Ay çok güzel sıcakta tutarEvet bende lohusa terliğimi 40 numara aldım,şuan ayagım buyuk ama olsun lohusayken tam gelecekoyle taşlı tuşlu değil, kullanışlı olsun dedim. Ohh kışlık pofidik
Aslında karar veremedim daha ama hastanede ıyı olur buBence çok güzelllll. Güle güle giy kuzum. Bunu ev için mi aldın.
Çok güzelmiş güle güle giy, ben de şimdi pentiden 3 takım pijama aldım hastanede fıldır fıldır gezip üşütmeyeyim dedim bir alana bir bedava var online dan güzel şeyler vardı kızlar bakın gidip. Hiççamaşırı da efsoydu onlardan da aldım, memeler büyüdükçe evdekilere sığmaz oldumEvet bende lohusa terliğimi 40 numara aldım,şuan ayagım buyuk ama olsun lohusayken tam gelecekoyle taşlı tuşlu değil, kullanışlı olsun dedim. Ohh kışlık pofidik
24+3 suanda cnmKaçıncı haftadasınız
Sağlık ocaklarının bazıları yapıyormuş bazıları yapıyormuş bizim sağlık ocağında yapılıyormuşSağlık ocağında nasıl yapıyorlar canım . Benn burdaki sağlık ocağına sormuştum. Burda yapılmıyor günde tek sefer kan alıyoruz biz dedi.
Ben de tesettürluyum. 2 yıl mecburen düğmeli kıyafetlerle gezdimher an emmek isteyebiliyorlar
Hangi çanta idi kaçırdım ben galiba ,krem rengi miydimümkünse link gönderebilir misin fikir olsun
Canım şuan ki planlamaya göre doktorun şuan ki ön görüşü tabi Allah bilir de 32. Hafta da doğarlar dedi 32 de her şeye hazırlıklı olalım dedi 30 dan sonra derin bi nefes alırız duruma göre ciğer geliştirici yapar 32 de hazır olmuş oluruz dedi benim ikizler riskli geçiyor. Problem derken şuan ki kasılmalarım 50-60 larda canım normal doğum başlatacak sancılar bunlar yani doktor şuna bu kadar rahim erken kasılıp sancı yaşıyorsan 32 ye kadar tutarsak iyi olur dedi tabiki Allah büyük inşallah 36 dan sonra gelsinler içimden geçen o Allahın izniyle ama sağlıklı olsunlar da önemli olanCnm bişey olursa 32de alırız mı demek istedi yoksa doğum kesın 32. Haftada mı olacak? Yani doktor Bi problem yoksa bile 32de alacak mı?
Ben de sormadım . Sormak aklıma gelmemiştiBen de o gün zorla çıkardım çok şişmişti elimdoktora normal mi diye sormayacağım bunu
Ay çok haklısın. Bir de MArt Nisan zamanı olacak doğumlar yani havalar hala soğuk oluyor, üstüne doğumhane zaten soğuk. Ben de sezeryan da olsam altlı üstlü pijama mı giysem acaba diyorum üşümeyeyim diye elbise yerine.Aslında karar veremedim daha ama hastanede ıyı olur bu
Kızlar birde bakın tecrube konuşuyoorr
Doğumdan çıkınca ayaklarınız buz kesıyor, sıcak su torbası götürücem ben bu sefer. Yoksa o ayaklar ısınmaz
Dogumhaneye cıbış gırdıgım an donmuştum orası okdr sogukki
Bende de durumlar aynı cnm bende 8.5 kg aldım nefes nefese kalıyorm inşallah daha çok almayizBen de sormadım . Sormak aklıma gelmemiştiama geçen gittiğimde bana biraz fazla kilo almışsın dedi. O zaman 6,5 kilo almıştım. Ödemden mi oluyor anlamadım. Ama hep nefes nefeseyim
Hic korkma benimde hemen hemen ayni sadece beslenmeden ileriymis seker cikmadi eminim sende de oyledirBen bugün kontrole gittim bebek 12 gün önde gidiyor. Doktor sorun yok dedi ama inşallah şeker falan yoktur. Yarın yükleme yapılacak bakalım. 23+3 teyim 809 gram çıktı
Evet Cnm inşallah sağlıklı gelsinlerdeCanım şuan ki planlamaya göre doktorun şuan ki ön görüşü tabi Allah bilir de 32. Hafta da doğarlar dedi 32 de her şeye hazırlıklı olalım dedi 30 dan sonra derin bi nefes alırız duruma göre ciğer geliştirici yapar 32 de hazır olmuş oluruz dedi benim ikizler riskli geçiyor. Problem derken şuan ki kasılmalarım 50-60 larda canım normal doğum başlatacak sancılar bunlar yani doktor şuna bu kadar rahim erken kasılıp sancı yaşıyorsan 32 ye kadar tutarsak iyi olur dedi tabiki Allah büyük inşallah 36 dan sonra gelsinler içimden geçen o Allahın izniyle ama sağlıklı olsunlar da önemli olan
Cnm sonda takarlarsa pijama zor oluyorAy çok haklısın. Bir de MArt Nisan zamanı olacak doğumlar yani havalar hala soğuk oluyor, üstüne doğumhane zaten soğuk. Ben de sezeryan da olsam altlı üstlü pijama mı giysem acaba diyorum üşümeyeyim diye elbise yerine.
O zaman 1 tane gecelik bulunsun mutlaka ilk an için. Sanırım normal doğumda sonda takılmıyordur demi.Cnm sonda takarlarsa pijama zor oluyor
Sen dogumda gecelik giy bence. ayaga kalktığında o gece kaldırırlar zaten ayaga,yürümeye..
O zaman sondayı çıkarırlar, wc gıdersın ve pijama takımlarını gıdersın guzelcene lohusa kilodunuda geçirirsın oh miss
İnşalllaaahhHic korkma benimde hemen hemen ayni sadece beslenmeden ileriymis seker cikmadi eminim sende de oyledir
Bence tam tersiAslında karar veremedim daha ama hastanede ıyı olur bu
Kızlar birde bakın tecrube konuşuyoorr
Doğumdan çıkınca ayaklarınız buz kesıyor, sıcak su torbası götürücem ben bu sefer. Yoksa o ayaklar ısınmaz
Dogumhaneye cıbış gırdıgım an donmuştum orası okdr sogukki
Ben hiç gecelik giymedim, alt üst giymiştim. Sürekli alttan kanamaya bakıyorlardi ama alt pijamayi indiriveriyordum yani hiç zorlanmadım benAy çok haklısın. Bir de MArt Nisan zamanı olacak doğumlar yani havalar hala soğuk oluyor, üstüne doğumhane zaten soğuk. Ben de sezeryan da olsam altlı üstlü pijama mı giysem acaba diyorum üşümeyeyim diye elbise yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?