2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyyy benimki de böyle. Ama Allah tan ben kusarken ben temizlim falan dedi
Benimki mümkün değil temizleyemez arabada falan bir çocuk kusacak olsa arabayı durdurur yani o kokuya bile asla tahammülü yok direk kusar Allah'tan kusmali bir hamilelik geçirmedim, yalnızca bulantım vardı

Benimki mümkün değil temizleyemez arabada falan bir çocuk kusacak olsa arabayı durdurur yani o kokuya bile asla tahammülü yok direk kusar Allah'tan kusmali bir hamilelik geçirmedim, yalnızca bulantım vardı
Bakalım biz nasıl yapcaz. Alışsın ya

Reactions: The
Kızlar seker yüklemesi yapıldı ilk iki degerim daha çıkmadı ama üçüncüsü parmaktan bakıldı 133 çıktı nasılsın sizce diğerleri yarın cikack
Yarın bende yaptırcam. Tokluk için iyi sanki 140 üstü sıkıntı diye biliyorum ama emin değilim. Kaç gramla yapıldı canım

Bence gayet ideal kuzum. Yap sen hazır olsun
Bana da mantıklı geldi yengem de ikiz doğurdu ya kıyafet ayıklıyorum ne zaman hazırlarsın dedi o da 30 da hazırladı 35 de doğurdu ama çok zor hazırlamıştı hep biz yardım ettik baya ağırlaşmıştı 25 den sonra zorlanıyordu ayakta durmaya bende 28 ideal diye düşündüm artık hayırlısı olsun hakkımızda

75 ile yapıldı cnm bakalım ilk 2 değerde çıksın da doktor ne diyeckw ama kısımdaki degerlerime baktım 3. Bakılan değer 94 muş o zmn
Bence iyi çıkmış o zaman. Geçmiş olsun canım. Zorlandım mı içerken o sıvıyı. Bana geçen sene 50 ile yapılmıştı elim ayağım titredi. Bu sene 75 olunca bi tırsıyorum. Bide tek gidicem hastaneye

Kızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
Hiç de erken olmaz bence. Benim de böyle bir durumum olduğu için Allah nasip ederse erkenden hazırlamayı düşünüyorum. Seninki de ikiz olduğu için erkenden hazirla canım

Ben çantamı taa 38 39da hazırlamıştım, şimdi düşünüyorum da neyime güvendim acaba gerçi benim bebeğin kıyafetlerini hep annem yıkayıp utulemisti, gerçekten son zamanlara kalınca insan üşeniyor ütü falan yaparken sürekli ayakta kalmaya

Canım Recep Hoca detaylı da CD, fotoğraf vs verdi mi,
Sen kalbini ferah tut iyi gelecek inşallah sonucun
Kızlar ben bebeği genel olarak hep aşağıda hissediyorum ya normal mi ben de bilemiyorum. Hani arada sırada değil hep nerdeyse kasıklarımda. Var mı böyle olan ? Çok nadiren yukarlari tekmeliyor
Benimki de aşağıda hep aşağıda hissediyorum,belkş plesantanın konumundan dolayıdır
Kızlarrr 9’da randevum var. İnşallah güzel haberlerle glelim
İnşallah canım
Kızlar sizin de eliniz şişti mi? Benim alyansım olmuyor çıkardım. Özellikle sabahları. Tontik oldu parmaklarım tek taşım oluyor biraz da onu takim dedim Eki Görüntüle 3339637
Maşallah ne güzel ellerin var bende henüz şişkinlik yok
Çok şükür, doğuma kadar düzelir inşallah
doktor bana tuzu kesme 28 den sonra kestirebilirim şimdi ihtiyacın var ama az az kullan dedi :)
Bana da kesme dedi tiroitimden dolayı

İlk hamilelikte sanki daha mı rahat oluyor insan ne, yani ben öyleydim iki hamileliğimde de rahattım, şimdi sıfırdan başlıyorum sanki, doktor kontrollerinde heyecandan bayılacam diye korkuyorum
Yarında detaylı var, inşallah güzel geçer, herşey yolundadır

Kız maşallah cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…