Allah bereket versin canımAhahahahhahakuzum ben normalde de böyleyim tek fark var o zaman kendime alıyordum şimdi bebeğe
Amin kuzum aminAllah bereket versin canımbiraz da kendin çalışıyor olmanın artıları galiba 2 yıldır evdeyim doğum iznindeyim. Kendi paramı harcarken ben de biraz daha cömerttim
22. Haftadayım 15 kilo +Kızlar merhaba nasılsınız bakalım?
Kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız?
Ben 23+3 haftalık 14 kilo aldım ve keyfim kaçıyor tek miyim acaba ya lütfen yalnız değilsin deyin
22. Haftamdayim ben de sanırım 4+ kg aldım. Yalnız değilsinKızlar merhaba nasılsınız bakalım?
Kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız?
Ben 23+3 haftalık 14 kilo aldım ve keyfim kaçıyor tek miyim acaba ya lütfen yalnız değilsin deyin
Hahahah yok yok doktor öyle söyleyince ben içimden "kalan sürede 2-3 kilodan fazla alırım keşke ben de bu kilolarla bitirebilsem " diye düşündüm.neden tadınız kaçtı bence çok güzel kilo almadan bebişi sağlıklı olması gerektiği kilo aralıklarında doğurmakfazla sağlıklı değil temelde bakıldığında iyidir böyle bence inşallah böyle gideriz
Ne şanslısınız, ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorumBende 3 kilo aldım sadece ve çok yememe rağmen yanii çikolata meyve konusundaama doktor dedi ki her ay bir kilo alsan yeterli dedi sen en fazla 5-6 kilo alırsın dedi yine de dikkat et diyor yani doktorlar hiç bir şeyden memnun olmuyorlar bence
Gıcık bazılarıNe şanslısınız, ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorumTüm bu emeklerim karşısında da açıkçası gittiğimde duymak istediğim"Evet az kilo almışsın" demesiydi. Beni motive ederdi açıkçası. Dediğiniz gibi hiçbir şeyden memnun olmuyorlar
Hafta kardeşliğiiiiAyni haftamız :) Bana kizartma ekmek hamur işi yeme dedidaha çok var ama napcaz böyle
Ben de kovayım,kovaları tokuşturalım mı?Değilim kuzum kovayım
Aynen kahvaltıyı olabildiğince öğlene doğru ertelemek fayda sağlıyor gerçekten. Ben de öyle yapıyorum. Normal hayatımda zaten aralıklı oruç yapıyordum. Şimdi de akşam erken yiyip kahvaltıyı öğlene çekmeye çalışıyorum.Gıcık bazılarıbiz 21+1 daha hiç kilo almadım öğle vakti sadece meyve ve kuruyemiş yiyorum kızlar kahvaltıyı geç yaptığım için çok acıkmamış oluyorum sanırım bu yüzden kilo almadım hiç
Evet ben de okudum bu hadisi beyaz yogunluktayim ben de ,çok da güzelmiş canım ,Kızlar simdi ben doğumhaneye vermek icin ekstra bir şey almayı düşünmüyordum ama bugün bir hadis okudum ne kadar doğru bilmiyorum daha araştırmadım bebeğin ilk giydiği kıyafetin beyaz olmasıyla ilgilibunu beğendim içine zıbınla beraber bu takımı versem hemşireye yeterli olur mu ki yoksa ince mi gelir
Çok güzelll canımHello Baby Hellobaby Yenidoğan 4lü Hastane Çıkışı
Yine dayanamadım tulum aldımbiri beni durdurmalı
Çok çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisinizAy kızlarr .. bugün öğlen tahlil sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gidiyorduk kiiiii kaza yaptık . Karnım öyle bir kasıldı ki o an size anlatamam. Çok şükür bebeğim iyiymiş ama çok korktum
Canım tedbirlerini alarak hazırlıklı olmakta fayda var, güven de verir stres olmazsın, son zamanlar stres tetikler , canım saglilli herşeyi bolca yiyip kilo alman çok iyi olmus Dr tabi daha iyi bilir zaten ama, doğduktan sonra insalalh sağlıcakla kucağına alirsin bakımı da kolaylaşır canımKızlar doktor 32. Haftaya hazırlıklı olun dedi 28. Hafta da hastane çantası dolap hazırlıkları ütüleri yapsam çok mu erken olur
Annesiyle takım yapcakÇok güzelll canımbenim de di. Şu hm indirimi var mı hep baktığım gibi hiç düşmemiş ya, bikac kullanilackalr için bu kadar versem mi diye düşünmekten kendimi alamiyorum, 3 5 dusseydi oo ondirim var diyip alacaktım
Okalpliyi snaa atacaktım biliomusun almışsın bile efso güzel
Teşekkür ederiz kuzumÖğretmen kızlaröğretmenler gününüz kutlu olsun
Ben burcumu çok seviyorum yaBen de kovayım,kovaları tokuşturalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?