2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
selam canım,

delık kapanıor genelde hıc takma kafana, benımde servısk uzunlugum 30du sorun yok dedı perınatolıjı..
30 altı sorun dıye bılıyorum
evet canım perinatolog da çok sık görülüyor kapanıyor çoğunlukla hatta birinin çocuğunun 13 yaşında iken kapanmış kalbindeki delik. Senin kaçıncı haftanda 30 mm ölçüldü. Bir de karından mı vajinal mi ölçüldü. Benim karnımdan ölçtü perinatolog.

selam canım,

delık kapanıor genelde hıc takma kafana, benımde servısk uzunlugum 30du sorun yok dedı perınatolıjı..
30 altı sorun dıye bılıyorum
benim de bir 30 oluyor bir 40 bir 35 sürekli değişiyor bana da doktor minik bir delik var ama kapanır merak etme dedi

sızede hayırlı olsun canımm,
evet cok magza vardı ama baya baya tuzlu 56bınlerı falan duydum yaa..
evet güzel ürünler var gercekten aralık sonu gelcek bakalım bızımkıde
Evet canım ben de bi mağazadan 58 bin fiyat aldım yok artık dedim. Ama şükür ki her mağaza öyle değildi. Bizimki de bir ay termin verdi aralık 13 gibi gelecek sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sakın üzülme bunun için bak kötü şeyler yaşamışsın Allahım prensesi sana hediye göndermiş. Biz bebişlerimizi kendimize doğuyoruz. Kv yada kp değil kuzum. Asla bunun için üzülme
Yok kuzum zaten umursamıyorum artık napim ama bu süreçte bi kavga edicem az kaldı

benim de bir 30 oluyor bir 40 bir 35 sürekli değişiyor bana da doktor minik bir delik var ama kapanır merak etme dedi
Ben daha önceden ölçtürmedim yani doktorum bakıp da bana söylemedi ya da sorun görmediği için bilemiyorum. Evet canım kuzenlerimde de benzer kalp delikleri hep kapandı o yüzden içim rahat.

Canım benim inşallah kapanacaktır Dr öyle dediyse endiiselenme diğer konuda bi bilgim yok

karından canım, 21 haftalıktım perınatolıjye gıttıgımde

Kızlar ben bugün kan verdim. Crp 0-5 olması gerekirken 7 çıktı
benim 1-2 ay önce 12 çıkmıştı ama doktorum kitlerin çok doğru ölçüm yapmadığını söylemişti diğer değerlerim normaldi. Yarın yine bir baktırıcam ben geçen hafta hafif idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı gitmişken crp ye de baktırıcam. benim bir de haşimato var her ay tiroit hormonlarını takip ediyoruz.

İlaç falan vermiş miydi kuzum? Benim bir de kolestrol yüksek ve folat yüksek çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…