2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Domestosuu birakamiyorum eldiven falanda kullanmam sevmiyorum çok samimi bir iliskimiz var kendisiyle

Oghh keyif yaptın şimdi de bir pazar sabahı kahvaltısı misler gibi ben de napim dinlenmeye çalışıyorum
Ayy benim pazar kahvaltim zehir oldu anca kendime geldimm kocam da kocam malesef hafta sonu da ise gidiyor bu ara yoğun, güzel bir kahvaltı hazirlayim adam işe gitmeden yesin dedim canım menemen çekti krep yaptım bı yandan Allah'ım menemenin kokusu bı vurdu bi vurdu zar zor hazırladım hepsini ama bulantidan sofraya oturumadim bı yandan kızda tekmeliyor iyice midem çalkalandı kusamadim da ayy çok kötü oldum ya çok tiksindim menemendennn canının çektiği şeyden de tiksinmezsin yaa

Canım benim kızda baş aşağı iken kasıklarıma vuruyor kendini yukardan kasıklarıma zıplatıyor hem ağrıtıyor hemde sinir bozucu bir his veriyor benim 24+0 bugün sanırım tek bebek ya yeri daha rahat olduğu için bı aşağıda vuruyor bir göbekte vuruyor bazen enlemesine yatıyor sola ve sağa aynı anda vuruyor bence normaldir kuzum benim kızda 23 artilarda yukarılara da vurmaya başladı

Kızlar doktora attım sonuçlarımı, bir hafta boyunca tansiyon takip edip sonuçlarımla beraber haftaya kontrole gideceğim tekrar. Dua edin nolur gebelik zehirlenmesi olmasın
Canım benim inşallah degildir inşallah tansiyonun normale dönerde bir rahat nefes alırsın rabbim şifa versin

Kuzum bende soldaki bebek ayakları yukarda başı aşağıda, sağdaki bebekte ayakları aşağıda kafası yukarıda. Galiba bir bebek ayaklarını hareket ettiğinde diğeri rahatsız olup kafasını oynatıyor. Birinin kafası diğerinin ayakları kasıklarımda Olduğu için gece şiddetli bir hareket oldu ama şimdi normal olduğu mantıklı geldi inşallah öyle düşünüyorum yani

Hergun hergun olmasada canım cogunlukla böyleyim devam edebilirim inşallah

Olabilir kuzum yer kavgası yapıyorlar olan senin kasiklarina oluyor normaldir tabi Allah'ın izniyle artık guclendiler bazen istemsiz ayy noluyor diyorum sen bunun iki katını yaşıyorsun birde

aha ben de menemen yaptım
gece 4 e kadar uyutmadı beyefendi anca uyandım hazırladım da yedim

Kızlar doktora gittim, plesenta yükselmiş dedi elhamdülillah çok mutluyum riski atlattın dedi. Rahim ağzından en az 2 cm yüksekte olmasını bekleriz, senin şu an 4 cm dedi. Ay içim içime sığmıyor
Süper canım çok şükür hadi rahatladin artık,çocuğunda vardi rahat edersin kaygilanmazsin en azından artık

Reactions: The
Aaaaa bu hafta da mise bulantısı geçmiş olsun kuzum

Süper canım çok şükür hadi rahatladin artık,çocuğunda vardi rahat edersin kaygilanmazsin en azından artık
Evet evet çok şükür canım en azından kimseye bağımlı olmadan evimde olabilirim. Yine dikkat ederim tetikte olurum ama olsun buna da bin şükür

Kızlar doktora gittim, plesenta yükselmiş dedi elhamdülillah çok mutluyum riski atlattın dedi. Rahim ağzından en az 2 cm yüksekte olmasını bekleriz, senin şu an 4 cm dedi. Ay içim içime sığmıyor
Ohhh gözünaydın kuzucum

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…