2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar sanki benim karnım birden bu hafta çok büyüdü hiçbişeyime sığamaz oldum hep acıkıyorum hep yemek istiyorum bu gidişle fil gibi olucam

Hahah ben fantastik bilim kurgu severim Netflixte ki neredeyse bütün dizileri filmleri izlemisimdir ama komedi olarak friends tek geçerim son bölümde ağlamam biraz ironik olsada
Ben de Harry nin sonunda ağlıyorum bir de dobby ve sirius ölünce
Ayyy senle tarzımız çok benziyor ben de bayılırımmmmm. Netflix wednesday izledin mi o da favorim bak

Oyy kıyamam ya insan üzülüp kafasına takıyor çok haklisin biraz daha ince düşünse kocalarimiz bu konuda keşke

Reactions: The
Tecrubeli anneler sorum size 2 muslin 2 nohut 1tanede kalin battaniye aldim sizce yeterli mi ?

Eklentiler

• IMG_0068.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 60
Yaaaa ayy ben en çok çocuktan sonra ki kocamla ilişkimizi merak ediyorum gerçekten bunu merak ediyorum. Nasıl olacak diye
Burda her şeyi konuşuyoruz onu da konuşalım bence yani cinsellik açısından soruyorsan şöyle söyleyeyim. Vücudunda bozulan şeyler olduğu kadar güzel şeyler de oluyor mesela göğüsler ben normalde göğüslerim küçüktür ama haliyle doğumdan sonra epey büyüyüp güzel bir hale gelmişlerdi onun dışında karnım uzun zaman toparlanmadigi için bir tık özgüvenimi etkilemisti, çünkü hep öyle kalacak sanmıştım. İlişki sıklığı açısından da hayatımızda hiçbir şey değişmedi açıkçası
normal ilişkiyi soruyorsan da ikimiz de birbirimizin ebeveyn halini görmüş olduk ve zıtlık da çok oldu aynı dili konuştuğumuz da. Açıkçası çocuktan sonra çok şey değişiyor

Kizlar merhaba biz dun ayrintiliya girdik. Gelişimi fln iyi suyu temiz ama kasilman var az dedi çokta korkulacak bisey degil dedi. Ben bu gun hastaneye geldim gerekli tedavimi aliyorum 5 gunluk. Allaha sukur iyiyiz

Valla görüyorlar kuzum yok bacım toplaması biraz daha sürüyor ben 47 kiloya düştüm hemen ama göbek öyle sıkı haline hemen gelmiyor
Evet onun kiloyla bir alakası yok benim de göbeğim hemen indi gitti ama o sarkiklik uzun sürdü. Ama bu sefer çok üzülmem en azından geçeceğini biliyorum

Keşke hiç izlemeseydim de yeni keşfetmiş olsaydım dediğim dizi serilerindendir bende çok seviyorum
Sana da izlerken şey oluyor mu orda gençler ve güzeller ama şuan yaşlılar (hele ki chandler en çok uzuldugum) diyorum ki keşke onlar hep öyle kalsaymis yada ben o dizinin içine girebilseydim agsgag

Benim de göğüslerim küçüktü Şuan bana göre kocaman tanıyamıyorum özgüveni gitmesi bence lohusalıkla alakalı ya kesin ben de öyle olurum.
Belli ki herşey değişecek biz de ilişki yok Şuan zaten kocam istemiyor yasak değil aslında ama çekiniyor bende de zaten enerji yok
Fikir ayrılığı çok yaşamayız diye ümit ediyorum ben çok okuduğum için sen bana anlatırsın diyor. Şuan şöyle olmalı böyle olmalı dediğim herşeye de tamam diyor ama hayat kitap gibi olmuyor malum. Yaşayıp göreceğiz

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…