Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz kuzum, minnoşlarımızı beraber bekliyoruzSağol canım gerçekten yüz yüze tanışmadığım insanların benim için endişelenmesi muhteşem güzel bir bağ kuruldu buradaevet tuzu kestim yemekleri tuzsuz yapıyorum salçadan biraz tuzu oluyor zaten her yemeğin kullanıldığında onunla yetiniyorum. Gün içinde bol meyve tüketiyorum havuç suyu, pastörize süt içiyorum ceviz çiğ fındık kuru kayısı tüketiyorum tatlı çok az ve kararında abur cubur yok hafta iki balık bol yeşillik sebze yemekleri yapıyorum haşlama pirinci basmati tercih ediyorum ve bol bol dinleniyorum sürekli yiyorum aslında çok acıkıyorum ona rağmen 3 kilo vermişim bugün 60 çıktım iki hafta önce 63 tüm bebeğe gidiyor yediklerim heralde
Güzel kuzumKızlar sizce bu nasıl?
Artış Uzun Kollu Likralı Viskoz Hamile Pijama Takımı 15205 - Fiyatı, Yorumları
Artış Uzun Kollu Likralı Viskoz Hamile Pijama Takımı 15205 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Başına kötü şeyler gelince elinden gelen herşeyi yapıyor insan kendimden ciddi ödün verdim bu süreçte olsun yeterki o iyi olsun analık şimdiden başladıHepimiz aynı yolun yolcusuyuz kuzum, minnoşlarımızı beraber bekliyoruzsağlıkla kucağımıza alalım inşallah maşallah kuzum demek ki dediğin gibi bebeğe gidiyor. Beslenme düzenine de maşallah inşallah hep güzel şeyler duyacaksın bundan sonra. Bol bol dinlen
bir ben düzenli beslenemiyorum galibaceviz fındık bunları bile zoraki yiyorum neden böyle oldum ben ya
Aa fiyatı iyi düşmüş rahat olur bence kullanım açısından emzirirken falan alınabilirKızlar sizce bu nasıl?
Artış Uzun Kollu Likralı Viskoz Hamile Pijama Takımı 15205 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Merhabaaa 25 haftalığız 60 kiloyum şuan 3 kilo aldımKızlar merhaba nasılsınız bakalım?
Kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız?
Ben 23+3 haftalık 14 kilo aldım ve keyfim kaçıyor tek miyim acaba ya lütfen yalnız değilsin deyin
Merhaba, ben de 56 kilo ile başladım 4 kg aldım 60'ım şimdi(25.haftadayım). Boyum 175. Son doktor kontrolünde doktora sordum "nasıl gidiyorum?" diye. 6-7 kiloyla bu süreci tamamlayanlar var dedi. Tadım kaçtıMerhabaaa 25 haftalığız 60 kiloyum şuan 3 kilo aldımama vardı senin gibi kilo durumu olan arkadaşlar yanlız değilsindir herşey yolundaysa keyfine bak
Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış size bişey olmasın gerisi hallolur bir şekilde Allah'ım bir daha yaşatmasınAy kızlarr .. bugün öğlen tahlil sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gidiyorduk kiiiii kaza yaptık . Karnım öyle bir kasıldı ki o an size anlatamam. Çok şükür bebeğim iyiymiş ama çok korktum
Amin canım benim çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış size bişey olmasın gerisi hallolur bir şekilde Allah'ım bir daha yaşatmasın
Bende 3 kilo aldım sadece ve çok yememe rağmen yanii çikolata meyve konusundaMerhaba, ben de 56 kilo ile başladım 4 kg aldım 60'ım şimdi(25.haftadayım). Boyum 175. Son doktor kontrolünde doktora sordum "nasıl gidiyorum?" diye. 6-7 kiloyla bu süreci tamamlayanlar var dedi. Tadım kaçtı
Sağol canımMerhabaaa 25 haftalığız 60 kiloyum şuan 3 kilo aldımama vardı senin gibi kilo durumu olan arkadaşlar yanlız değilsindir herşey yolundaysa keyfine bak
neden tadınız kaçtı bence çok güzel kilo almadan bebişi sağlıklı olması gerektiği kilo aralıklarında doğurmakMerhaba, ben de 56 kilo ile başladım 4 kg aldım 60'ım şimdi(25.haftadayım). Boyum 175. Son doktor kontrolünde doktora sordum "nasıl gidiyorum?" diye. 6-7 kiloyla bu süreci tamamlayanlar var dedi. Tadım kaçtı
Bence güzel kullanışlı , fiyatta uygun üzerine de peluş tarzı bir sabahlık alırsın hafif kalın sizin oraya uygun olurKızlar sizce bu nasıl?
Bence güzel kullanışlı , fiyatta uygun üzerine de peluş tarzı bir sabahlık alırsın hafif kalın sizin oraya uygun olur
Aa fiyatı iyi düşmüş rahat olur bence kullanım açısından emzirirken falan alınabilir
Fiyatı gerçekten iyi düşmüş. Üzerine peluşla çok güzel olabilirGüzel kuzum
Ahhh analık ahhh. Hakkımız ödenmezBaşına kötü şeyler gelince elinden gelen herşeyi yapıyor insan kendimden ciddi ödün verdim bu süreçte olsun yeterki o iyi olsun analık şimdiden başladıbebeğin iyiyse sen iyiysen sorun yok nasıl iyi hissediyorsan öyle devam
Teşekkür ederiz kuzumKızlarrrr grubumuzun öğretmen anneleri , gününüz kutlu olsun
Kız cansu dünyaları aldın kızFiyatı gerçekten iyi düşmüş. Üzerine peluşla çok güzel olabiliro zaman bugün bunu alayım ben
AhahahahhahaKız cansu dünyaları aldın kızbenim eşim eşin olsa bir dur artık derdi. Üç beş bir şey aldım da kargocularla arkadaş olduk diyordu, senin kadar alsam uhuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?