Bende çorap insanıyım oğlum bir kere ayaklarımı çorapsız gördü aaa anne ayakların gozukuyorrr diyor şoka girdi oğlumda tam tersi kışın bile çorap giymez ayakları buz gibi ama hissetmiyor
Evet o yüzden de sevmiyorum hiç . Lieracta öyle bir sorun olmuyor ama o da artık alınacak gibi değil maalesef :))
Hiç umursamayın . Bir bebeğin ilk oluşmaya başladığı andan itibaren her güzelliğini de skıntısı da yaşayan, hisseden tek kişi bizleriz .. bu sebeple bebeğin anne ve babası ortak bir isim bulup koymalı. eşim bir kere dalgasını geçmişti koyarız annemin adını diye . Valla o kadar zorluğunu yaşayan benim, illa bir büyüğün ismi konacaksa o da benim annemin adı olur ama onu da koymucam zten dedim . Bir daha esprisini de yapmadı
Pat pat söylemişsiniz ne güzel bende söylüyorum başkaları müdahale ediyor işte en son ben bu kararı tek başıma almıyorum dedi bu defa da heee hanım istemiyor o zamana döndüler herkes bi tuhaf sorsan kendi babasının adını koymamış adam benimkine erkeklik öğretiyo aklınca
Grey's anatomiyi abartısız 3 kere baştan izlemişimdir son sezon hariç bende çok seviyorum da vakit yok inşallah çocuk olunca buluruz da beraber izleriz
Ay ben soranlara isimleri söylemiyorum bile eşimi de tembihledim söyleme sakın diye geçen kv geldi bize sordu isimler belli mi diye hiç sesimi çıkarmadan benimkini yokladım yok daha karar vermedik anne dedi aferin kocam helal dedim şimdi karışır falan çekemem kimsenin nazını onlara mı kaldı benim çocuğum ben koyarım adını birinin ismini ben seçtim diğerinin ismi için eşime isim listesi gösterdim aralarından seç dedim ona bile o kadar müsade etmedim o da zaten bana bıraktı sağolsun öylelikle o da seçmiş oldu hevesini aldı hiç de şikayet etmedi sağolsun anlayışlı bu konuda
Benim eşim doğumdan sonra beni ilk gördü bı kaldı bakıyor göbeğime doğumdan sonra göbek çok değişik bı hale geliyor sönmüş balon gibi mi diyim üstten basık alta doğru şişik aşkım sen hep böyle mi kalican dedi asgdgag çok üzüldüm ilk başta ama sonra aynaya bakınca bende dedim anaam ben boyle mi kalicam ama rahim kendini toplayinca geçti tabiki
Grey's anatomiyi abartısız 3 kere baştan izlemişimdir son sezon hariç bende çok seviyorum da vakit yok inşallah çocuk olunca buluruz da beraber izleriz
Kızlar muslinlerim geldi ve supeeeerr hic defosuda yok yani kucuck ip kacmasi falan varsa bilemem ama ben gormedim o kadar detayli bakmama ragmen kalinligi cok iyi tam mevsimlik ve yumusacik dolap profilinide ekliyorum
Benim eşim doğumdan sonra beni ilk gördü bı kaldı bakıyor göbeğime doğumdan sonra göbek çok değişik bı hale geliyor sönmüş balon gibi mi diyim üstten basık alta doğru şişik aşkım sen hep böyle mi kalican dedi asgdgag çok üzüldüm ilk başta ama sonra aynaya bakınca bende dedim anaam ben boyle mi kalicam ama rahim kendini toplayinca geçti tabiki
Ay evet gerçekten öyle oluyor yaaa. Benim hemen geçmedi o , ne bileyim bı 6 ay falan bulmuştur belki de o sarkiklik en az. Aynada kendimi o şekilde çok çirkin buluyordum eşim de bir kere şakasına babanne göbeği gibi oldu demişti benim takacagimi düşünmeden ki o da üstüne tuz biber olmuştu.
Hahah ben fantastik bilim kurgu severim Netflixte ki neredeyse bütün dizileri filmleri izlemisimdir ama komedi olarak friends tek geçerim son bölümde ağlamam biraz ironik olsada