Yok kuzum sen anlamadın aslında ben anlatamıyorumdar giyin kuzum evde olsun. Hem salopetle foto at bize giy bakalım tayt bak nasıl çıkar
Bebişim bir de siyah giymişsin hiç bişi anlamadımKız önden bende ben değilim1 hafta önce çekildim önden belli olmuyor bebelerim
Aynen kuzum üstten söylüyor bence de ya . Bir şey olsa doktor derdi. Kıııız ben 2.500 kilo doğmuşum. 28 yıldır kilo vercem diye çalışıyorum işteUygulamalar bence en üstten söylüyor kuzum. Ben de hiç uygulamaya göre olmuyorum. Ay vallahi hiç bebeğe yarar de yemedim bakalım kaç çıkacak
Yiaaa yerimmm ay resmen kahve çekirdeği falandı bunlar ne ara mısır koçanı oldu yaO sanırım belli olmuyor doktorların bize söyledikleri de tahminiymiş galiba. Bir kaç yazı okudum doğumdan sonra 4 kilo denen bebek 3.500 doğmuş mesela. Arada fark var. Ben de tedirgindim kilolu bir bebek olacak herhalde ve uzun boylu olacak diye. 18. haftada 18cm ve 250gr çıktı kızçem. Oysa en fazla 200gr gözüküyor internette.
Ay o normal ya . Bence yine sağlıklı psikolojilerimiz yaa. Ben eşimi çok darladığımı düşünmüyorum şahsen. Bu kadarcık olana da bir şey demesin bir zahmetbirbirimizi avutmamız ben
Hamişlik güzel yatek sorun anksiyetelerimiz
Ay maşallah maşallah maşallah tatlış anneKız önden bende ben değilim1 hafta önce çekildim önden belli olmuyor bebelerim
Yok bence iyi kilosu da boyu da bende Salı günü gittiğimde 24+4 idi 600 gr boyu 28 cm dedi doktor iyi bebiş dedi , kafama takma hele bir doğsunlar besleriz onları bizKızlar bu arada doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyor ama bence benim bebik zayıf olcak24+6 yız bugün. 30 cm boy 650 gr ağırlık
Canım siyah giyindiğim hiç belli olmuyorkiKız önden bende ben değilim1 hafta önce çekildim önden belli olmuyor bebelerim
Hahahaha canım siyah giymesem de önden belli değilBebişim bir de siyah giymişsin hiç bişi anlamadımelinle tuttuğun yeri zihnimde canlandırmaya çalışıyorum.
canım benim de görüldü doktor kapanır dedi inşallah kapanırSizede çok gecmis olsun canim, bende aralik sonuna dogru gitmeyi dusunuyorum yine muayeneye (her ay ultrasona falan gidenlerden değilim malesef sevmiyorum oyle) bakalim doktor dedigine gore kapaniyo yani Allah Kerim...
Aaaa öyle miiii . Bende uygulamadan yola çıkarak düşük mü acep demiştimYok bence iyi kilosu da boyu da bende Salı günü gittiğimde 24+4 idi 600 gr boyu 28 cm dedi doktor iyi bebiş dedi , kafama takma hele bir doğsunlar besleriz onları biz
Kalpte delik mi canımm? Benim de kalpte ekojen odak var dedi kaybolmamış da . Bu da delik mi demek oluyor bilmiyorum . Aman kafamı da bulandırmak istemiyorumcanım benim de görüldü doktor kapanır dedi inşallah kapanır
Ben de ekleme yapayım, hastaneye götüreceğiniz özene bezene seçtiğiniz terlikleri de büyük alın. Ben 2 terlik götürdüm ikisi de kendi bedenimdi, doğumdan sonra ayaklarım bir şişti ki görümcem gidip 40 ya da 41 numara banyo terliği alıp gelmişti onla gezdim hastanede hatta eve de onla gittim. Özenerek aldığım koridorda gezerken giyerim dediğim terliğimle, fotoğraf için aldığım havlu gibi olan terlik yer yüzü göremeden eve geri geldiCnm bnımde oğlumda 1 numara buyudu ayagım ve oyle kaldı, şimdide yeni bot aldım 1 numara buyuk aldım, son donemlerımde gıyeyım dıye, kızlar bot alacaklara sesleniyorum 1 numara buyuk alın bol alınan
InsAllahcanım benim de görüldü doktor kapanır dedi inşallah kapanır
Bende oyle... Delik dediler ama hic o gunden sonra aklima takmadim masAllah cok hareketli oglum sagligi gayet iyi bende takilmiyorum vardir Rabbimin bir bildigi..Kalpte delik mi canımm? Benim de kalpte ekojen odak var dedi kaybolmamış da . Bu da delik mi demek oluyor bilmiyorum . Aman kafamı da bulandırmak istemiyorum
Oooo kuzum sen minnoş doğmuşsun yaAynen kuzum üstten söylüyor bence de ya . Bir şey olsa doktor derdi. Kıııız ben 2.500 kilo doğmuşum. 28 yıldır kilo vercem diye çalışıyorum işte
Yiaaa yerimmm ay resmen kahve çekirdeği falandı bunlar ne ara mısır koçanı oldu ya
Ay o normal ya . Bence yine sağlıklı psikolojilerimiz yaa. Ben eşimi çok darladığımı düşünmüyorum şahsen. Bu kadarcık olana da bir şey demesin bir zahmet
Ay maşallah maşallah maşallah tatlış anne
Maşallah kuzumKız önden bende ben değilim1 hafta önce çekildim önden belli olmuyor bebelerim
Yandan belli canım artıkMaşallah kuzumöncen değil yandan çekilmek lazım
Ben de tulum alcam yaaaYok kuzum sen anlamadın aslında ben anlatamıyorumbaktımki bir sürü resim çektirmişsin yani bende öyleyim hatda bence bütün kızlar öyle doktora gidince tulumu giyinicem şimdi ama önden bol bana
Hahah kıyamam nasıl sevinmiş odaHahahahahay valla ben sabah söyledim eşime gözleri parladı kıyamam kabız olduğum zamanlar içmem için bir şurup verdi kuzum bana bugün . İnşalalh çok ihtiyaç duymam. Bu aralar çok katı beslenmiştim . Dikkat edicem
İnşallah doğumdan sonra da ekoda bir sorun çıkmaz kuzucum
E tabi kuzum kocaman oldularYandan belli canım artık
Kızlar bu arada doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyor ama bence benim bebik zayıf olcak24+6 yız bugün. 30 cm boy 650 gr ağırlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?