Oh çok şükür bana da bugün olabilir dedi. Strese girme yerinde bir sorun yok dedi. Her organına da baktı hiçbir sorun görmedi. Kan akışına da baktı güzel dedi
Haklısın varlıkları bile sıkıntı dünden beri 100 kez aradı beni. İstemiyorum ya konuşmak iyi değilim yani. Benden gizli haber vermiş kocam. Yoksa izin vermezdim ben
Haklısın varlıkları bile sıkıntı dünden beri 100 kez aradı beni. İstemiyorum ya konuşmak iyi değilim yani. Benden gizli haber vermiş kocam. Yoksa izin vermezdim ben
Yok canım ilk gebeliğimde doktor doktor gezdim her kes farklı bir söz söyledi daha çok strese girdim..şimdi gidib başkasından daha kötüsünü duymak istemiyorum iyisinide duya bilirim tabi ama ben eğer kendimi tanıyorumsa iyi söz deseler bile bu doktorun dediğine takılıb kalıcam.Valla şimdi bana en çok stres yaptıran aç kalmam onu yeme bunu yeme resmen acım bu beni daha çok kötü ediyor
Proteinden zengin beslen o şekilde tok kalırsın, yulaf şeker diyetinde nasıl kullanılıyor ona bakarsın sorun yapmıyorsa yulaf ezmesini biraz suyla blenderda çek pankek kıvamı gibi olacak bazlama yap kendine tok tutuyor bayağı o, ekmek yemeyeceksin sanırım ondan verdim bu tarifi ama yulaf serbest mi bilmiyorum bakarsın
İsterdim ama korkuyorum ya bi şey olursa diye, eksilerine baktım çünkü vazgeçtim direkt aklıma oğlum geliyor, doktorum da yapabilirsin ama ben önermiyorum dedi
İsterdim ama korkuyorum ya bi şey olursa diye, eksilerine baktım çünkü vazgeçtim direkt aklıma oğlum geliyor, doktorum da yapabilirsin ama ben önermiyorum dedi
Kuzum ssvd tam bir ekip işi egerki bu konuda tecrübeli ve istekli bir doktor değilse deneme zaten sende istemiyorsun ama bebek sana bı ufak sinyal vermiş bak baş aşağı durarak
Proteinden zengin beslen o şekilde tok kalırsın, yulaf şeker diyetinde nasıl kullanılıyor ona bakarsın sorun yapmıyorsa yulaf ezmesini biraz suyla blenderda çek pankek kıvamı gibi olacak bazlama yap kendine tok tutuyor bayağı o, ekmek yemeyeceksin sanırım ondan verdim bu tarifi ama yulaf serbest mi bilmiyorum bakarsın