- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Onden de belli bence kuzum bı toparlak duruyor
Belli olsun zaten ya minnoşumOnden de belli bence kuzum bı toparlak duruyormaşallah size ana kız
Ben hiç kendime almadım hamilelik giyimi bu ilk ve sonBen de tulum alcam yaaabebeğe almaktan kendime almıyorum
2 gece önce yaşadım sanırım bu durumu. Benim de sağ bacağımda oldu. ancak ayağa kalktığım gibi oluyor, sağ ve soluma yatınca bir süre sonra o acı geçiyordu. O gece kaç defa wc kalktım ve her seferinde ayağa kalktığım gibi tüm bacağım sızladı. snra tekrar yaşamadım canım. Bilmiyorum doktor magnezyum verdi içiyorum her gün belki o iyi geliyordur.Kızlar özellikle son 4 gündür yaşıyorum bu durumu. Sol tarafına yatıyorum sürekli ama sağ bacağım kalçamın ortasından başlayıp ayak parmak ucuma kadar acıyorlar sızlıyor ağrıyor bazen uyuşuyor bu durumu yaşayan var mı sürekli ayağa kalkıp yürüme şansım olmuyor maalesef mecbur bir süre düz yatıyorum acı geçince yine sola dönüyorum ama 4 gündür sıklaştı bu durum
Hiç sorma malesef benimki de öyle. Şimdiye dek bir kez kakali bez değiştirmedi beyefendi. Ama naz yapmıyor gerçekten kusuyorHahah kıyamam nasıl sevinmiş odabenim ki aşırı hassas mideye sahip anında kusar hiç bişey denmiyor sinir oluyorum bende zeytin yağı içiyorum öyle olunca rahatlatıyor kuzum
Aslında sabah 1 akşam 1 magnezyum içiyorum canım bilemedim bende2 gece önce yaşadım sanırım bu durumu. Benim de sağ bacağımda oldu. ancak ayağa kalktığım gibi oluyor, sağ ve soluma yatınca bir süre sonra o acı geçiyordu. O gece kaç defa wc kalktım ve her seferinde ayağa kalktığım gibi tüm bacağım sızladı. snra tekrar yaşamadım canım. Bilmiyorum doktor magnezyum verdi içiyorum her gün belki o iyi geliyordur.
Geçmiş olsun canım çıkınca yaz bize deKızlar bende kontrole geldim tekrardan, gece ellerim çok uyuştu ve ağırdı hatta şişti yani ama uyuşukluk uzun süre geçmedi, bir de sol böbreğime ağrı girip girip çıkıyor bakalım ne dicek doktor
E tamam işte şükretsinler bizeOooo kuzum sen minnoş doğmuşsun yaben 3500 doğmuşum
Bence ben de darlamıyorum eşimi kendi kendimi darlıyorum
Hahahahah ay çok güldüm yaaHahah kıyamam nasıl sevinmiş odabenim ki aşırı hassas mideye sahip anında kusar hiç bişey denmiyor sinir oluyorum bende zeytin yağı içiyorum öyle olunca rahatlatıyor kuzum
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinBenim geçen hafta detaylı ultrason raporunun sonunda bebek ölçüleri ile ilgili istatistikler vardı. Gebelik haftasına göre ağırlığın değişimi aşağıdaki gibiydi. Aslında her hafta için tek bir değer söylemek doğru olmuyor, gebeden gebeye çok değişebiliyor çünkü. Bu grafikteki çizgi aralıklarının içindeyse normal kabul ediliyor. Yani seninki de 24-25 hafta için normal görünüyor canım
Ben de özellikle sabahları daha şişim kuzum
Maşallah maşallahAy resmen büyüyoruuuzz
Ben de o gün zorla çıkardım çok şişmişti elimBen de şişiyorum kuzum. Gözlerim ellerim şişiyor. Bikaç hafta önce başladı ben de. 1 saat kadar yürüdüğümde ayaklarım da şişmeye başlıyor. Alyansı da çıkardım. Geçen parmağımdayken ellerim gün içinde şişti. Zor çıkardım. Bi daha da takamadım.
Ay evet ya . Büyüdüklerini görmek duygulandırıyorMaşallah maşallahgöbüşe bakıp sevinmek de sevdaya dahilmşş vallahi
Çok çok normal. Evdeki şeylere bakıp bakıp eriyorum
Bence de şükretsinler bizeE tamam işte şükretsinler bize
Hahahahah ay çok güldüm yaaay evet zeytinyağı aklıma geldi ama bugün açlık şekerime bakılacaktı . O yüzden bir şey yiyip içemedim
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?