2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahahahaha deli mi ne ben aslında gayet iştahlı biriydim önceden. Şimdi gör bir de. Zoraki yiyorum ve isteksiz mutsuz eşim diyor ne istiyor canın, cevap hiçbir şey

İnşallah kuzum inşallah vallahi o kadar duyduk ki herkese deniyor gibime gelmeye başladı. Bakalım bana ne diyecekler cumartesi

Kızlar bu arada doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyor ama bence benim bebik zayıf olcak 24+6 yız bugün. 30 cm boy 650 gr ağırlık
O sanırım belli olmuyor doktorların bize söyledikleri de tahminiymiş galiba. Bir kaç yazı okudum doğumdan sonra 4 kilo denen bebek 3.500 doğmuş mesela. Arada fark var. Ben de tedirgindim kilolu bir bebek olacak herhalde ve uzun boylu olacak diye. 18. haftada 18cm ve 250gr çıktı kızçem. Oysa en fazla 200gr gözüküyor internette.

Benim de 18+6 da 18-19 cm 234 gr dedi

Yaaaa çok tatlış olmuşsun. Maşallah Eh 5 aylık oldu artık eşek sıpan. Bu aydan sonra daha da belirginleşecek karnın. Ben de bir ara süslenip foto çekilcem. Hatta onu fotoğrafçıdan çıktı alacağım bebiş için anı defteri aldım oraya yapıştırcam Yılbaşına doğru yapim diyorum biraz daha göbüşüm çıksın.

Cnm bnımde oğlumda 1 numara buyudu ayagım ve oyle kaldı, şimdide yeni bot aldım 1 numara buyuk aldım, son donemlerımde gıyeyım dıye, kızlar bot alacaklara sesleniyorum 1 numara buyuk alın bol alınan

Yap tabi kuzum ben de yılbaşı ağacımızı kurarım aralık gelince. Önünde foto çekileceğim ben de evde çektirdiklerimizi sosyopix le almayı düşünüyorum. Zaten eşim çekiyor beni makineyle bundan sonra her haftasonu çekilmek için kendimi zorlayacağım bakalım

Kızlar bişy sorucam, aventin biberon ucu başka bir biberona uyarmı?
Sadece uç alsam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…