Amin kuzum sen hazırlanBana da mantıklı geldi yengem de ikiz doğurdu ya kıyafet ayıklıyorum ne zaman hazırlarsın dedi o da 30 da hazırladı 35 de doğurdu ama çok zor hazırlamıştı hep biz yardım ettik baya ağırlaşmıştı 25 den sonra zorlanıyordu ayakta durmaya bende 28 ideal diye düşündüm artık hayırlısı olsun hakkımızda
Ayyy sağol kuzumCanım Recep Hoca detaylı da CD, fotoğraf vs verdi mi,
Sen kalbini ferah tut iyi gelecek inşallah sonucun
Benimki de aşağıda hep aşağıda hissediyorum,belkş plesantanın konumundan dolayıdır
İnşallah canım
Maşallah ne güzel ellerin varbende henüz şişkinlik yok
Çok şükür, doğuma kadar düzelir inşallah
Bana da kesme deditiroitimden dolayı
Bize de haber ver canım. Senin plesenta benimkiyle aynı olduğu için daha çok merak ediyorumİlk hamilelikte sanki daha mı rahat oluyor insan ne, yani ben öyleydim iki hamileliğimde de rahattım, şimdi sıfırdan başlıyorum sanki, doktor kontrollerinde heyecandan bayılacam diye korkuyorum
Yarında detaylı var, inşallah güzel geçer, herşey yolundadır
aynı saatlerde çalışıyorlar bunlar gözüm kapalı çişe koşturdu sıpaTekme ile uyandirma servisimiz hizmete açılmıştırmerak eden arkadaşlar vardı nasıl oluyor diye rüyama girdi artık baktım bu rüya değil gerçek uyandım uyumaya devam ettirmiyor yani öyle diyim baya karnımın içi güm pat hiç acımıyor zalımın kızı
Ama gerçekten oğlum 40+2de suni sanciyla doğmuştuKız maşallah cesaret
Valla bu sefer çok zorlanmadım ilk hamileligimde daha çok zorlanmstm bu sefer bende tek gtm saglik ocağında yapıldı ev yakın olduğu iicn aralarda gttm iş bile yaptmBence iyi çıkmış o zaman. Geçmiş olsun canım. Zorlandım mı içerken o sıvıyı. Bana geçen sene 50 ile yapılmıştı elim ayağım titredi. Bu sene 75 olunca bi tırsıyorum. Bide tek gidicem hastaneye
Kaçıncı haftadasınızKızlar seker yüklemesi yapıldı ilk iki degerim daha çıkmadı ama üçüncüsü parmaktan bakıldı 133 çıktı nasılsın sizce diğerleri yarın cikack
Bazıları kapanmıyor ama yaşamına hiçbir etkisi olmuyor ccanım. Benim arkadaşım var 32 yaşında. Kalbinde delik var . 2 çocuklu anne . Hiçbir sıkıntısı yok. Annemin kuzeni var 70 yaşında vardır. O da kalbinde delikle yaşıyor.canım ben de bulandırdımak istemedim doktor da kaybolur büyük ihtimalle dedi haftaya kontrolde soracağım ama doğumdan sonra bile kaybolabilirmi
Aayy bide 3 saat beklemek var dimi. Benim hastanede olacakValla bu sefer çok zorlanmadım ilk hamileligimde daha çok zorlanmstm bu sefer bende tek gtm saglik ocağında yapıldı ev yakın olduğu iicn aralarda gttm iş bile yaptm
Ben kendim böyleyim ya. Biri kustuğunda arkasına ben de kusuyorum. Eşim bi kere hasta oldu çok kötü banyoda kusmuş iyi temizleyememiş hastalıktan ben üstüne kustum. Öğüre öğüre kısa kusa temizledim mecburBenimki de öyle birini kusarken görse o da kusar sinirlerimi bozuyor ya
Yazarım tabii canım, bende dua bekliyorum, inşallah çıkar canım seninde benimde aşağıda olan herkesinBize de haber ver canım. Senin plesenta benimkiyle aynı olduğu için daha çok merak ediyoruminşallah çıkmıştır yukarı.
Evet her ikisi de sezeryan, ikisinde de normali denedim, sancıyla gittim 12 saat sancı çektim, lakin olmuyor, sezeryan oldum, buda sezeryanBir de diğer doğumların sezaryen miydi canımHejaR12
BEnce de 32. haftadan önce çoğu şeyi hazır etmek lazım. Dolabına kaldırırız temiz temiz durup beklerler bebişi. Hastane çantası da öyle mesela. Diğer eski başlıklara merak edip girip baktım. Her şey yolunda giderken birden 33. haftada 34. hafta da doğum yapanlar var. Allah korusun erkendoğum yaşamayız umarım hiç birimiz ama oladabilir. Bunlara hazırlıklı olmak lazım. Ben sadece yatağını kurmayacağım toz olmasın diye. Ansızın doğursam bile yatağı açıp kurması 10 dk zaten. Ancak nevresimini filan hep yıkarım ütülerim hazır bekletirim dolap içerisinde. Hem tozlanmaz da.Kızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
kaç gr şeker yüklemesi yapıldı 2 kez benim 75 gr yapıldı en son değerlerim aşağıda gönderdim doktor sınıra biraz yakın diyete devam dedi çook şükür insülin demedi ya diyete dikkat sadeceKızlar seker yüklemesi yapıldı ilk iki degerim daha çıkmadı ama üçüncüsü parmaktan bakıldı 133 çıktı nasılsın sizce diğerleri yarın cikack
Hangi çanta idi kaçırdım ben galiba ,krem rengi miydiBu arada çantam geldi kocaman iyiki aldım diyorum bayıldım resmen görünceçok sağlam hem omuzdan hemde sırt çantasi olarak kullanmak oluyor bebek arabasi aparatı var biberon çantası yani süper
Sağlık ocağında nasıl yapıyorlar canım . Benn burdaki sağlık ocağına sormuştum. Burda yapılmıyor günde tek sefer kan alıyoruz biz dedi.Valla bu sefer çok zorlanmadım ilk hamileligimde daha çok zorlanmstm bu sefer bende tek gtm saglik ocağında yapıldı ev yakın olduğu iicn aralarda gttm iş bile yaptm
Evet bende lohusa terliğimi 40 numara aldım,şuan ayagım buyuk ama olsun lohusayken tam gelecekBen de ekleme yapayım, hastaneye götüreceğiniz özene bezene seçtiğiniz terlikleri de büyük alın. Ben 2 terlik götürdüm ikisi de kendi bedenimdi, doğumdan sonra ayaklarım bir şişti ki görümcem gidip 40 ya da 41 numara banyo terliği alıp gelmişti onla gezdim hastanede hatta eve de onla gittim. Özenerek aldığım koridorda gezerken giyerim dediğim terliğimle, fotoğraf için aldığım havlu gibi olan terlik yer yüzü göremeden eve geri geldi
Bence çok güzelllll. Güle güle giy kuzum. Bunu ev için mi aldın.Evet bende lohusa terliğimi 40 numara aldım,şuan ayagım buyuk ama olsun lohusayken tam gelecekoyle taşlı tuşlu değil, kullanışlı olsun dedim. Ohh kışlık pofidik
Cnm bişey olursa 32de alırız mı demek istedi yoksa doğum kesın 32. Haftada mı olacak? Yani doktor Bi problem yoksa bile 32de alacak mı?Kızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?