Canım doktora sordum ben, normal dedi yani tansiyonu arada kontrol et demişti banaBen de akşam fark ettim canım ben de uyuşma yok ben egzamamdan dolayı zaten yüzük takmıyordum evdeyken ama akşam birden görünce şaşırdım parmaklarım ince uzun benim ama şimdi resmen başka birinin eli gibi şişince boyu da kısa gibi duruyor kocaman bir el olmuş
Kuzum çok geçmiş olsun acaba geçen gün sancin ondan mı oldu? Sen yarın kendi doktoruna da git mutlaka preeklampsi engelleyici bişey başlatır, çok yuksek şekilde geçirip doğum yapan kişiler var seninki daha başlangıç önüne geçerler hemen inşallah sen sakin kalmaya calis kuzum okula da rapor falan al tekrar Cook geçmiş olsun iyi haberini bekliyoruzKızlar idrarda protein kaçağı varmışkaç olduğunu da söyledi de unuttum. Yarın itibariyle pazar sabaha kadar idrar toplayıp götüreceğim. Bu gebelik zehirlenmesi başlangıcı diye geçiyormuş. Sakin kalmaya çalışıyorum. Ama hastanede hiç kalamadım sakin. Eve geldim duş aldım şimdi 129-90. 14-9 olursa hemen gel dedi doktor
5 ay mııııı . Nasıl dayandın kız . Ben taş çatlasın 3 haftada bir yedim5 aydır yemiyorum bende pazara burger planı yapıyorım hiç de pişman olmamhasret kaldık
Sağol kuzumCanımm çok geçmiş olsun gebelikte tansiyon çok tehlikeli kendinizi rahatlatın kızlar hiçbir şeyi takmayın kafanıza inşallah bir kerelik bir şey yaşanmıştır
karbonhidrat baya azalttım kızzz her şeyi cıkarttım hayatımdan brokoli bile yiyorum5 ay mııııı . Nasıl dayandın kız . Ben taş çatlasın 3 haftada bir yedim
İnşallah kuzumGeçmiş olsun canım benim, yarın güzel haberler alırsın inşAllah, gönlünü ferah tut, hiç stres yapma kuzum kendineHer şey yolunda merak etme
İşe giditorsun canım yoruluyorsun illaki stres oluyorsundur, stres de etkiliyor malumSağol kuzumvallaji takmıyorum ya noldu da böyle oldu anlamadım ben
Edeceğim inşallah kuzumInşallah canım haberdar et bizi mutlaka
Vallahi bu sabah bile demiştim eşime bak yarın burger yicez ha diyeBoşver boşver . Sonrasında çok pişman olacaktın zaten
Ay demek ki öyle kim bilir ne zaman başladı da haberimiz yokBana da kp dedi geçen gün kızımmm senin elin mi şişti bi yere mi vurdun diyeödemdir babacım ödem dedim artık o diyene kadar fark etmemiştm bile demek ki şişiyolar yavaş yavaş
İnşallah başlangıç olarak da kalsınKuzum çok geçmiş olsun acaba geçen gün sancin ondan mı oldu? Sen yarın kendi doktoruna da git mutlaka preeklampsi engelleyici bişey başlatır, çok yuksek şekilde geçirip doğum yapan kişiler var seninki daha başlangıç önüne geçerler hemen inşallah sen sakin kalmaya calis kuzum okula da rapor falan al tekrar Cook geçmiş olsun iyi haberini bekliyoruz
Vallahi ekstra kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorumİşe giditorsun canım yoruluyorsun illaki stres oluyorsundur, stres de etkiliyor malum
Tansiyonu ben de sürekli kontrol ediyorum ki ben de tansiyondan şüpheleniyorlar ama yakalanmadı hiç hep normal çıkıyor ama plasentada tansiyonun yükselmesi ile oluşan boşluklar var bakalım yarın şeker yüklemem var ve dahiliye de randevum var kontrol edilecek gizli tansiyon vs durumlarıCanım doktora sordum ben, normal dedi yani tansiyonu arada kontrol et demişti bana
Ben sabah işteyken bir özlüyorum ağlıyorum hatta gece olunca sinir oluyorum daraltıyor beni aynı yatakta olmak ama ayrida yatamam hahahaBende de aşırı sevgi yüklemesi var bu ara kocamaGeöen rüyamda incili bilezik görmüştüm rüya tabirinde kocadan gelecek hayıra işarettir falan diyor O gün bugündür kocammm da kocamcıyım
Ya kuzum vallahi bu bazı doktorlar hiç ne konuştuğunu bilmiyor hem gebesin hem tansiyonun var boş boş konuşmuş..yarında detaylıya giricen rahatlıcan bak görÇok şükür iyi kuzum inşallah da iyi olurbilmiyorum neden böyle oldum. Ama hastanede hiç düşmeyeceğini de biliyorum. Çünkü ne zaman orada beklesem benim tansiyonum çıkıyor. Bugün ekstraydı ama tir tir titredim orada yatarken bile
ayrı yatamazsan katlancaksın mecburBen sabah işteyken bir özlüyorum ağlıyorum hatta gece olunca sinir oluyorum daraltıyor beni aynı yatakta olmak ama ayrida yatamam hahaha
ay her yerim şişsin ama yüzüm şişmesin ya kendimi cok köti hissederim...vücut yinr bol gyinince kapanıyorAy demek ki öyle kim bilir ne zaman başladı da haberimiz yokay yüzümüz de şişer yakında ya
Ah canım ya Allah bunlara muhtaç etmesin doktorun vicdanlisi çok önemli gerçekten sen zaten panik olmuşsun titriyorum diyorsun bide seni daha çok geriyor rahatlatacaginaİnşallah başlangıç olarak da kalsınolmadı ilaç tedavisi dedi. İlk gittiğimde bebeği hissediyor musun dedi o an bi şey hissetmediğim için yok dedim bu da sorunmuş gibi davrandı. Neyse çok şükür sonra ben hissettim de. Doktor beni çok gerdi ama
Valla vücudumuzun bir yerleri şişmeye başladığına göre yüzümüz de şişer gibi geliyor ama hayırlısı bakalımay her yerim şişsin ama yüzüm şişmesin ya kendimi cok köti hissederim...vücut yinr bol gyinince kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?