2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım doktora sordum ben, normal dedi yani tansiyonu arada kontrol et demişti bana

Kuzum çok geçmiş olsun acaba geçen gün sancin ondan mı oldu? Sen yarın kendi doktoruna da git mutlaka preeklampsi engelleyici bişey başlatır, çok yuksek şekilde geçirip doğum yapan kişiler var seninki daha başlangıç önüne geçerler hemen inşallah sen sakin kalmaya calis kuzum okula da rapor falan al tekrar Cook geçmiş olsun iyi haberini bekliyoruz

Geçmiş olsun canım benim, yarın güzel haberler alırsın inşAllah, gönlünü ferah tut, hiç stres yapma kuzum kendine Her şey yolunda merak etme
İnşallah kuzum yarın olsun kendi doktorumla da görüşeyim inşallah böyle olcak benim için de. Sorun şu ki ben orada beklerken de çok stres oluyorum

Kızlar dışarıdan yememeye çalışın bence hiçbir şey. Instada gördüm de dışarıdan yedikleri köfteden salmonella enfeksiyonu geçmiş vücuduna ve gebelikte bu virüs aşırı riskli. Dışarıda nasıl yapıyorlar bilemeyiz. Yorumlarda bu aralar çok yaygın diye duydum da korktum ben de ki zaten dışarıdan çok yiyen biri değilim ama artık bundan sonra hiç yemem. Kendinizi koruyun etlerinizi iyi pişirin, meyvelerinizi sebzelerinizi iyi yıkayın dikkat edin

İnşallah başlangıç olarak da kalsın olmadı ilaç tedavisi dedi. İlk gittiğimde bebeği hissediyor musun dedi o an bi şey hissetmediğim için yok dedim bu da sorunmuş gibi davrandı. Neyse çok şükür sonra ben hissettim de. Doktor beni çok gerdi ama

Canım doktora sordum ben, normal dedi yani tansiyonu arada kontrol et demişti bana
Tansiyonu ben de sürekli kontrol ediyorum ki ben de tansiyondan şüpheleniyorlar ama yakalanmadı hiç hep normal çıkıyor ama plasentada tansiyonun yükselmesi ile oluşan boşluklar var bakalım yarın şeker yüklemem var ve dahiliye de randevum var kontrol edilecek gizli tansiyon vs durumları

Bende de aşırı sevgi yüklemesi var bu ara kocama Geöen rüyamda incili bilezik görmüştüm rüya tabirinde kocadan gelecek hayıra işarettir falan diyor O gün bugündür kocammm da kocamcıyım
Ben sabah işteyken bir özlüyorum ağlıyorum hatta gece olunca sinir oluyorum daraltıyor beni aynı yatakta olmak ama ayrida yatamam hahaha

Ya kuzum vallahi bu bazı doktorlar hiç ne konuştuğunu bilmiyor hem gebesin hem tansiyonun var boş boş konuşmuş..yarında detaylıya giricen rahatlıcan bak gör

Ben sabah işteyken bir özlüyorum ağlıyorum hatta gece olunca sinir oluyorum daraltıyor beni aynı yatakta olmak ama ayrida yatamam hahaha
ayrı yatamazsan katlancaksın mecbur bende sadece geceleri katlanamıyorum cünlü hiç durmuyor eli ayağı saçımı çekiyor, gıdıklıyor aynısını ben yapınca da ağlıyo

Reactions: The
Ah canım ya Allah bunlara muhtaç etmesin doktorun vicdanlisi çok önemli gerçekten sen zaten panik olmuşsun titriyorum diyorsun bide seni daha çok geriyor rahatlatacagina canım benim İnşallah hiç bir sorun sıkıntı teşkil edecek bişey değildir ikiniz içinde kolaylıkla atlatmani diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…