2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Selam kızlar, detaylidan çıktım, kalp kapakciginda bir kaçak var dedi ama çok küçük kapanabilir dedi, yine de kitaba dayalı olarak demem gerek ki down riskine karşı amniyosentez öneriyorum dedi, ne yapmalıyım başına gelen var mı

Bebek doğunca her yerini incelermişsin yok yok olmamıştır ya dimi ya bide öyle bişey var hiç bişey de vitamin kalmadı doğru düzgün yani huncarca yenmedigi sürece bişey yapmaz Allah'ın izniyle

Bence başka bir doktora daha görün kuzum

Mutfağı pakladım ama yemek yaptın mı dersen nooo ay akşama ne yapacaksın harbiden ya fikir olsun bana da .. kabak mücver mi yapsam diyorum. Ama fırında
Ooo çok severim ama eşim hiç sevmez
Ben keşkek yapcam kuzum biliyor musun bilmiyorum belki adı başkadır sizin oralarda buğdaydan yapılıyor. Tavuklu yapcam. Düdüklüye atcam oldu bitti kolay yemek

Ben keşkek yapcam kuzum biliyor musun bilmiyorum belki adı başkadır sizin oralarda buğdaydan yapılıyor. Tavuklu yapcam. Düdüklüye atcam oldu bitti kolay yemek
Ayy şu hayatta en sevdiğim şey keşkek yaaa afiyet olsun kuzum

Yaaa bilmem mi çok da severim ama kendim hiç yapmadımmm . Ee onu dövmesi oluyor bi de onu nasıl yapıyorsun kız o genelde Ege’de falan oluyor sen nerelisin ki

Canım bir perinatolaga görünmeni tavsiye ederim daha detaylı bakılır

Kızlar tatanoz aşımı oldum ilk yapıldığında biraz ağırdı şimdi pek bişey yok.hemsire çok kilo aldin dedi üç ay kilo hiç almamistim ama iki ayda 7 kilo aldim

Yaaa bilmem mi çok da severim ama kendim hiç yapmadımmm . Ee onu dövmesi oluyor bi de onu nasıl yapıyorsun kız o genelde Ege’de falan oluyor sen nerelisin ki
Karadenizliyim kuzum biz de düğünlerde bayramlarda çok yapılır ama bence her yörede var Hataylı arkadaşımda da vardı adı başkaydı. Ben dövmeden yapıyorum kuzum düdüklüye tavukla beraber atıyorum uzun süre pişiriyorum o zaten özlü oluyor. Ezmiyorum yani ben öyle tane tane oluyor mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…