Allahtan benimkinin haberi yokki böyle küçük takımlar var Galatasaray yazısıylaama şimdiden kaynım diyorki önüne 2 tane tişört koyucaz fener ve Galatasaray hangisini seçerse demek o takımı tutucakeşimde korkuyorki feneri seçer diye ondan kabul etmiyor
Hepimiz mi aynı anda mı olur biz de 10 gün olmadı otobüs durağın demir plağına çarptık çok hasar yoktu ama sarsıntı korkuttu bende önde idim bende korktum Allah tan hamile kemerim takılı idi , hepimizi Allah korusun
Hepimiz mi aynı anda mı olur biz de 10 gün olmadı otobüs durağın demir plağına çarptık çok hasar yoktu ama sarsıntı korkuttu bende önde idim bende korktum Allah tan hamile kemerim takılı idi , hepimizi Allah korusun
Kızlar selam bir süredir yoktum merak edip etiketlemişsiniz teşekkür ederim neler konuştunuz bakamadım biz iyiyiz suyumuz düzeldi olması gerektiği gibi gelişimi de devam ediyor iki haftada bir çapada iki haftada bir kendi doktorumuzda sıkı kontrolle devam ediyoruz tansiyonum da ilaçlar sayesinde normal seviyelerde
Kızlar selam bir süredir yoktum merak edip etiketlemişsiniz teşekkür ederim neler konuştunuz bakamadım biz iyiyiz suyumuz düzeldi olması gerektiği gibi gelişimi de devam ediyor iki haftada bir çapada iki haftada bir kendi doktorumuzda sıkı kontrolle devam ediyoruz tansiyonum da ilaçlar sayesinde normal seviyelerde
Ayyyy nasıl sevindim çok merak ettim kuzum gerçekten. Herşeyin güzel olmasına çok sevindim hiç tuzsuz mu yiyorsun peki kuzum attık? Diyet falan mı nasıl birleyen uyguluyorsunuz? Çok çok çok şükür ki iyisiniz
Ayyyy nasıl sevindim çok merak ettim kuzum gerçekten. Herşeyin güzel olmasına çok sevindim hiç tuzsuz mu yiyorsun peki kuzum attık? Diyet falan mı nasıl birleyen uyguluyorsunuz? Çok çok çok şükür ki iyisiniz
Sağol canım gerçekten yüz yüze tanışmadığım insanların benim için endişelenmesi muhteşem güzel bir bağ kuruldu burada evet tuzu kestim yemekleri tuzsuz yapıyorum salçadan biraz tuzu oluyor zaten her yemeğin kullanıldığında onunla yetiniyorum. Gün içinde bol meyve tüketiyorum havuç suyu, pastörize süt içiyorum ceviz çiğ fındık kuru kayısı tüketiyorum tatlı çok az ve kararında abur cubur yok hafta iki balık bol yeşillik sebze yemekleri yapıyorum haşlama pirinci basmati tercih ediyorum ve bol bol dinleniyorum sürekli yiyorum aslında çok acıkıyorum ona rağmen 3 kilo vermişim bugün 60 çıktım iki hafta önce 63 tüm bebeğe gidiyor yediklerim heralde