Hadi ya. İşte kişiden kişiye değişiyor demekki. Demin ebe ile görüştüm asm deki. Bana diyor ki şimdiye bitmiş olmalıydı bulantın yemeklerden iğrenmen, bence seninki psikolojik. İnanmıyor kadın.
Ahahahaha deli mi ne ben aslında gayet iştahlı biriydim önceden. Şimdi gör bir de. Zoraki yiyorum ve isteksiz mutsuz eşim diyor ne istiyor canın, cevap hiçbir şey
Hahahahah ay valla ben sabah söyledim eşime gözleri parladı kıyamam kabız olduğum zamanlar içmem için bir şurup verdi kuzum bana bugün . İnşalalh çok ihtiyaç duymam. Bu aralar çok katı beslenmiştim . Dikkat edicem
İnşallah doğumdan sonra da ekoda bir sorun çıkmaz kuzucum
O sanırım belli olmuyor doktorların bize söyledikleri de tahminiymiş galiba. Bir kaç yazı okudum doğumdan sonra 4 kilo denen bebek 3.500 doğmuş mesela. Arada fark var. Ben de tedirgindim kilolu bir bebek olacak herhalde ve uzun boylu olacak diye. 18. haftada 18cm ve 250gr çıktı kızçem. Oysa en fazla 200gr gözüküyor internette.
O sanırım belli olmuyor doktorların bize söyledikleri de tahminiymiş galiba. Bir kaç yazı okudum doğumdan sonra 4 kilo denen bebek 3.500 doğmuş mesela. Arada fark var. Ben de tedirgindim kilolu bir bebek olacak herhalde ve uzun boylu olacak diye. 18. haftada 18cm ve 250gr çıktı kızçem. Oysa en fazla 200gr gözüküyor internette.
Yaaaa çok tatlış olmuşsun. Maşallah Eh 5 aylık oldu artık eşek sıpan. Bu aydan sonra daha da belirginleşecek karnın. Ben de bir ara süslenip foto çekilcem. Hatta onu fotoğrafçıdan çıktı alacağım bebiş için anı defteri aldım oraya yapıştırcam Yılbaşına doğru yapim diyorum biraz daha göbüşüm çıksın.
Sen akşam eve gidince ayaklarını dikerek falan uzan canım. Okuldayken de boşluk bulursan ayaklarını uzatarak otur. Çünkü ellerin şişmeye başladıysa ayakların da şişer ki ayak şişmesi daha zor oluyor. Benim ayaklarım ince ve 38 numara normalde ama ayaklarım sistiginde hiçbir ayakkabı olmadı, 39 numara ve bol kalıp falan almıştım sırf hamilelik için
Cnm bnımde oğlumda 1 numara buyudu ayagım ve oyle kaldı, şimdide yeni bot aldım 1 numara buyuk aldım, son donemlerımde gıyeyım dıye, kızlar bot alacaklara sesleniyorum 1 numara buyuk alın bol alınan
Yaaaa çok tatlış olmuşsun. Maşallah Eh 5 aylık oldu artık eşek sıpan. Bu aydan sonra daha da belirginleşecek karnın. Ben de bir ara süslenip foto çekilcem. Hatta onu fotoğrafçıdan çıktı alacağım bebiş için anı defteri aldım oraya yapıştırcam Yılbaşına doğru yapim diyorum biraz daha göbüşüm çıksın.
Yap tabi kuzum ben de yılbaşı ağacımızı kurarım aralık gelince. Önünde foto çekileceğim ben de evde çektirdiklerimizi sosyopix le almayı düşünüyorum. Zaten eşim çekiyor beni makineyle bundan sonra her haftasonu çekilmek için kendimi zorlayacağım bakalım