Amin kuzum. Bebişlerimiz Allah a emanetGerçekten biz de hızlı olsak çok büyük travma kalırdı bende de. Allah beterinden korusun. Hepimizi de korusun bebeklerimizle birlikte
Kuzum ama senin de normal 8 kilo 25. Haftada olsan 10 kilo sonra başlayacak alımlar zaten ilk gebelikte 20 ye kadar normal kabul edilmiyor mu tabi almasak keşke ama insanın yiyesi geliyor ben yemeden aç duranlara hayranım ben gece aç uyuyunca bi huzursuz mutsuz oluyorum uyuyamıyorumKuzum seninki bence çok normal. Senin dinlenip yatman gerekiyor, bi de ikiz gebelik. Ben hareket ediyorum yatmıyorum ki. Anlamadım niye böyle.
Teşekkür ederim canım çok sağol . Evet doktor da öyle dedi . Sürücü senin olmaman da çok iyi çünkü kazalarda en çok korktuğumuz 2 şey var , 1.si direksiyonda annenin olması ve haliyle direksiyonun anne karnına yaptığı baskı, 2.si ise emniyet kemerinin o hızla bebeğe yaptığı baskı dedi.Çok geçmiş olsun kuzum. Çok şükür size de bebeğe de bişey olmamış, verilmiş sadakanın varmış
Oyy Allah'ım korumuş çok geçmiş olsun canım benim sen ne kadar dikkat etsende böyle bir sorumsuz gelip başına neler açıyorSağolasın kuzum . Çok şükür yakız 20yle gidiyorduk yaaa 20… ara yoldan öyle bir hızla çıktı ki arabamızın yönünü değiştirdi adam .
Yoknormal dogumda takılmıyor gerçi bnım sezeryan dada takılmamıştı, Bn busefrde takılmasını istemıcem bakalım ne dıceklerO zaman 1 tane gecelik bulunsun mutlaka ilk an için. Sanırım normal doğumda sonda takılmıyordur demi.
Cnm sezeryandı evet, hastane asırı sıcak degıldı, bebek battaniyeyle duruyordu.Bence tam tersisezaryen mıydın canım? Sezaryenden sonra çok usunuyormus ama ben kışin doğum yapmama rağmen hastane aşırı sıcaktı. Zaten sancı başladığı andan itibaren hastane önlüğü vermişlerdi ve onunla bile sıcaktı yani hiç mi hiç usumedim. Doğumdan sonra da bebeği sarmama gerek olmayacak kadar sıcaktı. Sanırım hastanenin kendisiyle alakalı bir durum. Ama doğumhane elbette çok soğuk. Sanırım vardır bir sebebi
Doğrudur canım ben de tam tersi terledim resmen. Doktor geldi bu bebeği neden sariyorsunuz ya dedi battaniyesini ve üstünü çıkardı, kısa kolluyla durmuştu bebeğimCnm sezeryandı evet, hastane asırı sıcak degıldı, bebek battaniyeyle duruyordu.
Hava kıştı o ameliyat onlugunu gıydıgım an üşüdüm, ve o Dogumhaneye buz gbıydı bı geldim, ayıldım üşümüşüm ayaklar buz,
evet canım bizde de çıktı ama doktor sıkıntılı yerde görmedi. bir de fetal dna da yaptırmıştık 12. haftadayken ondan dolayı da içim rahat.Canım sizinde mi çıktı.
Bu saatten sonra ben de birazcık iştahım kesilsin istiyprum açıkcası sadece bebeğe faydalı şeyler yiyim azcık da iştah var işteKuzum gerçekten bir tek meyveyi iştahlı yiyorum. Geri kalan hiçbir şeyi canım istemiyor. Çok zorluyorum kendime yemek için
Dokunmuyor mu peki kuzum? Benim kafam hep şöyle bunu yersem dokunacak kötü olcam. O yüzden de yiyemiyorum adetaBu saatten sonra ben de birazcık iştahım kesilsin istiyprum açıkcası sadece bebeğe faydalı şeyler yiyim azcık da iştah var işte
Aynen canım . Ben de midesi bulananlar için değil de onlar zaten yiyemiyor bulantıdan . Ama bazılarının iradesi çok iyi ben de hayranım.Kuzum ama senin de normal 8 kilo 25. Haftada olsan 10 kilo sonra başlayacak alımlar zaten ilk gebelikte 20 ye kadar normal kabul edilmiyor mu tabi almasak keşke ama insanın yiyesi geliyor ben yemeden aç duranlara hayranım ben gece aç uyuyunca bi huzursuz mutsuz oluyorum uyuyamıyorum
Canım peki delik için ne dedi, yani türüne bize musküler vsd dedievet canım bizde de çıktı ama doktor sıkıntılı yerde görmedi. bir de fetal dna da yaptırmıştık 12. haftadayken ondan dolayı da içim rahat.
Dokunsa da yiyorum canımDokunmuyor mu peki kuzum? Benim kafam hep şöyle bunu yersem dokunacak kötü olcam. O yüzden de yiyemiyorum adeta
Sen kaç aldın canım kaç kilo kiValla bende ondan korkuyorum çok aldım daha 6.ay dolmadan
Ayy Allah korumuş resmen . Geçen hafta da eşim kaza yaptı. Allah'tan kimseye bişey olmadı. Bizim arabaya çarpan arabada da hamile kadın varmış 6 aylık. Kadın korkudan konuşamamış titremekten.Teşekkür ederim canım çok sağol . Evet doktor da öyle dedi . Sürücü senin olmaman da çok iyi çünkü kazalarda en çok korktuğumuz 2 şey var , 1.si direksiyonda annenin olması ve haliyle direksiyonun anne karnına yaptığı baskı, 2.si ise emniyet kemerinin o hızla bebeğe yaptığı baskı dedi.
aynısı yazıyor bizim raporda da canımCanım peki delik için ne dedi, yani türüne bize musküler vsd dedi
Dokunsa da yiyorum canım. Bazen ağır geliyor. Bazen midem yanıyor. Yine de yiyorum pis boğaz olmak kötü ya
O zaman hamilelik seni sağlıklı beslenmeye teşvik etmişişte ben mahvoluyorum. O yüzden yemiyorum. Aslında ben de çok pis boğazdım özellikle abur cuburda önüme kimse geçemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?