Oh çok şükürBenim öyle canım. Doktoru sorun görmedi. Her gittiğimde öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh çok şükürBenim öyle canım. Doktoru sorun görmedi. Her gittiğimde öyle
Yardım ediyo zten sağolsun ama kv kp gelecek olduğunda ekstra bi gerginlik oluyor üstümde![]()
Benim ki bence aşağı kafa atıyor. Çünkü aşağıda bi şeyler oluyor gibi demiştim ya bence o yani değişik bir şeyler yapıyor anlamıyorumCnm bnım ayaklar asagıda sol kasıkta tahmin ettıgım gbi. Oraya vuruyor cunku. Kafası sağ üstte, orası şiş. Çapraz duruyor
Hahahahah yok kız öyle temizlik anlamında falan değil . Varlıkları geriyorbenim kendi annem gelince daha çok oluyor temizlik anlamında
kv nin gözü görmüyor çünkü
![]()
Haklısın varlıkları bile sıkıntıHahahahah yok kız öyle temizlik anlamında falan değil . Varlıkları geriyor![]()
Aman duyurmasalar ölürler .Haklısın varlıkları bile sıkıntıdünden beri 100 kez aradı beni. İstemiyorum ya konuşmak iyi değilim yani. Benden gizli haber vermiş kocam. Yoksa izin vermezdim ben
Yani napacaklar zaten o kadar km uzaktanAman duyurmasalar ölürler .
Bizimkiler de hemen gelip bir an önce gitselerYani napacaklar zaten o kadar km uzaktanne gerek var bir de yaşlılar
Az otururlar inşallahBizimkiler de hemen gelip bir an önce gitseler![]()
Ayy ben bununla aldığım arasında kaldım sonra çok küçük diye vazgeçtimKızlar ısı nem ölçer aldım minicik
![]()
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre Lcd Ekranlı Isı Nem Ölçer Fiyatı - TRENDYOL
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre Lcd Ekranlı Isı Nem Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya bunu da gördüm kararsız kalıp diğerini seçtimAyy ben bununla aldığım arasında kaldım sonra çok küçük diye vazgeçtimbunu aldım bende
güle güle kullan canım
![]()
Yani misafir olduğunu duyunca zaten yorulmuşsundur diye düşünebilmesi mutlu etti. Umarım aynı mutluluğu erkek kalkarak da yaşatırAz otururlar inşallah![]()
İnşallah inşallahYani misafir olduğunu duyunca zaten yorulmuşsundur diye düşünebilmesi mutlu etti. Umarım aynı mutluluğu erkek kalkarak da yaşatır![]()
Proteinden zengin beslen o şekilde tok kalırsın, yulaf şeker diyetinde nasıl kullanılıyor ona bakarsın sorun yapmıyorsa yulaf ezmesini biraz suyla blenderda çek pankek kıvamı gibi olacak bazlama yap kendine tok tutuyor bayağı o, ekmek yemeyeceksin sanırım ondan verdim bu tarifi ama yulaf serbest mi bilmiyorum bakarsınYok canım ilk gebeliğimde doktor doktor gezdim her kes farklı bir söz söyledi daha çok strese girdim..şimdi gidib başkasından daha kötüsünü duymak istemiyorum iyisinide duya bilirim tabi ama ben eğer kendimi tanıyorumsa iyi söz deseler bile bu doktorun dediğine takılıb kalıcam.Valla şimdi bana en çok stres yaptıran aç kalmam onu yeme bunu yeme resmen acım bu beni daha çok kötü ediyor
İsterdim ama korkuyorum ya bi şey olursa diye, eksilerine baktım çünkü vazgeçtim direkt aklıma oğlum geliyor, doktorum da yapabilirsin ama ben önermiyorum dediSsvd mi ney denemek istemez misin canım![]()
Kuzum ssvd tam bir ekip işi egerki bu konuda tecrübeli ve istekli bir doktor değilse deneme zaten sende istemiyorsun ama bebek sana bı ufak sinyal vermiş bak baş aşağı durarakİsterdim ama korkuyorum ya bi şey olursa diye, eksilerine baktım çünkü vazgeçtim direkt aklıma oğlum geliyor, doktorum da yapabilirsin ama ben önermiyorum dedi![]()
Enee biri diyince hatırlıyorum ben bu arkadaşı ya onu da 2-3 tane yiyorum işte bir avuç çok değil miKızlar cevizi günde ne kadar tüketiyorsunuz? Ben en fazla bir avuç yiyebiliyorum yoksa midem bulaniyor
Yulaf benimde aklımda bu gün hazırlıklı olmadım ondan doymayınca stresli oluyorum normalde 1 gün bile aç kalsam umrumda olmaz..sağol canımProteinden zengin beslen o şekilde tok kalırsın, yulaf şeker diyetinde nasıl kullanılıyor ona bakarsın sorun yapmıyorsa yulaf ezmesini biraz suyla blenderda çek pankek kıvamı gibi olacak bazlama yap kendine tok tutuyor bayağı o, ekmek yemeyeceksin sanırım ondan verdim bu tarifi ama yulaf serbest mi bilmiyorum bakarsın![]()