Senın odan çok sıcakmış canım ozamanDoğrudur canım ben de tam tersi terledim resmen. Doktor geldi bu bebeği neden sariyorsunuz ya dedi battaniyesini ve üstünü çıkardı, kısa kolluyla durmuştu bebeğim
8.5 kg aldım şuana kadar cnmSen kaç aldın canım kaç kilo ki
İçine ekstra uzun kollu zıbın koy canım belki bir de çorap patikli bile olsa setin bende böyle bir şey vereceğim 10 lu set almayacağımKızlar simdi ben doğumhaneye vermek icin ekstra bir şey almayı düşünmüyordum ama bugün bir hadis okudum ne kadar doğru bilmiyorum daha araştırmadım bebeğin ilk giydiği kıyafetin beyaz olmasıyla ilgilibunu beğendim içine zıbınla beraber bu takımı versem hemşireye yeterli olur mu ki yoksa ince mi gelir
O zaman uzun zıbın koyarım bide beyaz yün patik koyarım olur biterİçine ekstra uzun kollu zıbın koy canım belki bir de çorap patikli bile olsa setin bende böyle bir şey vereceğim 10 lu set almayacağım
Keşkeeee dicem. O da yok. Meyve hariç yok yaniO zaman hamilelik seni sağlıklı beslenmeye teşvik etmiş
Ben de gördüm o dediğini. Hadis olduğunu bilmiyordum ama beyaz giydirin diye okumuştum. Ben de bunun kalplisini vermeyi düşünüyorum. İçine ekstra zıbın ve alt da koyarım sanırımKızlar simdi ben doğumhaneye vermek icin ekstra bir şey almayı düşünmüyordum ama bugün bir hadis okudum ne kadar doğru bilmiyorum daha araştırmadım bebeğin ilk giydiği kıyafetin beyaz olmasıyla ilgilibunu beğendim içine zıbınla beraber bu takımı versem hemşireye yeterli olur mu ki yoksa ince mi gelir
Bende simdi internetten bakıyordum da aya göre hastanedeki ebeler ihtiyac listesi veriyormuş dogumhaneye verilecek kiyafetleri falan söylüyorlarmışBen de gördüm o dediğini. Hadis olduğunu bilmiyordum ama beyaz giydirin diye okumuştum. Ben de bunun kalplisini vermeyi düşünüyorum. İçine ekstra zıbın ve alt da koyarım sanırım
Bana verdi kuzum doktor bir liste. Bir de Dr Banu çiftçi kitabında da liste var. İsterseniz atarımBende simdi internetten bakıyordum da aya göre hastanedeki ebeler ihtiyac listesi veriyormuş dogumhaneye verilecek kiyafetleri falan söylüyorlarmışöyleyse iyi biz acemi annelere güzel olur
Musait olunca at kuzum bakalim bizdeBana verdi kuzum doktor bir liste. Bir de Dr Banu çiftçi kitabında da liste var. İsterseniz atarım
Bnde hastane çıkışı almadımO zaman uzun zıbın koyarım bide beyaz yün patik koyarım olur biterzaten nohut battaniyesinide vericem o sicak tutuyo
Tamam kuzum birazdan atacağımMusait olunca at kuzum bakalim bizde
Ben de almadım. Annem aldı bir tane ama böyle 10lu değil. Pierre cardin organik pamuk olanlardan. Annem de çaktırmıyor ama heyecanlıBnde hastane çıkışı almadım
Uzun kollu zıbın, üstune badisi, eldıveni şapkası corap ve patik dusunuyorum
Olsun kuzum o da heves ediyor öyle gelsinKızlar benim eşimde tutturmuş Galatasaray store dan bir yeni doğan takımı almış benim oğlan onunla ilk gelecek odaya diyor , biraz takıştık bu konuda
Galatasaray 5`li Hastane Çıkış B221068
Galatasaray 5`li Hastane Çıkış B221068 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!www.gsstore.org
Galatasaray Bebek 4`lü Hastane Çıkış B221010
Galatasaray Bebek 4`lü Hastane Çıkış B221010 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!www.gsstore.org
Allahtan benimkinin haberi yokki böyle küçük takımlar var Galatasaray yazısıylaKızlar benim eşimde tutturmuş Galatasaray store dan bir yeni doğan takımı almış benim oğlan onunla ilk gelecek odaya diyor , biraz takıştık bu konuda
Galatasaray 5`li Hastane Çıkış B221068
Galatasaray 5`li Hastane Çıkış B221068 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!www.gsstore.org
Galatasaray Bebek 4`lü Hastane Çıkış B221010
Galatasaray Bebek 4`lü Hastane Çıkış B221010 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!www.gsstore.org
Sorma kuzum. Allah beterinden korusunOyy Allah'ım korumuş çok geçmiş olsun canım benim sen ne kadar dikkat etsende böyle bir sorumsuz gelip başına neler açıyor
Ah yaaaAyy Allah korumuş resmen . Geçen hafta da eşim kaza yaptı. Allah'tan kimseye bişey olmadı. Bizim arabaya çarpan arabada da hamile kadın varmış 6 aylık. Kadın korkudan konuşamamış titremekten.
Kuzum yenidoğan fazla alma ama çok güzel bende zor tutuyorum kendimiHello Baby Hellobaby Yenidoğan 4lü Hastane Çıkışı
Yine dayanamadım tulum aldımbiri beni durdurmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?