2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kiz o zaman az kalmış senin minnoslari kucağına almana. Ay resmen yaklaşıyoruz çok şükür. İnşallah hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım

Ben hiç gecelik giymedim, alt üst giymiştim. Sürekli alttan kanamaya bakıyorlardi ama alt pijamayi indiriveriyordum yani hiç zorlanmadım ben
Aaa sürekli gelip bakıyolar mı ya. Çok merak ediyorum şu doğum sürecini nasıl oluyor. Sezeryanı ayrı normal doğumu ayrı. Hastaneye gidiyon sırayla naptırıyolar.

Reactions: The
Aaa sürekli gelip bakıyolar mı ya. Çok merak ediyorum şu doğum sürecini nasıl oluyor. Sezeryanı ayrı normal doğumu ayrı. Hastaneye gidiyon sırayla naptırıyolar.
Canım doğurana kadar bana sürekli en geç saat başı gelip hem açılmama( parmaklayarak) baktılar hem de gelip nst baktılar bebek iyi mi diye. Bu arada sana üstünde kendi geceliğini falan kabul etmezler, hastane üstü oluyor böyle arkadan bağlamalı.
Tam açılma olduğunda (9-10cm) seni doğumhaneye alıyorlar, ki orası soğuk ama olması gereken bu demek ki. Doğum yaptıktan sonra seni kendi gecelik/pijama ne verirsen hemşireye doğumhaneye onu giydiriyorlar ve bebişini

Sonrasında da kanamana bakıyorlar hastaneden çıkana kadar. Çünkü aşırı kanama falan olur ters giden bir şeyler olursa diye Allah korusun. Pedine bakıyorlar yani kanaman ne durumda diye.

Hımm anladım. Allah yardımcımız olsun. düşündükçe ikisinden de tedirgin oluyorum. Bir sürü kişinin görecek olması endişelendiriyo beni defghjklkjhg Ne bilim sanki oradan kan geldiğinin görülmesi bir başkası tarafından bile daha şimdiden utandırdı beni. Aşmam lazım bu duyguları.

Reactions: The
Yaşamadan aşabilecek şeyler değil açıklık için defalarca kez parmakla bakildiktan sonra o utanma duygusu gidiyor bence

Bende de durumlar aynı cnm bende 8.5 kg aldım nefes nefese kalıyorm inşallah daha çok almayiz
Ben 21. Haftada 6,5 tu. Bu hafta 23 oldum. Ödemim de fazla gibi çok şişim. Anneme geldim tartıldım 8 kilo almış gözüküyorum. Böyle her hafta. 1kilo alırsam doğuma kadar 24-25 kilo yapıyor

Ay sanki biraz rencide edici gelip gelip parmakla bakmaları kadın olmak Zor cidden

Ben 21. Haftada 6,5 tu. Bu hafta 23 oldum. Ödemim de fazla gibi çok şişim. Anneme geldim tartıldım 8 kilo almış gözüküyorum. Böyle her hafta. 1kilo alırsam doğuma kadar 24-25 kilo yapıyor
Bende 19. Haftaya kadar 0 kilo ile geldim ama 2 hafta içersinde 4 kilo aldım. Doktorum her ay böyle gelme dedi bana da yapçak bişey yok ya içimizde insan besliyoruz napalım canımız çekince yemeyelim mi

Bende 19. Haftaya kadar 0 kilo ile geldim ama 2 hafta içersinde 4 kilo aldım. Doktorum her ay böyle gelme dedi bana da yapçak bişey yok ya içimizde insan besliyoruz napalım canımız çekince yemeyelim mi
Ben normal yiyorum gebelik öncesi düzenim aynı. Fazladan bişey yemiyorum. Yiyip kilo almazdım. Şimdi resmen su içsem yarıyor dedikleri oldu ama sen 19 a hiç kilo almadan iyi gelmişsin. Ben azar azar aldım. Hızlanmaya başladı . Göbeğim çatlıyor gibi. Yemek yedikten sonra derin nefes alsam bile karnım yarılacak gibi geriliyor.

Ben haziranda doğurdum buz gibiydi ameliyathane ordan zaten bi kaptım, yürürken de hava iyi gibiydi ama ordan da almışım ertesi sabah çok kötü tutuldum nefes alırken kemiklerim batıyordu sanki hemşireyle görümcem zor açtılar sol tarafımı hala onun ceremesini çekiyorum ne zaman üşütsem nefes alırken sırt kemiğim batıyor gibi oluyor. Bu sefer peluş sabahlık götürecem kısa bile giymem

Allah Allah ya demek ki benim hastane çok iyiymiş o açıdan. Aynı hastanede yapacağım nasipse yine, inşallah aynı olur

Ben de sormadım . Sormak aklıma gelmemişti ama geçen gittiğimde bana biraz fazla kilo almışsın dedi. O zaman 6,5 kilo almıştım. Ödemden mi oluyor anlamadım. Ama hep nefes nefeseyim
Ben de 3 kilo aldım geçen hafta tartılmama göre. Ama hamilelik başına geri döndüm. Çünkü zayıflamıştım yiyemediğim için. Şimdi de tartılmadım ama aldığımı düşünmüyorum çünkü gerçekten yediğim yok. Hiç şu hamile iştahı dedikleri şey ben de yok. Aldıysam meyveden alınıyorsa meyveden almışımdır. Geceleri meyve yiyorum

O zaman ben martta ne yapsam bilemedim nutkum tutuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…