2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende çorap insanıyım oğlum bir kere ayaklarımı çorapsız gördü aaa anne ayakların gozukuyorrr diyor şoka girdi oğlumda tam tersi kışın bile çorap giymez ayakları buz gibi ama hissetmiyor
Benimde büyük kızım öyle sadece ayakkabı giyerken çorap giyer. Ayakkabı ayaktan çıktığı an çorapta otomatik çıkıyor

Pat pat söylemişsiniz ne güzel bende söylüyorum başkaları müdahale ediyor işte en son ben bu kararı tek başıma almıyorum dedi bu defa da heee hanım istemiyor o zamana döndüler herkes bi tuhaf sorsan kendi babasının adını koymamış adam benimkine erkeklik öğretiyo aklınca

Reactions: The
Ay ben de arada eski dizi filmleri açıp açıp izlerim. Dün Harry Potter'a başladım tekrar Çocuğumla izleyeceğim zamanı da iple çekiyorum.
Grey's anatomiyi abartısız 3 kere baştan izlemişimdir son sezon hariç bende çok seviyorum da vakit yok inşallah çocuk olunca buluruz da beraber izleriz

Ay ben soranlara isimleri söylemiyorum bile eşimi de tembihledim söyleme sakın diye geçen kv geldi bize sordu isimler belli mi diye hiç sesimi çıkarmadan benimkini yokladım yok daha karar vermedik anne dedi aferin kocam helal dedim şimdi karışır falan çekemem kimsenin nazını onlara mı kaldı benim çocuğum ben koyarım adını birinin ismini ben seçtim diğerinin ismi için eşime isim listesi gösterdim aralarından seç dedim ona bile o kadar müsade etmedim o da zaten bana bıraktı sağolsun öylelikle o da seçmiş oldu hevesini aldı hiç de şikayet etmedi sağolsun anlayışlı bu konuda

40 günde eski haline gelirmiş Of ya görmesin öyle istemem. Git derim

Kızlar muslinlerim geldi ve supeeeerr hic defosuda yok yani kucuck ip kacmasi falan varsa bilemem ama ben gormedim o kadar detayli bakmama ragmen kalinligi cok iyi tam mevsimlik ve yumusacik dolap profilinide ekliyorum
Kuzum ben de bunu normal trendyolda almıştım. Çok güzel gerçekten sen dedikten sonra dolaba da baktım belki yine almam lazımsa dolaptan alcam

Ay evet gerçekten öyle oluyor yaaa. Benim hemen geçmedi o , ne bileyim bı 6 ay falan bulmuştur belki de o sarkiklik en az. Aynada kendimi o şekilde çok çirkin buluyordum eşim de bir kere şakasına babanne göbeği gibi oldu demişti benim takacagimi düşünmeden ki o da üstüne tuz biber olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…