Sisiyor maalesefay her yerim şişsin ama yüzüm şişmesin ya kendimi cok köti hissederim...vücut yinr bol gyinince kapanıyor
O kadar çabuk gidiyor mı kız ödem falan. Hadi insallahSisiyor maalesefay doğumdan bir gün sonra aynaya bakınca kendimi nasıl güzel hissetmiştim. Ay yüzüm incecik olmuş diye
Amin kuzum amin inşallahAh canım ya Allah bunlara muhtaç etmesin doktorun vicdanlisi çok önemli gerçekten sen zaten panik olmuşsun titriyorum diyorsun bide seni daha çok geriyor rahatlatacaginacanım benim İnşallah hiç bir sorun sıkıntı teşkil edecek bişey değildir ikiniz içinde kolaylıkla atlatmani diliyorum
Ne bileyim canım, benim inmişti eve geldiğimdeO kadar çabuk gidiyor mı kız ödem falan. Hadi insallah
Eski grubumuzda da vardı gebelik zehirlenmesi yaşayan ama onunki çok ileri seviyedeydi her yeri şişmişti. Senin çok başlangıç seviyesinde bence tedirgin olma canım, doktor gözetiminde hiçbir sıkıntı yasamazsin inşallahAmin kuzum amin inşallahinşallah bugün doktorum rahatlatır. Olmadı beni sevk edeceklermiş Van a Diyarbakır a ya da Erzurum a
Amin kuzum aminEski grubumuzda da vardı gebelik zehirlenmesi yaşayan ama onunki çok ileri seviyedeydi her yeri şişmişti. Senin çok başlangıç seviyesinde bence tedirgin olma canım, doktor gözetiminde hiçbir sıkıntı yasamazsin inşallah
Kuzum çok geçmiş olsun dualarim seninleKızlar idrarda protein kaçağı varmışkaç olduğunu da söyledi de unuttum. Yarın itibariyle pazar sabaha kadar idrar toplayıp götüreceğim. Bu gebelik zehirlenmesi başlangıcı diye geçiyormuş. Sakin kalmaya çalışıyorum. Ama hastanede hiç kalamadım sakin. Eve geldim duş aldım şimdi 129-90. 14-9 olursa hemen gel dedi doktor
Hahahaha allahimm bu bir mucize olmalı
Amin inşallah kuzum inşallahKuzum çok geçmiş olsun dualarim seninlebugugn kendi doktoruna gidince bosuna panik yapmisim diceksin bak gorursun saat kacta randevun
Cnm önceden hep yer tuvaleti vardı annelerimiz ninelerimiz klozet tuvalet görmediler merak etme birsy olmazAyyy kızlar yaaa annemlerdeyim ve burda yer tuvaleti var bende çok tuvalete gidiyorum ya, işte idrar yolu enfeksiyonu var ya bende halam şey dedi rahimde açılma olur dikkat eto kadar kolay mı yani durduk yere aklıma girdi şimdi ben yer tuvaletini çok seviyorum napayımm keşke bizim evde de olsa valla
Saat kacta kontrolün canım, tekrar ölçtün mü sabah kalkinca tansiyon ne durumdaAmin kuzum amin inşallahinşallah bugün doktorum rahatlatır. Olmadı beni sevk edeceklermiş Van a Diyarbakır a ya da Erzurum a
Cnm her hafta her gün degsiyorlar sknti yapma benimde bebisim hep önde gidiyordu gelişimi bu hafta uyumlu çıktı ama ilk kızımda hep gelişimi geriden geliyordu Allah a şükür bir sknti da olmadı 3 4 gün 1 hafta ile birsy olmazKızlar…detaylı ultrasonumu 21 artı 0 da çektirdim, bir bebeğim 20 artı 2 diğeri 20 artı 5 çıktı, doktor bey pek önemsemedi, olabilir cihaz farkı, iki bebekte sağlıklı, kan akımları yerinde dedi.
19.haftada kendi doktorumda günleri ile uyumlulardı, hem rahim ağzı hem de bebekler farklı çıkınca içim sıkıldı. Sizce bir sorun olmaz değil mi?
Cihaz farkı oluyor gerçekten canım 3 5 gun hiç kafana takma, bı iki günde bile kapatabilir o farkı, yeterki diger ölçümleri iyi olsun canım, ve giderek artış olsun sabit kalmasın. Herşey yolundadir Dr un 1.5 2 hafta geride olsa uyarirdi seni zaten.Kızlar…detaylı ultrasonumu 21 artı 0 da çektirdim, bir bebeğim 20 artı 2 diğeri 20 artı 5 çıktı, doktor bey pek önemsemedi, olabilir cihaz farkı, iki bebekte sağlıklı, kan akımları yerinde dedi.
19.haftada kendi doktorumda günleri ile uyumlulardı, hem rahim ağzı hem de bebekler farklı çıkınca içim sıkıldı. Sizce bir sorun olmaz değil mi?
Canım nşallah bugün detaylidan çok çok mutlu çıkarsın, sen yine de cihaz da varmış takip et canım tansiyonunu, bı iki kere yükselmeyle zararı olmaz ama takiple canım.Amin inşallah kuzum inşallah12 buçukta. Sonuçlarımı ona da göstercem bakalım ne diyecek. Olmadı çevre illere giderim
Canım geçen bende e bebekte önlüklere baktım da hangilerinden alsam karar veremedim. Sen hangilerinden aldınKızlaarr
Bn yıne e - bebek turundayım, canım sıkıldıkça cıkıp cıkıp gelıyorumA Asliyokfotokopisivar cnm foruma yakın oturuyorum ben, sen geliyomusun foruma?
İndırıme gırenlerı gorunce alasım gelıyobıdaha bu fıyata bulamam deyip yıne bıkaç parca bisey aldım
Aslında sadece alt açma örtusu almaya gelmiştım. Göğüs kalkanı alsammı gerk varmı dıye dusunurken bı baktım 150 tlye düşmüş hemn aldım.
Çoraplar 3 al 2 öde, bebek önlüklerıde çok ucuzdu, azar azar kaptım bıseyler
Ve koca bi kumpiri yine gömüyorum suan
Bence Defne Sude canımArkadaşlar
Sude Defne
Defne Sude
Hangisi sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?