2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
dar giyin kuzum evde olsun. Hem salopetle foto at bize giy bakalım tayt bak nasıl çıkar
Yok kuzum sen anlamadın aslında ben anlatamıyorum baktımki bir sürü resim çektirmişsin yani bende öyleyim hatda bence bütün kızlar öyledoktora gidince tulumu giyinicem şimdi ama önden bol bana

Eklentiler

• 650a2227-aaea-4506-bdbf-a73d4dad0756.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 99
Uygulamalar bence en üstten söylüyor kuzum. Ben de hiç uygulamaya göre olmuyorum. Ay vallahi hiç bebeğe yarar de yemedim bakalım kaç çıkacak
Aynen kuzum üstten söylüyor bence de ya . Bir şey olsa doktor derdi. Kıııız ben 2.500 kilo doğmuşum. 28 yıldır kilo vercem diye çalışıyorum işte

Yiaaa yerimmm ay resmen kahve çekirdeği falandı bunlar ne ara mısır koçanı oldu ya

birbirimizi avutmamızben
Hamişlik güzel ya tek sorun anksiyetelerimiz
Ay o normal ya . Bence yine sağlıklı psikolojilerimiz yaa. Ben eşimi çok darladığımı düşünmüyorum şahsen. Bu kadarcık olana da bir şey demesin bir zahmet

Kız önden bende ben değilim 1 hafta önce çekildim önden belli olmuyor bebelerim
Ay maşallah maşallah maşallah tatlış anne

Kızlar bu arada doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyor ama bence benim bebik zayıf olcak 24+6 yız bugün. 30 cm boy 650 gr ağırlık
Yok bence iyi kilosu da boyu da bende Salı günü gittiğimde 24+4 idi 600 gr boyu 28 cm dedi doktor iyi bebiş dedi , kafama takma hele bir doğsunlar besleriz onları biz

Sizede çok gecmis olsun canim, bende aralik sonuna dogru gitmeyi dusunuyorum yine muayeneye (her ay ultrasona falan gidenlerden değilim malesef sevmiyorum oyle) bakalim doktor dedigine gore kapaniyo yani Allah Kerim...
canım benim de görüldü doktor kapanır dedi inşallah kapanır

Cnm bnımde oğlumda 1 numara buyudu ayagım ve oyle kaldı, şimdide yeni bot aldım 1 numara buyuk aldım, son donemlerımde gıyeyım dıye, kızlar bot alacaklara sesleniyorum 1 numara buyuk alın bol alınan
Ben de ekleme yapayım, hastaneye götüreceğiniz özene bezene seçtiğiniz terlikleri de büyük alın. Ben 2 terlik götürdüm ikisi de kendi bedenimdi, doğumdan sonra ayaklarım bir şişti ki görümcem gidip 40 ya da 41 numara banyo terliği alıp gelmişti onla gezdim hastanede hatta eve de onla gittim. Özenerek aldığım koridorda gezerken giyerim dediğim terliğimle, fotoğraf için aldığım havlu gibi olan terlik yer yüzü göremeden eve geri geldi

Kalpte delik mi canımm? Benim de kalpte ekojen odak var dedi kaybolmamış da . Bu da delik mi demek oluyor bilmiyorum . Aman kafamı da bulandırmak istemiyorum
Bende oyle... Delik dediler ama hic o gunden sonra aklima takmadim masAllah cok hareketli oglum sagligi gayet iyi bende takilmiyorum vardir Rabbimin bir bildigi..

Oooo kuzum sen minnoş doğmuşsun ya ben 3500 doğmuşum
Bence ben de darlamıyorum eşimi kendi kendimi darlıyorum

Yok kuzum sen anlamadın aslında ben anlatamıyorum baktımki bir sürü resim çektirmişsin yani bende öyleyim hatda bence bütün kızlar öyledoktora gidince tulumu giyinicem şimdi ama önden bol bana
Ben de tulum alcam yaaa bebeğe almaktan kendime almıyorum

Hahah kıyamam nasıl sevinmiş oda benim ki aşırı hassas mideye sahip anında kusar hiç bişey denmiyor sinir oluyorum bende zeytin yağı içiyorum öyle olunca rahatlatıyor kuzum

Kızlar bu arada doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyor ama bence benim bebik zayıf olcak 24+6 yız bugün. 30 cm boy 650 gr ağırlık

Benim geçen hafta detaylı ultrason raporunun sonunda bebek ölçüleri ile ilgili istatistikler vardı. Gebelik haftasına göre ağırlığın değişimi aşağıdaki gibiydi. Aslında her hafta için tek bir değer söylemek doğru olmuyor, gebeden gebeye çok değişebiliyor çünkü. Bu grafikteki çizgi aralıklarının içindeyse normal kabul ediliyor. Yani seninki de 24-25 hafta için normal görünüyor canım

Eklentiler

• IMG_6298.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…