2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum seninki bence çok normal. Senin dinlenip yatman gerekiyor, bi de ikiz gebelik. Ben hareket ediyorum yatmıyorum ki. Anlamadım niye böyle.
Kuzum ama senin de normal 8 kilo 25. Haftada olsan 10 kilo sonra başlayacak alımlar zaten ilk gebelikte 20 ye kadar normal kabul edilmiyor mu tabi almasak keşke ama insanın yiyesi geliyor ben yemeden aç duranlara hayranım ben gece aç uyuyunca bi huzursuz mutsuz oluyorum uyuyamıyorum

Çok geçmiş olsun kuzum. Çok şükür size de bebeğe de bişey olmamış , verilmiş sadakanın varmış
Teşekkür ederim canım çok sağol . Evet doktor da öyle dedi . Sürücü senin olmaman da çok iyi çünkü kazalarda en çok korktuğumuz 2 şey var , 1.si direksiyonda annenin olması ve haliyle direksiyonun anne karnına yaptığı baskı, 2.si ise emniyet kemerinin o hızla bebeğe yaptığı baskı dedi.

Sağolasın kuzum . Çok şükür ya kız 20yle gidiyorduk yaaa 20… ara yoldan öyle bir hızla çıktı ki arabamızın yönünü değiştirdi adam .
Oyy Allah'ım korumuş çok geçmiş olsun canım benim sen ne kadar dikkat etsende böyle bir sorumsuz gelip başına neler açıyor

O zaman 1 tane gecelik bulunsun mutlaka ilk an için. Sanırım normal doğumda sonda takılmıyordur demi.
Yoknormal dogumda takılmıyor gerçi bnım sezeryan dada takılmamıştı, Bn busefrde takılmasını istemıcem bakalım ne dıcekler

Dedıgım gbı sonda olmasa bıle bence ilk an için gecelik daha iyi

Cnm sezeryandı evet, hastane asırı sıcak degıldı, bebek battaniyeyle duruyordu.
Hava kıştı o ameliyat onlugunu gıydıgım an üşüdüm, ve o Dogumhaneye buz gbıydı bı geldim, ayıldım üşümüşüm ayaklar buz,

Reactions: The
Doğrudur canım ben de tam tersi terledim resmen. Doktor geldi bu bebeği neden sariyorsunuz ya dedi battaniyesini ve üstünü çıkardı, kısa kolluyla durmuştu bebeğim

Aynen canım . Ben de midesi bulananlar için değil de onlar zaten yiyemiyor bulantıdan . Ama bazılarının iradesi çok iyi ben de hayranım. Ben tutamıyorum boğazımı

Ayy Allah korumuş resmen . Geçen hafta da eşim kaza yaptı. Allah'tan kimseye bişey olmadı. Bizim arabaya çarpan arabada da hamile kadın varmış 6 aylık. Kadın korkudan konuşamamış titremekten.

A Afratafrac cnm bnde sana sezeryanı anlatayım randevuya gıder gbi hazırlıklı bısekılde hastaneye gdıyor sun. Duşunu almışsın,agdanı yapmışsın, cantan hazır, evin toplu, yemeklerin hazırlanmış.. Yarı açık hastane önlüğünü gıyıyorsun, sedyeye yatıp doğumhane ye hemsıreler senı ındırıyor

Bn orada hiçbırseye bakmadım, saga sola, aletlere falan
Bi girdım 6-7 kişi. Buz gbı yer tıtremeye basladım, önümü açıp buz gbı bısey doktuler karnıma tendırdıyot gbı, dondum... Tabı ozmnlar spınal anestezi yoktu, Sonra tabı ver anestezıyı damardan 2 dakikanın içinde selavat getıre getıre bayılmışım.

Sonra odaya geldım tabı yarı baygınım, anestezim gectı o an, dikiş yerım nasıl yanıyor ama hemn bı agrı kesıcı iğne yaptılar ohh rahatladım, sabah 10du bnım dogumum, aksam üstu yurumeye kalktım ve akşam afedersin buyuk tuvaletımı yapmıştım. Sonda falan takmamışlardı, annem İlk zamn altıma çişim geldıkçe sürgu sürmüştü

Hee şimdi ne olur bılemem Bn yıne genel anestezi istıcem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…