2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hiç sorma malesef benimki de öyle. Şimdiye dek bir kez kakali bez değiştirmedi beyefendi. Ama naz yapmıyor gerçekten kusuyor
Benim ki bezi bırak oğlan hastalandığında öksürürken yada kusarken görsün önce kendi kusuyor o yüzden hastalık zamanları çok zorlanıyorum tek kalıyorum kız çöpte yağlı bişey olduğunu bilsin o çöpü atmıyor ben atıyorum mesela yemeğin nasıl yapıldığını duysun iste tarif ederiz ya içinde bu var şu var sofradan kalkar yiyemez yemeği yani bir çocuğa daha bakıyorum

Reactions: The
Aynen o konuda şanslıyımbazen eşime diyorum iyiki yaz diğil yoksa bir tulumla idare edemezdim
Evet ya iyi ki yazın hamile değiliz. Mesela benim bu yaz giymeye uygun kıyafetim yok çünkü benim elbiselerim falan hep değişik yaka(adını bilmiyorum böyle boyundan bağlamalı tip oluyor ya öyle) onlarla emziremem. Yeni bir masraf kapısı. Elbisem yok dicem kocam kafayı yicek

Ona kalarsa benimde yokbirde kapalı giyimler pahalı olduğu için hiç deyişmek niyetim yokama yeni takımlar almak istiyorum oğluşumla yeni giyimlerimle resimler bol bol çektirmek

Bunu dün sipariş etdim çok ucuza aldım indirimdeydi

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-23-14-34-39-21_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    18 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2023-11-23-14-34-46-71_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
Benimki de öyle birini kusarken görse o da kusar sinirlerimi bozuyor ya

Ona kalarsa benimde yokbirde kapalı giyimler pahalı olduğu için hiç deyişmek niyetim yokama yeni takımlar almak istiyorum oğluşumla yeni giyimlerimle resimler bol bol çektirmek
Napcaz yazın askılı elbise ideal olur mu emzirirken tecrübeli anneler

Kalpte delik mi canımm? Benim de kalpte ekojen odak var dedi kaybolmamış da . Bu da delik mi demek oluyor bilmiyorum . Aman kafamı da bulandırmak istemiyorum
canım ben de bulandırdımak istemedim doktor da kaybolur büyük ihtimalle dedi haftaya kontrolde soracağım ama doğumdan sonra bile kaybolabilirmiş

Kızlar seker yüklemesi yapıldı ilk iki degerim daha çıkmadı ama üçüncüsü parmaktan bakıldı 133 çıktı nasılsın sizce diğerleri yarın cikack

Kızlar, uyuşma için normal dedi ama sık sık tansiyon takibi yapman lazım dedi. Böbrek içinse maalesef ki idrar yolu enfeksiyonu çıktı, 20-25 eritrosit görüldü yazıyor. Onun içinde ilaç verdi bir hafta kullan dedi. Tabiki bol bol su iç dedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…