Kiz o zaman az kalmış senin minnoslari kucağına almana.Canım şuan ki planlamaya göre doktorun şuan ki ön görüşü tabi Allah bilir de 32. Hafta da doğarlar dedi 32 de her şeye hazırlıklı olalım dedi 30 dan sonra derin bi nefes alırız duruma göre ciğer geliştirici yapar 32 de hazır olmuş oluruz dedi benim ikizler riskli geçiyor. Problem derken şuan ki kasılmalarım 50-60 larda canım normal doğum başlatacak sancılar bunlar yani doktor şuna bu kadar rahim erken kasılıp sancı yaşıyorsan 32 ye kadar tutarsak iyi olur dedi tabiki Allah büyük inşallah 36 dan sonra gelsinler içimden geçen o Allahın izniyle ama sağlıklı olsunlar da önemli olan
Aaa sürekli gelip bakıyolar mı ya. Çok merak ediyorum şu doğum sürecini nasıl oluyor. Sezeryanı ayrı normal doğumu ayrı. Hastaneye gidiyon sırayla naptırıyolar.Ben hiç gecelik giymedim, alt üst giymiştim. Sürekli alttan kanamaya bakıyorlardi ama alt pijamayi indiriveriyordum yani hiç zorlanmadım ben
Canım doğurana kadar bana sürekli en geç saat başı gelip hem açılmama( parmaklayarakAaa sürekli gelip bakıyolar mı ya. Çok merak ediyorum şu doğum sürecini nasıl oluyor. Sezeryanı ayrı normal doğumu ayrı. Hastaneye gidiyon sırayla naptırıyolar.
Hımm anladım. Allah yardımcımız olsun. düşündükçe ikisinden de tedirgin oluyorum. Bir sürü kişinin görecek olması endişelendiriyo beni defghjklkjhgCanım doğurana kadar bana sürekli en geç saat başı gelip hem açılmama( parmaklayarak) baktılar hem de gelip nst baktılar bebek iyi mi diye. Bu arada sana üstünde kendi geceliğini falan kabul etmezler, hastane üstü oluyor böyle arkadan bağlamalı.
Tam açılma olduğunda (9-10cm) seni doğumhaneye alıyorlar, ki orası soğuk ama olması gereken bu demek ki. Doğum yaptıktan sonra seni kendi gecelik/pijama ne verirsen hemşireye doğumhaneye onu giydiriyorlar ve bebişini
Sonrasında da kanamana bakıyorlar hastaneden çıkana kadar. Çünkü aşırı kanama falan olur ters giden bir şeyler olursa diye Allah korusun. Pedine bakıyorlar yani kanaman ne durumda diye.
Yaşamadan aşabilecek şeyler değilHımm anladım. Allah yardımcımız olsun. düşündükçe ikisinden de tedirgin oluyorum. Bir sürü kişinin görecek olması endişelendiriyo beni defghjklkjhgNe bilim sanki oradan kan geldiğinin görülmesi bir başkası tarafından bile daha şimdiden utandırdı beni. Aşmam lazım bu duyguları.
Ben 21. Haftada 6,5 tu. Bu hafta 23 oldum. Ödemim de fazla gibi çok şişim. Anneme geldim tartıldım 8 kilo almış gözüküyorum. Böyle her hafta. 1kilo alırsam doğuma kadar 24-25 kilo yapıyorBende de durumlar aynı cnm bende 8.5 kg aldım nefes nefese kalıyorm inşallah daha çok almayiz
Çok güzel canım. Güzel günlerde giyer inşallahÇok duyğulandım görünceYapan kadın göndermiş
Amin canım AminÇok güzel canım. Güzel günlerde giyer inşallah
Ay sanki biraz rencide edici gelip gelip parmakla bakmalarıCanım doğurana kadar bana sürekli en geç saat başı gelip hem açılmama( parmaklayarak) baktılar hem de gelip nst baktılar bebek iyi mi diye. Bu arada sana üstünde kendi geceliğini falan kabul etmezler, hastane üstü oluyor böyle arkadan bağlamalı.
Tam açılma olduğunda (9-10cm) seni doğumhaneye alıyorlar, ki orası soğuk ama olması gereken bu demek ki. Doğum yaptıktan sonra seni kendi gecelik/pijama ne verirsen hemşireye doğumhaneye onu giydiriyorlar ve bebişini
Sonrasında da kanamana bakıyorlar hastaneden çıkana kadar. Çünkü aşırı kanama falan olur ters giden bir şeyler olursa diye Allah korusun. Pedine bakıyorlar yani kanaman ne durumda diye.
Çok sevimli kuzum. Sağlıkla giydir inşallahÇok duyğulandım görünceYapan kadın göndermiş
Amin canımÇok sevimli kuzum. Sağlıkla giydir inşallah
Bende 19. Haftaya kadar 0 kilo ile geldim ama 2 hafta içersinde 4 kilo aldım. Doktorum her ay böyle gelme dedi bana daBen 21. Haftada 6,5 tu. Bu hafta 23 oldum. Ödemim de fazla gibi çok şişim. Anneme geldim tartıldım 8 kilo almış gözüküyorum. Böyle her hafta. 1kilo alırsam doğuma kadar 24-25 kilo yapıyor
Ben normal yiyorum gebelik öncesi düzenim aynı. Fazladan bişey yemiyorum. Yiyip kilo almazdım. Şimdi resmen su içsem yarıyor dedikleri olduBende 19. Haftaya kadar 0 kilo ile geldim ama 2 hafta içersinde 4 kilo aldım. Doktorum her ay böyle gelme dedi bana dayapçak bişey yok ya içimizde insan besliyoruz napalım canımız çekince yemeyelim mi
Ben haziranda doğurdum buz gibiydi ameliyathane ordan zaten bi kaptım, yürürken de hava iyi gibiydi ama ordan da almışım ertesi sabah çok kötü tutuldum nefes alırken kemiklerim batıyordu sanki hemşireyle görümcem zor açtılar sol tarafımı hala onun ceremesini çekiyorum ne zaman üşütsem nefes alırken sırt kemiğim batıyor gibi oluyor. Bu sefer peluş sabahlık götürecem kısa bile giymemBence tam tersisezaryen mıydın canım? Sezaryenden sonra çok usunuyormus ama ben kışin doğum yapmama rağmen hastane aşırı sıcaktı. Zaten sancı başladığı andan itibaren hastane önlüğü vermişlerdi ve onunla bile sıcaktı yani hiç mi hiç usumedim. Doğumdan sonra da bebeği sarmama gerek olmayacak kadar sıcaktı. Sanırım hastanenin kendisiyle alakalı bir durum. Ama doğumhane elbette çok soğuk. Sanırım vardır bir sebebi
Allah Allah ya demek ki benim hastane çok iyiymiş o açıdan. Aynı hastanede yapacağım nasipse yine, inşallah aynı olurBen haziranda doğurdum buz gibiydi ameliyathane ordan zaten bi kaptım, yürürken de hava iyi gibiydi ama ordan da almışım ertesi sabah çok kötü tutuldum nefes alırken kemiklerim batıyordu sanki hemşireyle görümcem zor açtılar sol tarafımı hala onun ceremesini çekiyorum ne zaman üşütsem nefes alırken sırt kemiğim batıyor gibi oluyor. Bu sefer peluş sabahlık götürecem kısa bile giymem
Ben de 3 kilo aldım geçen hafta tartılmama göre. Ama hamilelik başına geri döndüm. Çünkü zayıflamıştım yiyemediğim için. Şimdi de tartılmadım ama aldığımı düşünmüyorum çünkü gerçekten yediğim yok. Hiç şu hamile iştahı dedikleri şey ben de yok. Aldıysam meyveden alınıyorsa meyveden almışımdır. Geceleri meyve yiyorumBen de sormadım . Sormak aklıma gelmemiştiama geçen gittiğimde bana biraz fazla kilo almışsın dedi. O zaman 6,5 kilo almıştım. Ödemden mi oluyor anlamadım. Ama hep nefes nefeseyim
O zaman ben martta ne yapsam bilemedimBen haziranda doğurdum buz gibiydi ameliyathane ordan zaten bi kaptım, yürürken de hava iyi gibiydi ama ordan da almışım ertesi sabah çok kötü tutuldum nefes alırken kemiklerim batıyordu sanki hemşireyle görümcem zor açtılar sol tarafımı hala onun ceremesini çekiyorum ne zaman üşütsem nefes alırken sırt kemiğim batıyor gibi oluyor. Bu sefer peluş sabahlık götürecem kısa bile giymem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?