- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Benim ki bezi bırak oğlan hastalandığında öksürürken yada kusarken görsün önce kendi kusuyor o yüzden hastalık zamanları çok zorlanıyorum tek kalıyorumHiç sorma malesef benimki de öyle. Şimdiye dek bir kez kakali bez değiştirmedi beyefendi. Ama naz yapmıyor gerçekten kusuyor
Beni deAy evet ya . Büyüdüklerini görmek duygulandırıyor
Aynen o konuda şanslıyımKuzum zaten evdesin. İhtiyaç çok duymuyorsunben okula geldiğim için mecbur
Benimkide sabah be akşam yatağa girince deliriyor vallahi tepinmektenBeni dehele tekmesini hissetmek bayılıyorum hep tekme atsın yeter ki
Yaa çok güzelsiniz amaa masallahhhAy resmen büyüyoruuuzz
Evet ya iyi ki yazın hamile değiliz. Mesela benim bu yaz giymeye uygun kıyafetim yokAynen o konuda şanslıyımbazen eşime diyorum iyiki yaz diğil yoksa bir tulumla idare edemezdim
Benimki de akşamlarıBenimkide sabah be akşam yatağa girince deliriyor vallahi tepinmekten
Teşekkür ederiiiz kuzuuuşYaa çok güzelsiniz amaa masallahhh
Ona kalarsa benimde yokEvet ya iyi ki yazın hamile değiliz. Mesela benim bu yaz giymeye uygun kıyafetim yokçünkü benim elbiselerim falan hep değişik yaka(adını bilmiyorum böyle boyundan bağlamalı tip oluyor ya öyle ) onlarla emziremem. Yeni bir masraf kapısı. Elbisem yok dicem kocam kafayı yicek
Benimki de öyle birini kusarken görse o da kusar sinirlerimi bozuyor yaBenim ki bezi bırak oğlan hastalandığında öksürürken yada kusarken görsün önce kendi kusuyor o yüzden hastalık zamanları çok zorlanıyorum tek kalıyorumkız çöpte yağlı bişey olduğunu bilsin o çöpü atmıyor ben atıyorum mesela yemeğin nasıl yapıldığını duysun iste tarif ederiz ya içinde bu var şu var sofradan kalkar yiyemez yemeği yani bir çocuğa daha bakıyorum
Sola yatınca tepiklemeye başlıyor o başlayınca ben gülmeye başlıyorumBenimki de akşamlarısabah keyfi yapamadığım için haberim yok sabahtan
Napcaz yazınOna kalarsa benimde yokbirde kapalı giyimler pahalı olduğu için hiç deyişmek niyetim yok ama yeni takımlar almak istiyorum oğluşumla yeni giyimlerimle resimler bol bol çektirmek
canım ben de bulandırdımak istemedim doktor da kaybolur büyük ihtimalle dedi haftaya kontrolde soracağım ama doğumdan sonra bile kaybolabilirmişKalpte delik mi canımm? Benim de kalpte ekojen odak var dedi kaybolmamış da . Bu da delik mi demek oluyor bilmiyorum . Aman kafamı da bulandırmak istemiyorum
Ben deeeeSola yatınca tepiklemeye başlıyor o başlayınca ben gülmeye başlıyorum
Valla benim başka çarem yokNapcaz yazınaskılı elbise ideal olur mu emzirirken tecrübeli anneler
Yazın her yol mübahNapcaz yazınaskılı elbise ideal olur mu emzirirken tecrübeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?