2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Niqu bebeğim çok geçmiş olsun. Suyun fazla olmasını sakın kendine dert edinme. Azıcık yediklerine dikkat edersen bu dönem bence bir sonraki gidişince her şey çok normal çıkacak göreceksin

Süper canım cok sevindim ben 2 hafta sonra gideceğim ama hep merak etmişimdir şeker yüklemesini aydınlandım

Doktoru adacel aşı öneren var mı 27. 30. Haftalarda yapılıyordu galiba bu aşıyı olan veua doktor önerisi olan varmı?

T tweeetyyy kuzum benim oğlan 2 gün ileriydi sonra ben bi ara muz süt badem ceviz findik fıstık karıştırıp içmiştim hergun sonraki kontrolde 7 8 gun ileriye geçti doktora sordugumda beslenmeden kaynakli demişti haftada 2 3 defa iciyorum şimdi oneririm bence faydali ve her sabah yumurta aksatma sen zaten kendin diyodun yemek yemiyorum meyve yiyorum diye o yuzden cok normal sakin uzme kendini

Tamam bu karışımı tuttum Shake de yaparım hemen yapcam şimdi

Kuzum aslında sezaryenin riskleri çok daha fazla kafadan şöyle düşün ameliyata girmeden sayfalarca kağıt imzaliyorsun oturup ne yazıyor diye okusan psikolojin bozulur ama imza atıp geçiyorsun ssvd tek bir risk teşkil ediyor oda ruptur tecrübeli ekip gerekli dediğim şöyle doktorun bu konuda tecrübeli olduğunda senin sesinden ağrı şeklinden bebeğin nst takibinden ultrason ile kontrolden riski anlıyor tabiki birtek doktor değil gebe de önemli mutlaka eğitim almalı ve kararlı olmalı ssvd de sonuna kadar zorlama yok en ufak suphede ameliyathane hazırda bekliyor. Bütün doğum şekillerinin riski var normal doğumun da var sezaryenin de var her bir riskin oranını bilmiyoruz belki rupturden daha yüksek oranda risklerde olabilir yani risk herşeyde var yaşadığımız süre içinde her animizda da var. Tercih meselesi kuzum sen kendini nasıl güvende hissedeceksen o doğum şekli senin için hayırlısı ile olsun inşallah

Ne güzel işte doktorun iyi konuşmuş.Bana diyet listesi vermedi ekmek tatlı makarna yemicem meyve çok az..sana diyet vermedimi?yalancı kasılma olsaydı söylerdi demedi bana
İki doktora göründüm diğer gittiğim sporcu gibi beslen karbonhidrat ve şekeri kısıtla demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…