2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar size de oluyor mu bilmiyorum ama ben gece uyumadan önce telefonla uğraşırken çok daralma geliyor ara sıra ardından da sinir geliyor birden eşimi dövesim geliyor sonra üzülüyorum adamcağıza nolacak bu hamilelik psikolojisi ya

Evet kuzum hiç sakinleşemedim. Doktor da hiç sakinleştirici değildi. O da beter yaptı beni. Neden düzgün konuşmuyorsun ki yani. Bebeğin şekli iyi değil dedi önce sanki normal değil gibi konuştu sonra kafası aşağıda dedi. Ben orada tir tir titriyorum görüyor bir de

Her zamanki gibi acil ve saçmalıkları :) stres yaptıkça yükselmiştir kuzum . Bak eline buz al buzu bileklerine falan sür çok iyi gelcek güven bana :) yarın detaylın var annesiiiii bebişin için no panik :)
Tamam kuzum şimdi onu da yapacağım inşallah bebişim iyidir bu doktorlar bizi daha çok hasta ediyor yarın doktordan mutlu mutlu çıkıp burger yicektiö ama tabi ki yemeyeceğim tuzlu olur o

Ayyy kızlar yaaa annemlerdeyim ve burda yer tuvaleti var bende çok tuvalete gidiyorum ya, işte idrar yolu enfeksiyonu var ya bende halam şey dedi rahimde açılma olur dikkat et o kadar kolay mı yani durduk yere aklıma girdi şimdi ben yer tuvaletini çok seviyorum napayımm keşke bizim evde de olsa valla

T tweeetyyy Panik yaptırmada acil ve sağlık ocakları yarışıyor herhalde, geçmiş olsun canım sakinleşmeye çalış, bebeğin pozisyonunda bi şey yoktur saçmalamış çapanın gururu
Gerçekten saçmaladığını ben bile anladım. Bi de kilosunu söyledi şuan unuttum hiç iyi değildim o an. 22+5 siniz ama kilosu 22+1 dedi yani sanki böyle kötü birşeymiş gibi konuştu herşeye

Canımm çok geçmiş olsun. Bu akşam hiçbişey düşünme güzelce dinlen. Yarın da güzel haberlerle gel dualarımızdasın.

Bana da 14-9 olursa gel dedi kuzum. Ben zaten giderken büyük 135di küçüğü hatırlamıyorum da

Teşekkürler kuzum sakin kalmaya çalışıyorum. Yarın doktora gideceğim için bir tık daha iyiyim. Randevum olmasa da giderdim zaten. İnşallah hiçbir şey çıkmayacak

Evet kuzum bize de dedi magnezyumu. Ay bilmiyorum gerçekten çok garip konuşuyordu gerizekalı

Çok geçmiş olsun kuzum . Detaylıya gireceksin diye mi stres yaptın. Neden böyle oldu aniden çok az limonlu su içip dinlen haftasonu güzelce.
Aslında pazar dersim var nöbetim de var ama eşim kesinlikle gitmeyeceksin diyor. Yarın bir doktora gideyim de hayırlısıyla çıkayım da

Canımm çok geçmiş olsun gebelikte tansiyon çok tehlikeli kendinizi rahatlatın kızlar hiçbir şeyi takmayın kafanıza inşallah bir kerelik bir şey yaşanmıştır

sabahları özellikle çokşişiyorum ben de ya
Ben akşam fark ettim daha önce başladı mı bilmiyorum hiç tuzu da bıraktım ama herhalde gebeliğin getirdiği bir şey. Yine de yarın doktoruma soracağım şeker yüklemem var o vesileyle sorarım artık

Canım benimde akşamları özellikle şişiyor ve uyuşuyor ben yüzük falan çıkardım hep
Ben de akşam fark ettim canım ben de uyuşma yok ben egzamamdan dolayı zaten yüzük takmıyordum evdeyken ama akşam birden görünce şaşırdım parmaklarım ince uzun benim ama şimdi resmen başka birinin eli gibi şişince boyu da kısa gibi duruyor kocaman bir el olmuş

Bende de aşırı sevgi yüklemesi var bu ara kocama Geöen rüyamda incili bilezik görmüştüm rüya tabirinde kocadan gelecek hayıra işarettir falan diyor O gün bugündür kocammm da kocamcıyım

Teşekkürler kuzum sakin kalmaya çalışıyorum. Yarın doktora gideceğim için bir tık daha iyiyim. Randevum olmasa da giderdim zaten. İnşallah hiçbir şey çıkmayacak
Geçmiş olsun canım benim, yarın güzel haberler alırsın inşAllah, gönlünü ferah tut, hiç stres yapma kuzum kendine Her şey yolunda merak etme

Bana da kp dedi geçen gün kızımmm senin elin mi şişti bi yere mi vurdun diye ödemdir babacım ödem dedim artık o diyene kadar fark etmemiştm bile demek ki şişiyolar yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…