2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahahahahhaha kuzum ben normalde de böyleyim tek fark var o zaman kendime alıyordum şimdi bebeğe
Allah bereket versin canım biraz da kendin çalışıyor olmanın artıları galiba 2 yıldır evdeyim doğum iznindeyim. Kendi paramı harcarken ben de biraz daha cömerttim

Allah bereket versin canım biraz da kendin çalışıyor olmanın artıları galiba 2 yıldır evdeyim doğum iznindeyim. Kendi paramı harcarken ben de biraz daha cömerttim
Amin kuzum amin kesinlikle kendim çalışmasam olmazdı sanırım tek maaş çok zor zaten (yakın geleceğim) ben bekarken özelde çalışıyordum. Berhan kargo geliyordu kapıda sekreter kızlar alıyordu. En son kargocu sormuş Cansu kim diye kargo gelmediği gün yok ona çalışıyoruz resmen demişler

Kızlar merhaba nasılsınız bakalım?
Kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız?
Ben 23+3 haftalık 14 kilo aldım ve keyfim kaçıyor tek miyim acaba ya lütfen yalnız değilsin deyin
22. Haftamdayim ben de sanırım 4+ kg aldım. Yalnız değilsin fakat doğuma daha 4 ay var ve asıl kilolar genelde o zaman geliyor o yüzden biraz kontrollü git canım, kendi iyiliğin için

Hahahah yok yok doktor öyle söyleyince ben içimden "kalan sürede 2-3 kilodan fazla alırım keşke ben de bu kilolarla bitirebilsem " diye düşündüm. Tabii ki ilk hedefim bebeğin sağlıklı bir kiloda doğması, 2. hedefim de bu süreci hacmen çok büyümeden atlatabilmek

Ne şanslısınız, ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum Tüm bu emeklerim karşısında da açıkçası gittiğimde duymak istediğim"Evet az kilo almışsın" demesiydi. Beni motive ederdi açıkçası. Dediğiniz gibi hiçbir şeyden memnun olmuyorlar

Gıcık bazıları biz 21+1 daha hiç kilo almadım öğle vakti sadece meyve ve kuruyemiş yiyorum kızlar kahvaltıyı geç yaptığım için çok acıkmamış oluyorum sanırım bu yüzden kilo almadım hiç

Aynen kahvaltıyı olabildiğince öğlene doğru ertelemek fayda sağlıyor gerçekten. Ben de öyle yapıyorum. Normal hayatımda zaten aralıklı oruç yapıyordum. Şimdi de akşam erken yiyip kahvaltıyı öğlene çekmeye çalışıyorum.

Kizlar Kayseri'de prof Mehmet Tayyar A gittim, haftasında çıktı 21+5, 440 gram dedi, ölçülerine normal Aralık'ta dedi, kalpte iki beyaz odak gördü ve eşim hocam tam olarak ne deyince kireçlenme gibi dusunun dedi, büyük çoğunluğu geçici, hiçbir sıkıntı görmüyorum eksta tarama için dedi,

Hatta eşim avukat, siz bilirsiniz dedi biz fetal DNA ve amniyosentezi söylemek zorundayız yasal olarak dedi yoksa tazminat davası açıyorlar dedi. benim torunumda da vardı , geçti dedi, muskuler değildi ismi farklı bı isimdi kizlar ama bunlarin geçici olduğunu söyledi, içiniz rahat etsin başka bı Dr A göndermedi ,

Biz herşey yolunda olursa bizi şüpheye düşüren birşey olmazsa doğana kadar, doğduktan sonra çocuk kardoyoljiye gideriz dedik.

Güzelliklere gelecek olursakoglumuz tıpkı annesi dedieşime üzülmeyin 2. Size benzer dedi güldük hep.
Goz kapaklarini açtı kapattı, ayaklarını alnına kadar degdiriyordubiz yandık dedik

Plesanta, boy kilo, suyu, rahim uzunlugu çok şükür yolunda
Doya doya öpüp kokladigimiz günlerde gelsin inşallah güzel anneler

Kiloda +4 - 5 kilo bandindayim kizlar, sadece bebeği de düşünmeyin canlar, depolarimiz bosaliyor , bebek herturlu alacak , ama protein kalsiyum yeşil yapraklı sebzeler kuruyemiş tüketmemiz lazım, Dr ben tartilinca güzel gidiyor bianda almayalım yeter ki dedi yavaş yavaş alırsın düzenli beslenirsen dedi, illaki alacaksın dedi, normal bki ile başladık zaten.

Evet ben de okudum bu hadisi beyaz yogunluktayim ben de ,çok da güzelmiş canım , ilk günler kizlar özellikle sarı seçmeyin Dr tavsiyesi bu,sarılıgi anlamada zorluk olmasin diye.

Çok güzelll canımbenim de di. Şu hm indirimi var mı hep baktığım gibi hiç düşmemiş ya, bikac kullanilackalr için bu kadar versem mi diye düşünmekten kendimi alamiyorum, 3 5 dusseydi oo ondirim var diyip alacaktım

Okalpliyi snaa atacaktım biliomusun almışsın bile efso güzel

Kızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
Canım tedbirlerini alarak hazırlıklı olmakta fayda var, güven de verir stres olmazsın, son zamanlar stres tetikler , canım saglilli herşeyi bolca yiyip kilo alman çok iyi olmus Dr tabi daha iyi bilir zaten ama, doğduktan sonra insalalh sağlıcakla kucağına alirsin bakımı da kolaylaşır canım

Annesiyle takım yapcak tek eksiğim kalpli çoraplar hem kendime hem ona gerçekten çok az düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…