2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Canım benimde öyle canım 21. Hafta da baş geliş pozisyonu idi , bir geçen hafta 24. Hafta da gittiğimde de aynı baş aşağıda idi , doktorlar bebekler sever o pozisyonu dedi doktor normal dedi canım kafaya takacak bir durum değil

Rahatladım kuzum şükür gerizekalı doktor demeseydi zaten takmazdım ben bunu. Akşam ki beni sinir etti

Çok şükür iyi kuzum bebişin çok şükür benimki de iyi ama işte kilo biraz karıştırdı beni. 22+6 kuzum benim 426 gr
Canım bebeişin kilosu notmal takılma . Ama kilo almadını istiyorsan tabiki senin kararın bebeğin için en iyisini sen bilirsin tabiki. Benim. Uyguladığım birşey var eski kaşar muz avakado iki haşlama yumurta bunları hergün tüketiyorum deneyebilirsin fark edecektir. Ama tekrar söylüyorum notmal sınırlar içinde kafanıza takmayın lütfen

Kuzum 21+2 ile uyumluymuş. Olabilir dedi bir hafta 10 gün oynar dedi. Ama bu tansiyondan mı yemediğin için takip edip görcez dedi. Eski kaşar yiyemem normal kaşarı sırf bebiş için zorla yiyorum. Ahhh ahhh bu saydıklarını keşke hep yesem ben de . Haftaiçi yumurta da yemiyorum

Benim hatırlamassınız sanırım tansiyonum çıktı hep ve hala devam ediyorum ölçüme . Hep 13-7çıkıyo notmalimiz oldu artık. Ama ben bu nedenle gelişimi gerilemesin diye karstan getirttim kaşarı bir parçada olsa yiyorum hatta doktor dedi bana ne yiyorsun diyo ben her sabah yarım avakado, iki haşlama yumurta, bir kibrit kutusu kadar kaşar ve yarım muz aksatmadan yiyorum. İstersen deneyebilirsin kuzucum ama yine söylüyorum notmal sınırda olması yapısaldır neden kafana takıyosun . Benim 22-0 da 550 idi ama fazlası da zararlı yani ortada olması iyidir.

Ay çok şükür

Cnm bnim şekerım duzenli bakılıyor, hep normal çıkıyor. Asıl seker yuklemesınden sonra sıkıntı lar oluyomuş dıye okudum.
Ailede seker yok bzım. Bn normalde yaptrmıcaktım, bıraz araştrıcam.
Bebeğim şeker yüklemesi dediğimiz şeker şekerli su içmek gibi bişi. Başka bir ayrıntısı yok. Nromalde de tatlı yiyiyorsan aslında kendi kendine şeker yüklemesini zaten yapıyorsun o tatlı yediğin anlarda. Doktorlar da o anı merak ediyor bedenin nasıl tepki veriyor diye bunu görmek istiyorlar. Benim arkadaşım gazoz içmiş. Öyle almışlar teste mesela. Kimisi şekerli su içiyor.

Bana rutin kontrol devam dedi canım . Bugğn yaptırdım daha .nasıl çıktı sonuçların kaç gram yüklediler
75 gr canım bu şekilde sonucum ve doktor tamamen normal dedi

Eklentiler

• Screenshot_20231125-151635~2.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 51
Güzel geçti kuzum çok şükür bir sorun çıkmadı tek sorun zayıf bebeğim doktor sorun yok dedi ama zayıf yani 22+6 bugün 426 gr. 26-28 cm dedi boyu için de
Anladım canım üzülme alır kilo
Muz ye günlük birde kuru kayısı kuru incir gibi kuru yemısler koy cantana gün içinde tüketmeye çalış onlar almasını sağlar üzülme çokta zayıf değil haftasına göre

Bna şu gın tekrar gel demiyor,haftaya şekere gel dedı.bu kişiden kişiye degışır. Bı sorun varsa tez çağırır yoksa 1 ay sonra çagırır
Benim bir sorun yok şu an canım 1 ay sonra gideceğim o yüzden zaten acil durum olunca her türlü gidiyorum hemen

Zorlayacağım kuzum kendimi bir 500 olsaydı keşke benimki de

Şeker yüklemesi nasıl oluyor kaç saat sürüyor bi de hangi bölüm yapıyor çok merak ettim ya
Canım ben bugün normal kontrole gitmiştim detaylıdan bi ay sonra bugün ilk kontrolüm 24+4 üm şuan . Bebeği biraz tombiş gördü heralde 830 gram çıktı . Şekere bakalım biz dedi. Kan verme yerine gittik orada gazoz gibi bişey verdiler Elmalı 75 gram şeker varmış içinde . Zor içtim midem bulandı önce içmeden kan aldılar sonra içtikten bi saat sonra aldılar sonra da bi saat sonra tekrar aldılar . Sonucu doktora gönderdim 90-129-137 çıktı gayet normal dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…