- 20 Temmuz 2023
- 217
- 210
- 33
- 29
Şeker yüklemesi nasıl oluyor kaç saat sürüyor bi de hangi bölüm yapıyor çok merak ettim yaBana rutin kontrol devam dedi canım . Bugğn yaptırdım daha .nasıl çıktı sonuçların kaç gram yüklediler
Yazdıysan da kaçırmış olabilirim şeker yükleme normal çıktı ama di mi?Ben de o zaman 28e randevu alayım doktora bugün sormayı unuttum o da unuttu muhtemelen bugün de o kadar mesaj attım ki tekrar bunun için mesaj atmak istemedim
Geçmiş sohbete bakamadım detaylı ultrason nasıl geçtiiii bugundu galiba seninnmİçin rahat etmez kuzum kullanma sen bunu en iyisi
Canım benimde öyle canım 21. Hafta da baş geliş pozisyonu idi , bir geçen hafta 24. Hafta da gittiğimde de aynı baş aşağıda idi , doktorlar bebekler sever o pozisyonu dediKızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Güzel geçti kuzum çok şükür bir sorun çıkmadıGeçmiş sohbete bakamadım detaylı ultrason nasıl geçtiiii bugundu galiba seninnm
Rahatladım kuzum şükürCanım benimde öyle canım 21. Hafta da baş geliş pozisyonu idi , bir geçen hafta 24. Hafta da gittiğimde de aynı baş aşağıda idi , doktorlar bebekler sever o pozisyonu dedidoktor normal dedi canım kafaya takacak bir durum değil
Canım bebeişin kilosu notmal takılma . Ama kilo almadını istiyorsan tabiki senin kararın bebeğin için en iyisini sen bilirsin tabiki. Benim. Uyguladığım birşey var eski kaşar muz avakado iki haşlama yumurta bunları hergün tüketiyorum deneyebilirsin fark edecektir. Ama tekrar söylüyorum notmal sınırlar içinde kafanıza takmayın lütfenÇok şükür iyi kuzum bebişinçok şükür benimki de iyi ama işte kilo biraz karıştırdı beni. 22+6 kuzum benim 426 gr
Kuzum 21+2 ile uyumluymuş. Olabilir dedi bir hafta 10 gün oynar dedi. Ama bu tansiyondan mı yemediğin için takip edip görcez dedi. Eski kaşar yiyememCanım bebeişin kilosu notmal takılma . Ama kilo almadını istiyorsan tabiki senin kararın bebeğin için en iyisini sen bilirsin tabiki. Benim. Uyguladığım birşey var eski kaşar muz avakado iki haşlama yumurta bunları hergün tüketiyorum deneyebilirsin fark edecektir. Ama tekrar söylüyorum notmal sınırlar içinde kafanıza takmayın lütfen
Benim hatırlamassınız sanırım tansiyonum çıktı hep ve hala devam ediyorum ölçüme . Hep 13-7çıkıyo notmalimiz oldu artık. Ama ben bu nedenle gelişimi gerilemesin diye karstan getirttim kaşarı bir parçada olsa yiyorum hatta doktor dedi bana ne yiyorsun diyo ben her sabah yarım avakado, iki haşlama yumurta, bir kibrit kutusu kadar kaşar ve yarım muz aksatmadan yiyorum. İstersen deneyebilirsin kuzucum ama yine söylüyorum notmal sınırda olması yapısaldır neden kafana takıyosun . Benim 22-0 da 550 idi ama fazlası da zararlı yani ortada olması iyidir.Kuzum 21+2 ile uyumluymuş. Olabilir dedi bir hafta 10 gün oynar dedi. Ama bu tansiyondan mı yemediğin için takip edip görcez dedi. Eski kaşar yiyememnormal kaşarı sırf bebiş için zorla yiyorum. Ahhh ahhh bu saydıklarını keşke hep yesem ben de . Haftaiçi yumurta da yemiyorum
Ay çok şükürKızlar çıktım. Çok şükür detaylım güzel geçti çok zor baktı çünkü bebek hem çok hareketli hem de sırtı dönüktü zorla döndürdü vs. Uzun sürdü. Ama çok şükür detaylıda hiçbir sorun çıkmadı. Sadece kafama takılan kilosu 22+6 bugün 426 gr çıktı. Ama sorun değil bu dedi. Tansiyondan da olabilir dedi yemediğin için de dedi. Bundan sonra düzenli tansiyon takibi yapacağım.
Evet canım çok şükür her şey yolunda görünüyorYazdıysan da kaçırmış olabilirim şeker yükleme normal çıktı ama di mi?
Bebeğim şeker yüklemesi dediğimiz şeker şekerli su içmek gibi bişi. Başka bir ayrıntısı yok. Nromalde de tatlı yiyiyorsan aslında kendi kendine şeker yüklemesini zaten yapıyorsun o tatlı yediğin anlarda. Doktorlar da o anı merak ediyor bedenin nasıl tepki veriyor diye bunu görmek istiyorlar. Benim arkadaşım gazoz içmiş. Öyle almışlar teste mesela. Kimisi şekerli su içiyor.Cnm bnim şekerım duzenli bakılıyor, hep normal çıkıyor. Asıl seker yuklemesınden sonra sıkıntı lar oluyomuş dıye okudum.
Ailede seker yok bzım. Bn normalde yaptrmıcaktım, bıraz araştrıcam.
75 gr canım bu şekilde sonucum ve doktor tamamen normal dediBana rutin kontrol devam dedi canım . Bugğn yaptırdım daha .nasıl çıktı sonuçların kaç gram yüklediler
Anladım canım üzülme alır kiloGüzel geçti kuzum çok şükür bir sorun çıkmadıtek sorun zayıf bebeğim doktor sorun yok dedi ama zayıf yani 22+6 bugün 426 gr. 26-28 cm dedi boyu için de
Benim bir sorun yok şu an canım 1 ay sonra gideceğim o yüzden zaten acil durum olunca her türlü gidiyorum hemenBna şu gın tekrar gel demiyor,haftaya şekere gel dedı.bu kişiden kişiye degışır. Bı sorun varsa tez çağırır yoksa 1 ay sonra çagırır
Ay bundan ben de aldımKızlar ısı nem ölçer aldım minicik
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre Lcd Ekranlı Isı Nem Ölçer Fiyatı - TRENDYOL
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre Lcd Ekranlı Isı Nem Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Zorlayacağım kuzum kendimiBenim hatırlamassınız sanırım tansiyonum çıktı hep ve hala devam ediyorum ölçüme . Hep 13-7çıkıyo notmalimiz oldu artık. Ama ben bu nedenle gelişimi gerilemesin diye karstan getirttim kaşarı bir parçada olsa yiyorum hatta doktor dedi bana ne yiyorsun diyo ben her sabah yarım avakado, iki haşlama yumurta, bir kibrit kutusu kadar kaşar ve yarım muz aksatmadan yiyorum. İstersen deneyebilirsin kuzucum ama yine söylüyorum notmal sınırda olması yapısaldır neden kafana takıyosun . Benim 22-0 da 550 idi ama fazlası da zararlı yani ortada olması iyidir.
Öyle yapcam kuzum. Hergün tüketeceğim bundan sonraAnladım canım üzülme alır kilo
Muz ye günlük birde kuru kayısı kuru incir gibi kuru yemısler koy cantana gün içinde tüketmeye çalış onlar almasını sağlar üzülme çokta zayıf değil haftasına göre
Canım ben bugün normal kontrole gitmiştim detaylıdan bi ay sonra bugün ilk kontrolüm 24+4 üm şuan . Bebeği biraz tombiş gördü heralde 830 gram çıktı . Şekere bakalım biz dedi. Kan verme yerine gittik orada gazoz gibi bişey verdiler Elmalı 75 gram şeker varmış içinde . Zor içtim midem bulandıŞeker yüklemesi nasıl oluyor kaç saat sürüyor bi de hangi bölüm yapıyor çok merak ettim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?