Canım bende aynı markayı kullanıyorum. Eczaneden almıştım koku ve toz yok. Bence içme belki son kullanım tarihini değiştirdi başka bi tarih bastı. Bu tür şeyleri trendyoldan asla ama asla almam. İçme canımKızlar acil. Sabah 1 akşam 1 magnezyum içiyorum. Fotolarda soldaki trendyoldan yeni aldığım sağdaki eczaneden önceden hep aldığım magnezyum ilk kez trendyoldan aldım bu sefer. Kutuyu açınca bariz bir cam renkleri biri açık kahverengi bi koyu kahverengi. İkiside 60 kapsül ama trendyoldaki cam daha küçük kapak boyutu daha küçük içi beyaz toz ve içi kokuyor. Eczaneden aldığımda hiçbir sorun yok koku yok beyaz tozlar yok. Trendyoldan aldığımı içmeye korktum şimdi satıcıya da yazacağım bu durumu şok kullanma tarihleri aynı ikisi de 2026 seri numaralarına kadar aynı ama kutuları gözle görülür bir fark var. Trendyoldan aldığımı içmeye korktum açıkçası fikriniz nedir?
Kuzum ama son kullanım ikisi de 2026 yazıyor her yerinde anlamadım korktum açıkçası içmedimKuzum bence biri geçen sene üretilmiş biri yeni. Trendyol eski üretimdir
Yazar mısın canım çok iyi olur. Bende aşırı tedirgin oldum pimpirikliyimdir yani bariz fark olunca içmedim içmem de çöpe atacağım satıcıya yazdım bu ne rezillik yani sorun nedir diye. Eşim nöbetçi bir eczane bakacak eczaneden almak için. İşin komiği eczaneyle aynı paraya aldımCanım strese sokmak için yazmıyorum ama hamilelikte çok fark da olsa hep eczaneden almaya çalıştım, ben güvenemiyorum internete. Perşembe günü eczaneden almıştım eve gidince ben de bakayım şişesine yazarım buraya.
Aynen içmeyeceğim canım eşim şimdi nöbetçi eczaneden bulursa alacak çöp oldu bu hayatta içmem bir daha da almam yazık satıcıdan 5000 kişi alış yorum yapmışCanım bende aynı markayı kullanıyorum. Eczaneden almıştım koku ve toz yok. Bence içme belki son kullanım tarihini değiştirdi başka bi tarih bastı. Bu tür şeyleri trendyoldan asla ama asla almam. İçme canım
Cnm Bnde pek trendyola guvenemıyorum. İmom omega almıştım yazın, yorumlara da çok baktım, ilaç geldı, köydeydim. eczanedekıyle karsılaştrdım inceledim bayaa, kokusu falan etıketleri herseyi aynıydı, oyle kullandım. Bi eczaneye git sor istersenKızlar acil. Sabah 1 akşam 1 magnezyum içiyorum. Fotolarda soldaki trendyoldan yeni aldığım sağdaki eczaneden önceden hep aldığım magnezyum ilk kez trendyoldan aldım bu sefer. Kutuyu açınca bariz bir cam renkleri biri açık kahverengi bi koyu kahverengi. İkiside 60 kapsül ama trendyoldaki cam daha küçük kapak boyutu daha küçük içi beyaz toz ve içi kokuyor. Eczaneden aldığımda hiçbir sorun yok koku yok beyaz tozlar yok. Trendyoldan aldığımı içmeye korktum şimdi satıcıya da yazacağım bu durumu şok kullanma tarihleri aynı ikisi de 2026 seri numaralarına kadar aynı ama kutuları gözle görülür bir fark var. Trendyoldan aldığımı içmeye korktum açıkçası fikriniz nedir?
Eşim her ikisinide alıp bi eczaneye götürecek kontrol için ama benim içim rahat değil kullanmam hayattaCnm Bnde pek trendyola guvenemıyorum. İmom omega almıştım yazın, yorumlara da çok baktım, ilaç geldı, köydeydim. eczanedekıyle karsılaştrdım inceledim bayaa, kokusu falan etıketleri herseyi aynıydı, oyle kullandım. Bi eczaneye git sor istersen
Satıcının dediği firma orzax ambalaj değiştirmiş bir sorun yokmuşKızlar acil. Sabah 1 akşam 1 magnezyum içiyorum. Fotolarda soldaki trendyoldan yeni aldığım sağdaki eczaneden önceden hep aldığım magnezyum ilk kez trendyoldan aldım bu sefer. Kutuyu açınca bariz bir cam renkleri biri açık kahverengi bi koyu kahverengi. İkiside 60 kapsül ama trendyoldaki cam daha küçük kapak boyutu daha küçük içi beyaz toz ve içi kokuyor. Eczaneden aldığımda hiçbir sorun yok koku yok beyaz tozlar yok. Trendyoldan aldığımı içmeye korktum şimdi satıcıya da yazacağım bu durumu şok kullanma tarihleri aynı ikisi de 2026 seri numaralarına kadar aynı ama kutuları gözle görülür bir fark var. Trendyoldan aldığımı içmeye korktum açıkçası fikriniz nedir?
Soldakiyle benziyor elimdeki şişenin rengi açık yani ama toz yok koku da alamadım.Kuzum ama son kullanım ikisi de 2026 yazıyor her yerinde anlamadım korktum açıkçası içmedim
Yazar mısın canım çok iyi olur. Bende aşırı tedirgin oldum pimpirikliyimdir yani bariz fark olunca içmedim içmem de çöpe atacağım satıcıya yazdım bu ne rezillik yani sorun nedir diye. Eşim nöbetçi bir eczane bakacak eczaneden almak için. İşin komiği eczaneyle aynı paraya aldım
Canım iyi yapmışsın ya. Çok hak veriyorum o yorumlara güvenerek alıyoruz. Ama maalesef Trendyol mağazalarını denetleyemiyor önüne gelene mağaza açma hakkı veriyor kimbilir arka planda bu satıcıların sattıkları ürünlerde ne sahtekarlıklar dönüyor. Trendyolun tek düşündüğü kendi komisyonu. Geri iade edebiliyorsan iade et canım.Aynen içmeyeceğim canım eşim şimdi nöbetçi eczaneden bulursa alacak çöp oldu bu hayatta içmem bir daha da almam yazık satıcıdan 5000 kişi alış yorum yapmış
Canım benimkinde açtığım gibi koku geldi böyle tozlar tebeşir kalıntısı olur ya onun gibiSoldakiyle benziyor elimdeki şişenin rengi açık yani ama toz yok koku da alamadım.
Kesinlikle canım. İade olmuyormuş önemli olan iade değil 320 tl benden bebeğimden değerli de değil satıcının yazdıklarını görseniz sanki orzax firma sahibiCanım iyi yapmışsın ya. Çok hak veriyorum o yorumlara güvenerek alıyoruz. Ama maalesef Trendyol mağazalarını denetleyemiyor önüne gelene mağaza açma hakkı veriyor kimbilir arka planda bu satıcıların sattıkları ürünlerde ne sahtekarlıklar dönüyor. Trendyolun tek düşündüğü kendi komisyonu. Geri iade edebiliyorsan iade et canım.
Tamam canımCanım benim 28 Ekim kontrolüm ve şeker yüklemem. Hayırlısıyla sağlıkla atlatayım. Tekrar ne zaman çağıracağını paylaşırım.
O mağazayı trendyola şikayet etsene canım ya. Fotografı da gönder. Yaptıkları yanına kalmasınKesinlikle canım. İade olmuyormuş önemli olan iade değil 320 tl benden bebeğimden değerli de değil satıcının yazdıklarını görseniz sanki orzax firma sahibisinirimi bozdu.
Ben de o zaman 28e randevu alayım doktora bugün sormayı unuttum o da unuttu muhtemelen bugün de o kadar mesaj attım ki tekrar bunun için mesaj atmak istemedim24 te şeker yüklemesi yaptırdım bir ay sonra gel demişti 28. Haftada gideceğim sabredebilirsem
Şikayet ettim satıcı hemen istersiniz iade edin Trendyol paranızı iade eder efendim yazdı başta keşke böyle olsalardı buraya attığım fotoları Trendyola attım iade talebi açtım ama sanmıyorum iade olsun Trendyol yine de ürünü gönderin bi bakılsın dedi memnuniyetle alın sizde kalsın hatta dedimO mağazayı trendyola şikayet etsene canım ya. Fotografı da gönder. Yaptıkları yanına kalmasın
İçini de çek kuzum tozlar da görünsün. Ederler canım niye etmesinler. Sonuçta bariz farklılıklar var en önemlisi tozların ve kokunun olması ve iade için yeterli bi sebep bence. Evet canım bundan sonra öyle yap eczane en iyisi kafa rahat ve güvenilirŞikayet ettim satıcı hemen istersiniz iade edin Trendyol paranızı iade eder efendim yazdı başta keşke böyle olsalardı buraya attığım fotoları Trendyola attım iade talebi açtım ama sanmıyorum iade olsun Trendyol yine de ürünü gönderin bi bakılsın dedi memnuniyetle alın sizde kalsın hatta dedimeczaneden alırım mis gibi
En son dedim zaten tozlar bunlar keşke kokuyu da size gönderebilsem de hamile birine bunu kullandırır mıydınız ben sadece neden böyle olduğunu soruyorum sizden yenisini isteyen yok ürün zaten tamamen çöp dedim çok sinirlendirdi yazdıklarıylaİçini de çek kuzum tozlar da görünsün. Ederler canım niye etmesinler. Sonuçta bariz farklılıklar var en önemlisi tozların ve kokunun olması ve iade için yeterli bi sebep bence. Evet canım bundan sonra öyle yap eczane en iyisi kafa rahat ve güvenilir
İçin rahat etmez kuzum kullanma sen bunu en iyisiKuzum ama son kullanım ikisi de 2026 yazıyor her yerinde anlamadım korktum açıkçası içmedim
Yazar mısın canım çok iyi olur. Bende aşırı tedirgin oldum pimpirikliyimdir yani bariz fark olunca içmedim içmem de çöpe atacağım satıcıya yazdım bu ne rezillik yani sorun nedir diye. Eşim nöbetçi bir eczane bakacak eczaneden almak için. İşin komiği eczaneyle aynı paraya aldım
Bana rutin kontrol devam dedi canım . Bugğn yaptırdım daha .nasıl çıktı sonuçların kaç gram yükledilerKızlar şeker yüklemesi zamanında olanlara sesleniyorum yani 24+ haftadaki gebe arkadaşlarım, doktorunuz şeker yüklemesinden sonra bir sonraki muayene için kaçıncı haftada gelmenizi istedi
Yok canım bugün nöbetçi yakınlarda aradık ellerinde bundan yokmuş şansa yarın evin yanında eczanemiz var oradan sabahtan alacağız nöbetçiymiş şansa Allahtan karşılaştırıcam hemenİçin rahat etmez kuzum kullanma sen bunu en iyisi
Ben trendyolu eskiden daha çok beğenirdim. Bozdu iyice yaYok canım bugün nöbetçi yakınlarda aradık ellerinde bundan yokmuş şansa yarın evin yanında eczanemiz var oradan sabahtan alacağız nöbetçiymiş şansa Allahtan karşılaştırıcam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?