2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin kuzum sen hazırlan

Ayyy sağol kuzum

Bize de haber ver canım. Senin plesenta benimkiyle aynı olduğu için daha çok merak ediyorum inşallah çıkmıştır yukarı.

aynı saatlerde çalışıyorlar bunlar gözüm kapalı çişe koşturdu sıpa

Valla bu sefer çok zorlanmadım ilk hamileligimde daha çok zorlanmstm bu sefer bende tek gtm saglik ocağında yapıldı ev yakın olduğu iicn aralarda gttm iş bile yaptm

canım ben de bulandırdımak istemedim doktor da kaybolur büyük ihtimalle dedi haftaya kontrolde soracağım ama doğumdan sonra bile kaybolabilirmi
Bazıları kapanmıyor ama yaşamına hiçbir etkisi olmuyor ccanım. Benim arkadaşım var 32 yaşında. Kalbinde delik var . 2 çocuklu anne . Hiçbir sıkıntısı yok. Annemin kuzeni var 70 yaşında vardır. O da kalbinde delikle yaşıyor.
Bir de Doktor bana bazen kalpte delikler görebiliyoruz ama çoğu kapanıyor dedi.

Benimki de öyle birini kusarken görse o da kusar sinirlerimi bozuyor ya
Ben kendim böyleyim ya. Biri kustuğunda arkasına ben de kusuyorum. Eşim bi kere hasta oldu çok kötü banyoda kusmuş iyi temizleyememiş hastalıktan ben üstüne kustum. Öğüre öğüre kısa kusa temizledim mecbur ama eşim midesiz öyle kolay kolay bulanmıyor midesi. 3 senedir evliyim. Neredeyse 10 senedir de tanıyorum. 2 kere kustuğunu gördüm

Reactions: The
Bize de haber ver canım. Senin plesenta benimkiyle aynı olduğu için daha çok merak ediyorum inşallah çıkmıştır yukarı.
Yazarım tabii canım, bende dua bekliyorum, inşallah çıkar canım seninde benimde aşağıda olan herkesin
Bir de diğer doğumların sezaryen miydi canım HejaR12
Evet her ikisi de sezeryan, ikisinde de normali denedim, sancıyla gittim 12 saat sancı çektim, lakin olmuyor, sezeryan oldum, buda sezeryan

Reactions: The
Kızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
BEnce de 32. haftadan önce çoğu şeyi hazır etmek lazım. Dolabına kaldırırız temiz temiz durup beklerler bebişi. Hastane çantası da öyle mesela. Diğer eski başlıklara merak edip girip baktım. Her şey yolunda giderken birden 33. haftada 34. hafta da doğum yapanlar var. Allah korusun erkendoğum yaşamayız umarım hiç birimiz ama oladabilir. Bunlara hazırlıklı olmak lazım. Ben sadece yatağını kurmayacağım toz olmasın diye. Ansızın doğursam bile yatağı açıp kurması 10 dk zaten. Ancak nevresimini filan hep yıkarım ütülerim hazır bekletirim dolap içerisinde. Hem tozlanmaz da.

Kızlar seker yüklemesi yapıldı ilk iki degerim daha çıkmadı ama üçüncüsü parmaktan bakıldı 133 çıktı nasılsın sizce diğerleri yarın cikack
kaç gr şeker yüklemesi yapıldı 2 kez benim 75 gr yapıldı en son değerlerim aşağıda gönderdim doktor sınıra biraz yakın diyete devam dedi çook şükür insülin demedi ya diyete dikkat sadece

Eklentiler

• IMG_5029.webp
    27 KB · Görüntüleme: 81
Ben bugün kontrole gittim bebek 12 gün önde gidiyor. Doktor sorun yok dedi ama inşallah şeker falan yoktur. Yarın yükleme yapılacak bakalım. 23+3 teyim 809 gram çıktı

Bu arada çantam geldi kocaman iyiki aldım diyorum bayıldım resmen görünceçok sağlam hem omuzdan hemde sırt çantasi olarak kullanmak oluyor bebek arabasi aparatı var biberon çantası yani süper
Hangi çanta idi kaçırdım ben galiba ,krem rengi miydi mümkünse link gönderebilir misin fikir olsun

Valla bu sefer çok zorlanmadım ilk hamileligimde daha çok zorlanmstm bu sefer bende tek gtm saglik ocağında yapıldı ev yakın olduğu iicn aralarda gttm iş bile yaptm
Sağlık ocağında nasıl yapıyorlar canım . Benn burdaki sağlık ocağına sormuştum. Burda yapılmıyor günde tek sefer kan alıyoruz biz dedi.

Evet bende lohusa terliğimi 40 numara aldım,şuan ayagım buyuk ama olsun lohusayken tam gelecek oyle taşlı tuşlu değil, kullanışlı olsun dedim. Ohh kışlık pofidik

Eklentiler

• IMG_20231123_160623.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 70
Evet bende lohusa terliğimi 40 numara aldım,şuan ayagım buyuk ama olsun lohusayken tam gelecek oyle taşlı tuşlu değil, kullanışlı olsun dedim. Ohh kışlık pofidik
Bence çok güzelllll. Güle güle giy kuzum. Bunu ev için mi aldın.

Kızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
Cnm bişey olursa 32de alırız mı demek istedi yoksa doğum kesın 32. Haftada mı olacak? Yani doktor Bi problem yoksa bile 32de alacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…