2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz kuzum, minnoşlarımızı beraber bekliyoruz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah maşallah kuzum demek ki dediğin gibi bebeğe gidiyor. Beslenme düzenine de maşallah inşallah hep güzel şeyler duyacaksın bundan sonra. Bol bol dinlen

bir ben düzenli beslenemiyorum galiba ceviz fındık bunları bile zoraki yiyorum neden böyle oldum ben ya

Başına kötü şeyler gelince elinden gelen herşeyi yapıyor insan kendimden ciddi ödün verdim bu süreçte olsun yeterki o iyi olsun analık şimdiden başladı bebeğin iyiyse sen iyiysen sorun yok nasıl iyi hissediyorsan öyle devam

Kızlar merhaba nasılsınız bakalım?
Kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız?
Ben 23+3 haftalık 14 kilo aldım ve keyfim kaçıyor tek miyim acaba ya lütfen yalnız değilsin deyin
Merhabaaa 25 haftalığız 60 kiloyum şuan 3 kilo aldım ama vardı senin gibi kilo durumu olan arkadaşlar yanlız değilsindir herşey yolundaysa keyfine bak

Merhabaaa 25 haftalığız 60 kiloyum şuan 3 kilo aldım ama vardı senin gibi kilo durumu olan arkadaşlar yanlız değilsindir herşey yolundaysa keyfine bak
Merhaba, ben de 56 kilo ile başladım 4 kg aldım 60'ım şimdi(25.haftadayım). Boyum 175. Son doktor kontrolünde doktora sordum "nasıl gidiyorum?" diye. 6-7 kiloyla bu süreci tamamlayanlar var dedi. Tadım kaçtı

Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış size bişey olmasın gerisi hallolur bir şekilde Allah'ım bir daha yaşatmasın

Merhaba, ben de 56 kilo ile başladım 4 kg aldım 60'ım şimdi(25.haftadayım). Boyum 175. Son doktor kontrolünde doktora sordum "nasıl gidiyorum?" diye. 6-7 kiloyla bu süreci tamamlayanlar var dedi. Tadım kaçtı
Bende 3 kilo aldım sadece ve çok yememe rağmen yanii çikolata meyve konusunda ama doktor dedi ki her ay bir kilo alsan yeterli dedi sen en fazla 5-6 kilo alırsın dedi yine de dikkat et diyor yani doktorlar hiç bir şeyden memnun olmuyorlar bence

neden tadınız kaçtı bence çok güzel kilo almadan bebişi sağlıklı olması gerektiği kilo aralıklarında doğurmak fazla sağlıklı değil temelde bakıldığında iyidir böyle bence inşallah böyle gideriz

Ahhh analık ahhh. Hakkımız ödenmez doğduklarında anlatacağız

Kız cansu dünyaları aldın kız benim eşim eşin olsa bir dur artık derdi. Üç beş bir şey aldım da kargocularla arkadaş olduk diyordu, senin kadar alsam uhuu
Ahahahahhaha kuzum ben normalde de böyleyim tek fark var o zaman kendime alıyordum şimdi bebeğe

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…