2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahahah bunu ilk defa duydum bak ay hemen 4-5 saniye krem sürmekle de kasılmalar tetiklenmez heralde yaaaa . Yani inşallah

Yok cnm bende lierac hep sürüyorum ama kişiden kişiye değişiyor göğüs büyümesi fln süt oluşumunun onla alakası yok iyi düşün iyi olsun
Ayy iyi hadi canım sevindim . Hamileliğin neredeyse başından beri kullanıyorum çünkü bi tırstım

Yok kuzum oğlum da her Allah'ın gunu nar yedim bir tane leke yok ama ciğer yemistim bir kere (yasak olduğunu bilmeden aman yemeyin) onda leke oldu göbeğime elimi vurdum oğlumun gobeginde tam orda leke var
Kaçıncı haftada yedin canım . Ben de gebeliğin başında hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce yemiştim. Leke çıkmaz inşallah

Hahahah bunu ilk defa duydum bak ay hemen 4-5 saniye krem sürmekle de kasılmalar tetiklenmez heralde yaaaa . Yani inşallah
Valla ben bilmeezz işin ehli yapma dedi bende dinliyorum zaten bu hamilelikte komutla çalışan robot gibi olduk onu yapma bunu elleme şunu yeme

7 aylık falandı kuzum yok yok o kadar erken etki etmez bence
Ben bi de ciğeri kendim doğradım bi güzel elledim pişirdim. Bi yerlerime sürdüm mü onu bile hatırlamıyorum doktora da sormuştum . O da A vitamininden bahsetti. Onda da oturup kilo kilo yememişsindir heralde dedi. Hem öyle et olsun, ot olsun, hiçbir şeyin eskisi gibi vitamini kalmadı, bişey olmaz dedi,

Ay kızlaaaar bugün dinleneyim diye işe gitmedim ama asla da dinlenemiyorum. Buzdolabını falan temizledim . Tamamen mutfak düzenine odaklandım . Niye evde kalıp adam akıllı dinlenmeyi bile yapamıyorum ya
Ohhhh iyi yapmışsın gitmeyerek de bırak işi gücü yat dinlen film izle

Yaaa ben de istiyorum ciğer yemek. Ama korkudan yiyemiyorum niye yasak ki ciğer ? Hem kan yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…