2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O zaman ben martta ne yapsam bilemedim nutkum tutuldu
Bende ağustosta doğum yapmstm buz gibiydi odama geldiğimde annemin zorla koyduğu yeleği gydim iyiki koydurmus çorap koymustm yengem ziyarete gelmişti çantasında çetik varmış ayaklarıma gecirmistm şimdi subat mart doğum bakalım nasıl oalcak kalın mutlaka birseywlr koyun derim

3 kilo çok iyi kuzum. Doktorlar zaten fazla kilo almamızı istemiyorlar. 3 kilo da zaten bebek, plasenta, bebeğin suyu falandır

Ayyy çok çok geçmiş olsun canım Allah korusun

Ben peluş alayom yanıma. Patik falan da alırım

Sağolasın kuzum . Çok şükür ya kız 20yle gidiyorduk yaaa 20… ara yoldan öyle bir hızla çıktı ki arabamızın yönünü değiştirdi adam .
Allahtan siz yavaşmışsınız hızlı olsanız düşünmek istemiyorum yani ben çok korkuyorum çünkü benim çok büyük kazam var odur budur kullanamıyorum ateş basıyor kötü oluyorum

Allahtan siz yavaşmışsınız hızlı olsanız düşünmek istemiyorum yani ben çok korkuyorum çünkü benim çok büyük kazam var odur budur kullanamıyorum ateş basıyor kötü oluyorum
Gerçekten biz de hızlı olsak çok büyük travma kalırdı bende de. Allah beterinden korusun. Hepimizi de korusun bebeklerimizle birlikte

Çok geçmiş olsun kuzum. Çok şükür size de bebeğe de bişey olmamış , verilmiş sadakanın varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…