay kızlar kvlerden bahsetmemişiz bayadir benimkinin boğazını az kasiyalim cinsiyete 12de erkek sonra kız dedi o gün kendisi de bizimleydi cinsiyeti kız dedim sevinmeyi geçtim üzüldü resmen aa ama erkekti neyse olsun sağlıklı olsun diye kivirdi bugün de ayrintilidan çıktık ilk sorduğu soru değişti mi dedim neyi soruyorsun cinsiyet dedi sağlık durumunu sorarsın demistim ama değişmedi kız dedim.bu ne erkek merakı dedim zaten zor süreçler atlatmisiz önceki kızımı doğuma aylar kala kaybetmişim bir de bunun sacma sapan harektleri sevincimi içime oturttu bu zamanda bile hala böyle şeylere önem veriyorlar ona üzülüyorum

Peynirdomates canım hayır üzülme bende senin gibiyim, o haftalarda o kiloda sadece proteine yüklen ve her gün bir öğününde 50 gram et yemeye çalış. Bende senin gibiyim

benim annemde nişanımda benim kuaförde ağladığımı duymuş, acillik olmuş ben yokken bende çok duugusal biriyim hemen her şryr ağlarım

Kuzum bizim pazar efsane ya bebek kiyafetleride var kanz LC Waikiki parça başı 25-40 liralar tomurcuklu battaniyeler varya 50 TL Özdilek ama etiketleri koparmislar baby nest 50 TL baya guzel şeyler var
Çok şanslısınız ben de alışverişe oraya geleyim madem biletim vs daha ucuza gelir kesin

Kızlar bende cumartesi günü detaylı ultrasona gittim. Bebeğin kalbinde delik gördü ancak sıkıntılı bir yerinde değil kapanmasını bekleriz dedi. Kafama takılan şu servikal uzunluk 30mm. Kısa geldi bana yarın doktoruma gideceğim 25mm altı sıkıntı diyorlar nette ama haftama göre de sanki düşük gibi

Sakın üzülme bunun için bak kötü şeyler yaşamışsın Allahım prensesi sana hediye göndermiş. Biz bebişlerimizi kendimize doğuyoruz. Kv yada kp değil kuzum. Asla bunun için üzülme

sızede hayırlı olsun canımm,
evet cok magza vardı ama baya baya tuzlu 56bınlerı falan duydum yaa..
evet güzel ürünler var gercekten aralık sonu gelcek bakalım bızımkıde

selam canım,

delık kapanıor genelde hıc takma kafana, benımde servısk uzunlugum 30du sorun yok dedı perınatolıjı..
30 altı sorun dıye bılıyorum

Ayy bnde haftaya p. Tesi ramiye gidim bakim dıye aklımdan gecıyordu, ay kız orda bulusalım senle, ben yakınım oraya, göbüşlerımızı tokuşturalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…