2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum ssvd tam bir ekip işi egerki bu konuda tecrübeli ve istekli bir doktor değilse deneme zaten sende istemiyorsun ama bebek sana bı ufak sinyal vermiş bak baş aşağı durarak
Ya aslında bulurum destekleyen birini koskoca Adana ama dediğim gibi okudum eksilerini korktum yoksa ben de isterdim hemen ayağa kalkıp çocuklarımla ilgilenmek en çok bunun için isterdim hatta. Baksana ne diyor:

“Aslında sezaryen sonrası vajinal doğumun en büyük riski rahmin önceki ameliyat yerinden ayrılma riskidir (rüptür). Bu olduğunda ise oldukça ciddi sonuçları (annenin kaybı, bebeğin kaybı, bebeğin oksijensiz kalması) olabilir.”

Oranlar da düşük değil bu reptürde; normal doğumda 33 bin de birken, ssvd’de suni sancısız 1/200, sancılı 1/100 müş

Oh çok şükür bana da bugün olabilir dedi. Strese girme yerinde bir sorun yok dedi. Her organına da baktı hiçbir sorun görmedi. Kan akışına da baktı güzel dedi
Tabi ki kuzum benim uzun zamandır hep öyle. Lütfen canım stresi hayatından biraz çıkar lütfen. Gerekirse rapor al çalışma. Sadece Bebeğini ve kendini düşün. Herşeyin iyi olmasına çok çook sevindim. Tansiyonu da kontrol altına alırsan sorun ortadan kalkacak. Gerekirse tansiyon ilacı versinler. Tuz kesinlikle hiçbirşeyde yeme.

Avucunuzu çekip atar mısınız ya ne kadar yani avuç ben çok az yiyormuşum
Hahahaha kız Allah seni hiç güleceğim yoktu avucunu çek at bir avucuma 6-7 yarım ceviz sığıyor büyüklüklerine bağlı 8-10 arası fınduk 6 tane varsa evde badem yoksa canı sağolsun diyorum ama ceviz fındık kesin ye dedi perinatolog

Kızlar şeker yüklemesi zamanında olanlara sesleniyorum yani 24+ haftadaki gebe arkadaşlarım, doktorunuz şeker yüklemesinden sonra bir sonraki muayene için kaçıncı haftada gelmenizi istedi

Hey maşallah

Öyle dedi kuzum doktor da takip edelim tansiyon sorun olacaksa ilaç başlatacağım dedi. Bir de rapor dedi. Bakalım inşallah normale dönsün herşeyim

Öyle dedi kuzum doktor da takip edelim tansiyon sorun olacaksa ilaç başlatacağım dedi. Bir de rapor dedi. Bakalım inşallah normale dönsün herşeyim
Canımm benim aynen öyle. sen ve bebeğin iyi olun gerisi hallolur.

Kızlar şeker yüklemesi zamanında olanlara sesleniyorum yani 24+ haftadaki gebe arkadaşlarım, doktorunuz şeker yüklemesinden sonra bir sonraki muayene için kaçıncı haftada gelmenizi istedi
Canım benim 28 Ekim kontrolüm ve şeker yüklemem. Hayırlısıyla sağlıkla atlatayım. Tekrar ne zaman çağıracağını paylaşırım.

24 te şeker yüklemesi yaptırdım bir ay sonra gel demişti 28. Haftada gideceğim sabredebilirsem

Kızlar acil. Sabah 1 akşam 1 magnezyum içiyorum. Fotolarda soldaki trendyoldan yeni aldığım sağdaki eczaneden önceden hep aldığım magnezyum ilk kez trendyoldan aldım bu sefer. Kutuyu açınca bariz bir cam renkleri biri açık kahverengi bi koyu kahverengi. İkiside 60 kapsül ama trendyoldaki cam daha küçük kapak boyutu daha küçük içi beyaz toz ve içi kokuyor. Eczaneden aldığımda hiçbir sorun yok koku yok beyaz tozlar yok. Trendyoldan aldığımı içmeye korktum şimdi satıcıya da yazacağım bu durumu şok kullanma tarihleri aynı ikisi de 2026 seri numaralarına kadar aynı ama kutuları gözle görülür bir fark var. Trendyoldan aldığımı içmeye korktum açıkçası fikriniz nedir?

Eklentiler

• a0fb697c-e181-4493-b7cc-1267ef66e053.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 9a121c7d-9ad7-4672-ab38-0ac396a17f56.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 53
Kuzum bence biri geçen sene üretilmiş biri yeni. Trendyol eski üretimdir

Canım strese sokmak için yazmıyorum ama hamilelikte çok fark da olsa hep eczaneden almaya çalıştım, ben güvenemiyorum internete. Perşembe günü eczaneden almıştım eve gidince ben de bakayım şişesine yazarım buraya.

Bna şu gın tekrar gel demiyor,haftaya şekere gel dedı.bu kişiden kişiye degışır. Bı sorun varsa tez çağırır yoksa 1 ay sonra çagırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…