2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doğrudur canım ben de tam tersi terledim resmen. Doktor geldi bu bebeği neden sariyorsunuz ya dedi battaniyesini ve üstünü çıkardı, kısa kolluyla durmuştu bebeğim
Senın odan çok sıcakmış canım ozaman
Ne olur ne olmaz herkes tedarikli gitsın
Bn sıcak su torbasız kışın yatmam mesela

Reactions: The
Kızlar simdi ben doğumhaneye vermek icin ekstra bir şey almayı düşünmüyordum ama bugün bir hadis okudum ne kadar doğru bilmiyorum daha araştırmadım bebeğin ilk giydiği kıyafetin beyaz olmasıyla ilgili bunu beğendim içine zıbınla beraber bu takımı versem hemşireye yeterli olur mu ki yoksa ince mi gelir

Eklentiler

• IMG_0128.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 75
ay ilk defa ayaktayken bu kadar güçlü tekme hissettim can acıtmıyor ama çok garip bi his

İçine ekstra uzun kollu zıbın koy canım belki bir de çorap patikli bile olsa setin bende böyle bir şey vereceğim 10 lu set almayacağım

Reactions: The
İçine ekstra uzun kollu zıbın koy canım belki bir de çorap patikli bile olsa setin bende böyle bir şey vereceğim 10 lu set almayacağım
O zaman uzun zıbın koyarım bide beyaz yün patik koyarım olur biter zaten nohut battaniyesinide vericem o sicak tutuyo

Ben de gördüm o dediğini. Hadis olduğunu bilmiyordum ama beyaz giydirin diye okumuştum. Ben de bunun kalplisini vermeyi düşünüyorum. İçine ekstra zıbın ve alt da koyarım sanırım

Ben de gördüm o dediğini. Hadis olduğunu bilmiyordum ama beyaz giydirin diye okumuştum. Ben de bunun kalplisini vermeyi düşünüyorum. İçine ekstra zıbın ve alt da koyarım sanırım
Bende simdi internetten bakıyordum da aya göre hastanedeki ebeler ihtiyac listesi veriyormuş dogumhaneye verilecek kiyafetleri falan söylüyorlarmış öyleyse iyi biz acemi annelere güzel olur

Bende simdi internetten bakıyordum da aya göre hastanedeki ebeler ihtiyac listesi veriyormuş dogumhaneye verilecek kiyafetleri falan söylüyorlarmış öyleyse iyi biz acemi annelere güzel olur
Bana verdi kuzum doktor bir liste. Bir de Dr Banu çiftçi kitabında da liste var. İsterseniz atarım

Bnde hastane çıkışı almadım
Uzun kollu zıbın, üstune badisi, eldıveni şapkası corap ve patik dusunuyorum
Ben de almadım. Annem aldı bir tane ama böyle 10lu değil. Pierre cardin organik pamuk olanlardan. Annem de çaktırmıyor ama heyecanlı ilk torun benim tarafta. Bir de diyor sizde herkes karışıyordu istediğimi yapamıyordum şimdi çok güzel şeyler var bana göstererek ve sorarak almasına izin veriyorum

Kızlar benim eşimde tutturmuş Galatasaray store dan bir yeni doğan takımı almış benim oğlan onunla ilk gelecek odaya diyor , biraz takıştık bu konuda

Olsun kuzum o da heves ediyor öyle gelsin

Allahtan benimkinin haberi yokki böyle küçük takımlar var Galatasaray yazısıylaama şimdiden kaynım diyorki önüne 2 tane tişört koyucaz fener ve Galatasaray hangisini seçerse demek o takımı tutucakeşimde korkuyorki feneri seçer diye ondan kabul etmiyor

Oyy Allah'ım korumuş çok geçmiş olsun canım benim sen ne kadar dikkat etsende böyle bir sorumsuz gelip başına neler açıyor
Sorma kuzum. Allah beterinden korusun

Ayy Allah korumuş resmen . Geçen hafta da eşim kaza yaptı. Allah'tan kimseye bişey olmadı. Bizim arabaya çarpan arabada da hamile kadın varmış 6 aylık. Kadın korkudan konuşamamış titremekten.
Ah yaaa bizler çok daha fazla etkileniyoruz gerçekten. Size de çok geçmiş olsun bu arada kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…