Evde tabi rahat olucak bana dışarda her konuda zor yazda canım ondan alıştım bileEvet kuzum. Dışarıda sorun yaşarsın da ev rahat olur
Benimki mümkün değil temizleyemezAyyyy benimki de böyle. Ama Allah tan ben kusarken ben temizlim falan dedi
Bakalım neler yaşayacağızYazın her yol mübahüstten siyir gitsin, tshirtu alttan kaldır gitsin evdeyken tabi. Dışarda ise emzirme önlüğü ile her şey giyilebilir bence.
Ben de tesettürluyum. 2 yıl mecburen düğmeli kıyafetlerle gezdimEvde tabi rahat olucak bana dışarda her konuda zor yazda canım ondan alıştım bile
Bakalım biz nasıl yapcaz. Alışsın yaBenimki mümkün değil temizleyemezarabada falan bir çocuk kusacak olsa arabayı durdurur yani o kokuya bile asla tahammülü yok direk kusar Allah'tan kusmali bir hamilelik geçirmedim, yalnızca bulantım vardı
Yeni kiyafetlerimi öyle alırım bendeBen de tesettürluyum. 2 yıl mecburen düğmeli kıyafetlerle gezdimher an emmek isteyebiliyorlar
Yarın bende yaptırcam. Tokluk için iyi sanki 140 üstü sıkıntı diye biliyorum ama emin değilim. Kaç gramla yapıldı canımKızlar seker yüklemesi yapıldı ilk iki degerim daha çıkmadı ama üçüncüsü parmaktan bakıldı 133 çıktı nasılsın sizce diğerleri yarın cikack
Bence gayet ideal kuzum. Yap sen hazır olsunKızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
Bana da mantıklı geldi yengem de ikiz doğurdu ya kıyafet ayıklıyorum ne zaman hazırlarsın dedi o da 30 da hazırladı 35 de doğurdu ama çok zor hazırlamıştı hep biz yardım ettik baya ağırlaşmıştı 25 den sonra zorlanıyordu ayakta durmaya bende 28 ideal diye düşündüm artık hayırlısı olsun hakkımızdaBence gayet ideal kuzum. Yap sen hazır olsun
75 ile yapıldı cnm bakalım ilk 2 değerde çıksın da doktor ne diyeckw ama kısımdaki degerlerime baktım 3. Bakılan değer 94 muş o zmnYarın bende yaptırcam. Tokluk için iyi sanki 140 üstü sıkıntı diye biliyorum ama emin değilim. Kaç gramla yapıldı canım
Bence iyi çıkmış o zaman. Geçmiş olsun canım. Zorlandım mı içerken o sıvıyı. Bana geçen sene 50 ile yapılmıştı elim ayağım titredi. Bu sene 75 olunca bi tırsıyorum. Bide tek gidicem hastaneye75 ile yapıldı cnm bakalım ilk 2 değerde çıksın da doktor ne diyeckw ama kısımdaki degerlerime baktım 3. Bakılan değer 94 muş o zmn
Hiç de erken olmaz bence. Benim de böyle bir durumum olduğu için Allah nasip ederse erkenden hazırlamayı düşünüyorum. Seninki de ikiz olduğu için erkenden hazirla canımKızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
Ben çantamı taa 38 39da hazırlamıştım, şimdi düşünüyorum da neyime güvendim acabaBana da mantıklı geldi yengem de ikiz doğurdu ya kıyafet ayıklıyorum ne zaman hazırlarsın dedi o da 30 da hazırladı 35 de doğurdu ama çok zor hazırlamıştı hep biz yardım ettik baya ağırlaşmıştı 25 den sonra zorlanıyordu ayakta durmaya bende 28 ideal diye düşündüm artık hayırlısı olsun hakkımızda
Canım Recep Hoca detaylı da CD, fotoğraf vs verdi mi,Evet bende bir doktor gördü o riski gebelik uzmanı, o perinatlog Recep has iki kere baktı deliği görmedi. O yüzden bizi 6 aralıkta kardiyoloji heyetine çağırdı. İnşallah yavrularımızın Birseyi yoktur. Ben cok üzülüyorum öyle böyle değil
Benimki de aşağıda hep aşağıda hissediyorum,belkş plesantanın konumundan dolayıdırKızlar ben bebeği genel olarak hep aşağıda hissediyorum ya normal mi ben de bilemiyorum. Hani arada sırada değil hep nerdeyse kasıklarımda. Var mı böyle olan ? Çok nadiren yukarlari tekmeliyor
İnşallah canımKızlarrr 9’da randevum var. İnşallah güzel haberlerle glelim
Maşallah ne güzel ellerin varKızlar sizin de eliniz şişti mi? Benim alyansım olmuyor çıkardım. Özellikle sabahları. Tontik oldu parmaklarımtek taşım oluyor biraz da onu takim dedim Eki Görüntüle 3339637
Çok şükür, doğuma kadar düzelir inşallahKızlar çok şükür her şey gayet güzel . Ama detaylıda görünen kalpteki ekojen odaklar hala görünüyor mu diye sordum görünüyormuş . Ama bu tek başına bir hastalık belirtisi değil dedi . Doğumdan sonra çocuk kardiyolojisine görünceksinz ama bu olmasaydı bile zaten bütün bebekleri yönlendiriyoruz dedi
Bana da kesme dedidoktor bana tuzu kesme 28 den sonra kestirebilirim şimdi ihtiyacın var ama az az kullan dedi :)
İlk hamilelikte sanki daha mı rahat oluyor insan ne, yani ben öyleydim iki hamileliğimde de rahattım, şimdi sıfırdan başlıyorum sanki, doktor kontrollerinde heyecandan bayılacam diye korkuyorumBen çantamı taa 38 39da hazırlamıştım, şimdi düşünüyorum da neyime güvendim acabagerçi benim bebeğin kıyafetlerini hep annem yıkayıp utulemisti, gerçekten son zamanlara kalınca insan üşeniyor ütü falan yaparken sürekli ayakta kalmaya
Kız maşallah cesaretBen çantamı taa 38 39da hazırlamıştım, şimdi düşünüyorum da neyime güvendim acabagerçi benim bebeğin kıyafetlerini hep annem yıkayıp utulemisti, gerçekten son zamanlara kalınca insan üşeniyor ütü falan yaparken sürekli ayakta kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?