2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
S Seherykc canım eğer bir sıkıntı yoksa alaturka tuvalet neden açılma yapsın ki. Eskiden alafranga tuvalet mi vardı sanki, alaturka çok daha sağlıklı zaten. İlerde doğumunu da kolaylaştırıyor. Ama durup dururken açılma yapmaz yani. Benim kanama olayi olmasaydı ben de kullanırdım.

Amin kuzum amin inşallah inşallah bugün doktorum rahatlatır. Olmadı beni sevk edeceklermiş Van a Diyarbakır a ya da Erzurum a

Amin kuzum amin inşallah inşallah bugün doktorum rahatlatır. Olmadı beni sevk edeceklermiş Van a Diyarbakır a ya da Erzurum a
Eski grubumuzda da vardı gebelik zehirlenmesi yaşayan ama onunki çok ileri seviyedeydi her yeri şişmişti. Senin çok başlangıç seviyesinde bence tedirgin olma canım, doktor gözetiminde hiçbir sıkıntı yasamazsin inşallah

Amin kuzum amin o kadar gerginim ki rahatlatamjyorum kendimi. Sabah yine 138-89du

Reactions: The
Kuzum çok geçmiş olsun dualarim seninle bugugn kendi doktoruna gidince bosuna panik yapmisim diceksin bak gorursun saat kacta randevun

Kuzum çok geçmiş olsun dualarim seninle bugugn kendi doktoruna gidince bosuna panik yapmisim diceksin bak gorursun saat kacta randevun
Amin inşallah kuzum inşallah 12 buçukta. Sonuçlarımı ona da göstercem bakalım ne diyecek. Olmadı çevre illere giderim

Cnm önceden hep yer tuvaleti vardı annelerimiz ninelerimiz klozet tuvalet görmediler merak etme birsy olmaz

Kızlar…detaylı ultrasonumu 21 artı 0 da çektirdim, bir bebeğim 20 artı 2 diğeri 20 artı 5 çıktı, doktor bey pek önemsemedi, olabilir cihaz farkı, iki bebekte sağlıklı, kan akımları yerinde dedi.
19.haftada kendi doktorumda günleri ile uyumlulardı, hem rahim ağzı hem de bebekler farklı çıkınca içim sıkıldı. Sizce bir sorun olmaz değil mi?

Cnm her hafta her gün degsiyorlar sknti yapma benimde bebisim hep önde gidiyordu gelişimi bu hafta uyumlu çıktı ama ilk kızımda hep gelişimi geriden geliyordu Allah a şükür bir sknti da olmadı 3 4 gün 1 hafta ile birsy olmaz

Cihaz farkı oluyor gerçekten canım 3 5 gun hiç kafana takma, bı iki günde bile kapatabilir o farkı, yeterki diger ölçümleri iyi olsun canım, ve giderek artış olsun sabit kalmasın. Herşey yolundadir Dr un 1.5 2 hafta geride olsa uyarirdi seni zaten.

Amin inşallah kuzum inşallah 12 buçukta. Sonuçlarımı ona da göstercem bakalım ne diyecek. Olmadı çevre illere giderim
Canım nşallah bugün detaylidan çok çok mutlu çıkarsın, sen yine de cihaz da varmış takip et canım tansiyonunu, bı iki kere yükselmeyle zararı olmaz ama takiple canım.

Canım geçen bende e bebekte önlüklere baktım da hangilerinden alsam karar veremedim. Sen hangilerinden aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…