2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar özellikle son 4 gündür yaşıyorum bu durumu. Sol tarafına yatıyorum sürekli ama sağ bacağım kalçamın ortasından başlayıp ayak parmak ucuma kadar acıyorlar sızlıyor ağrıyor bazen uyuşuyor bu durumu yaşayan var mı sürekli ayağa kalkıp yürüme şansım olmuyor maalesef mecbur bir süre düz yatıyorum acı geçince yine sola dönüyorum ama 4 gündür sıklaştı bu durum

2 gece önce yaşadım sanırım bu durumu. Benim de sağ bacağımda oldu. ancak ayağa kalktığım gibi oluyor, sağ ve soluma yatınca bir süre sonra o acı geçiyordu. O gece kaç defa wc kalktım ve her seferinde ayağa kalktığım gibi tüm bacağım sızladı. snra tekrar yaşamadım canım. Bilmiyorum doktor magnezyum verdi içiyorum her gün belki o iyi geliyordur.

Hahah kıyamam nasıl sevinmiş oda benim ki aşırı hassas mideye sahip anında kusar hiç bişey denmiyor sinir oluyorum bende zeytin yağı içiyorum öyle olunca rahatlatıyor kuzum
Hiç sorma malesef benimki de öyle. Şimdiye dek bir kez kakali bez değiştirmedi beyefendi. Ama naz yapmıyor gerçekten kusuyor

Aslında sabah 1 akşam 1 magnezyum içiyorum canım bilemedim bende

Kızlar bende kontrole geldim tekrardan, gece ellerim çok uyuştu ve ağırdı hatta şişti yani ama uyuşukluk uzun süre geçmedi, bir de sol böbreğime ağrı girip girip çıkıyor bakalım ne dicek doktor
Geçmiş olsun canım çıkınca yaz bize de

Oooo kuzum sen minnoş doğmuşsun ya ben 3500 doğmuşum
Bence ben de darlamıyorum eşimi kendi kendimi darlıyorum
E tamam işte şükretsinler bize

Hahah kıyamam nasıl sevinmiş oda benim ki aşırı hassas mideye sahip anında kusar hiç bişey denmiyor sinir oluyorum bende zeytin yağı içiyorum öyle olunca rahatlatıyor kuzum
Hahahahah ay çok güldüm yaa ay evet zeytinyağı aklıma geldi ama bugün açlık şekerime bakılacaktı . O yüzden bir şey yiyip içemedim

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Ben de şişiyorum kuzum. Gözlerim ellerim şişiyor. Bikaç hafta önce başladı ben de. 1 saat kadar yürüdüğümde ayaklarım da şişmeye başlıyor. Alyansı da çıkardım. Geçen parmağımdayken ellerim gün içinde şişti. Zor çıkardım. Bi daha da takamadım.
Ben de özellikle sabahları daha şişim kuzum

Ben de o gün zorla çıkardım çok şişmişti elim doktora normal mi diye sormayacağım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…