- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Domestosuu birakamiyorumEvet kesinlikle katılıyorum, bende yumuşatıcı hastası bir insan olarak özellikle gebe kaldığımı öğrendikten sonra bıraktım. Hatta çamaşır suyu vs onları da bıraktımnormalde Domestos ve yumuşatıcı hastasiydim.ama bebeğim için yeni bir başlangıç yaptım
Belki gitmem kuzum ben de düşündüm. İnşallah herşey normal olsunCanım Allah korusum kötüyü düşünme sakın. bir hafta boyunca birşey araştırma gerekirse okulada bir hafta gitme en azından evde sakince stressiz geçir günlerini.
Korkma kuzumHerkes normal deyince rahatladım canım ya dün gece öyle sürekli olunca biraz endişe ettim tam uyuyacakken bir anda şükür
İnşallah kuzumHaftaya kontrole kadar onu düşünme canım sen hep olumlu yönünden bak olumlusunu düşün Allahın izniyle normale dönecek
Ayy benim pazar kahvaltim zehir oldu anca kendime geldimm kocam da kocam malesef hafta sonu da ise gidiyor bu ara yoğun, güzel bir kahvaltı hazirlayim adam işe gitmeden yesin dedim canım menemen çekti krep yaptım bı yandan Allah'ım menemenin kokusu bı vurdu bi vurdu zar zor hazırladım hepsini ama bulantidan sofraya oturumadim bı yandan kızda tekmeliyor iyice midem çalkalandı kusamadim da ayy çok kötü oldum yaOghh keyif yaptınşimdi de bir pazar sabahı kahvaltısı misler gibi ben de napim dinlenmeye çalışıyorum
Canım benim kızda baş aşağı iken kasıklarıma vuruyor kendini yukardan kasıklarıma zıplatıyor hem ağrıtıyor hemde sinir bozucu bir his veriyorKızlar bende bir şey soracağım kafaya takmak istemiyorum ama. Dün geceden beri sağdaki bebek aşırı kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla kadıklarımda çok hissediyorum sabahta uyandığımdan beri hala oraya vuruyor hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim gün gece bi tedirgin oldum 1 saat hiç durmadılar zor uyudum endişeden aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında tekme atıyor ayakları aşağıda sağ taraftaki beneğin ama normal midir? Ayakları uzuyor sonuçta gerinerek tekme atıyorsa aşağıya denk gelmesi normaldir demi ? Kafasını yukarda vuruyor neyseki ondan rahatlamaya çalışıyorum sonuçta 23 haftadayım aşırı yukarı çıkmamışlardır daha yani midemde hissetmemem normaldir diye düşünüyorum
Canım benim inşallah degildir inşallahKızlar doktora attım sonuçlarımı, bir hafta boyunca tansiyon takip edip sonuçlarımla beraber haftaya kontrole gideceğim tekrar. Dua edin nolur gebelik zehirlenmesi olmasın
Kuzum bende soldaki bebek ayakları yukarda başı aşağıda, sağdaki bebekte ayakları aşağıda kafası yukarıda. Galiba bir bebek ayaklarını hareket ettiğinde diğeri rahatsız olup kafasını oynatıyor. Birinin kafası diğerinin ayakları kasıklarımda Olduğu için gece şiddetli bir hareket oldu ama şimdi normal olduğu mantıklı geldi inşallah öyle düşünüyorum yaniCanım benim kızda baş aşağı iken kasıklarıma vuruyor kendini yukardan kasıklarıma zıplatıyor hem ağrıtıyor hemde sinir bozucu bir his veriyorbenim 24+0 bugün sanırım tek bebek ya yeri daha rahat olduğu için bı aşağıda vuruyor bir göbekte vuruyor bazen enlemesine yatıyor sola ve sağa aynı anda vuruyor bence normaldir kuzum benim kızda 23 artilarda yukarılara da vurmaya başladı
Canımmm inşallah plesentan çıkmıştır yukarı risk kalmamıştır daha, güzel haberlerle gel inşallahKız ben hala oralarda hissediyorum hep. Normal bence ama ben de soracağım bugün. Kontrole gidiyorum kızlar bana dua edin
Hergun hergun olmasada canım cogunlukla böyleyim devam edebilirim inşallahMaşallah sen baya düzen çekmişsin kuzumben bu kadar düzenli hayatta yiyemem balık haftada bir yiyordum geçen hafta yediğimde midemi çok kötü bozdu kusma ishal yaşadım tiksindim daha da yemem artık olduğu kadar napalim
Olabilir kuzum yer kavgası yapıyorlar olan senin kasiklarina oluyorKuzum bende soldaki bebek ayakları yukarda başı aşağıda, sağdaki bebekte ayakları aşağıda kafası yukarıda. Galiba bir bebek ayaklarını hareket ettiğinde diğeri rahatsız olup kafasını oynatıyor. Birinin kafası diğerinin ayakları kasıklarımda Olduğu için gece şiddetli bir hareket oldu ama şimdi normal olduğu mantıklı geldi inşallah öyle düşünüyorum yani
Aman maşallah canım çok güzel valla beslenmen birakma devam et böyle insanlara hayranlıkla bakıyorumHergun hergun olmasada canım cogunlukla böyleyim devam edebilirim inşallah
aha ben de menemen yaptımAyy benim pazar kahvaltim zehir oldu anca kendime geldimm kocam da kocam malesef hafta sonu da ise gidiyor bu ara yoğun, güzel bir kahvaltı hazirlayim adam işe gitmeden yesin dedim canım menemen çekti krep yaptım bı yandan Allah'ım menemenin kokusu bı vurdu bi vurdu zar zor hazırladım hepsini ama bulantidan sofraya oturumadim bı yandan kızda tekmeliyor iyice midem çalkalandı kusamadim da ayy çok kötü oldum yaçok tiksindim menemendennn canının çektiği şeyden de tiksinmezsin yaa
Süper canım çok şükür hadi rahatladin artık,çocuğunda vardi rahat edersin kaygilanmazsin en azından artıkKızlar doktora gittim, plesenta yükselmiş dedi elhamdülillah çok mutluyumriski atlattın dedi. Rahim ağzından en az 2 cm yüksekte olmasını bekleriz, senin şu an 4 cm dedi. Ay içim içime sığmıyor
Aaaaa bu hafta da mise bulantısıAyy benim pazar kahvaltim zehir oldu anca kendime geldimm kocam da kocam malesef hafta sonu da ise gidiyor bu ara yoğun, güzel bir kahvaltı hazirlayim adam işe gitmeden yesin dedim canım menemen çekti krep yaptım bı yandan Allah'ım menemenin kokusu bı vurdu bi vurdu zar zor hazırladım hepsini ama bulantidan sofraya oturumadim bı yandan kızda tekmeliyor iyice midem çalkalandı kusamadim da ayy çok kötü oldum yaçok tiksindim menemendennn canının çektiği şeyden de tiksinmezsin yaa
Teşekkür ederimm canimm inşallahAman maşallah canım çok güzel valla beslenmen birakma devam et böyle insanlara hayranlıkla bakıyorum
İnşallah kuzumCanım benim inşallah degildir inşallahtansiyonun normale dönerde bir rahat nefes alırsın rabbim şifa versin
Evet evet çok şükür canım en azından kimseye bağımlı olmadan evimde olabilirim. Yine dikkat ederim tetikte olurum ama olsun buna da bin şükürSüper canım çok şükür hadi rahatladin artık,çocuğunda vardi rahat edersin kaygilanmazsin en azından artık
Ohhh gözünaydın kuzucumKızlar doktora gittim, plesenta yükselmiş dedi elhamdülillah çok mutluyumriski atlattın dedi. Rahim ağzından en az 2 cm yüksekte olmasını bekleriz, senin şu an 4 cm dedi. Ay içim içime sığmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?