2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlae yarın detaylı varya cok heyecanlıyımmmm en son düğünümüzde bu kadar heyecan yapmıştım wjdlslwkfkfls 1 aydır görmüyorum bebemi inşallah iyidirrrr
Kııız kaçta detaylıııın :)) kayınvaliden ve biz çok heyecanlıyız haber et :)
Günaydın kuzum hiç özlemem ben benim de programım değişti bu sabah boşum kahvaltıya zorlama keyfi
Kuzum aklından 'iştahım yok' düşüncesini çıkarıyorsun. emrediyorum! bi ara bende çok iştahsızdım. sonra ayy iştahım şöyle açık böyle açık dedim . beyin gerçekten duyduğuna inanmaya o kadar müsait ki . işe yarıyor bir süre sonra :)

Ohh miss, mesai saatleri sabah uyanınca akşam sıkılınca Şaka bir yana kendi işin de olsa evden çıkmak, ortam değişikliği çok iyi geliyor insana. Ne işle uğraşıyorsun?
kuzum benim pek 'sabah uyanınca akşam sıkılınca' olmuyor maalesef ya avukatım. ofisim yaşadığım ilçeden yarım saat uzaklıkta. hem maddi olarak hem de fiziken daha az külfet olsun diye 3 bankacı arkadaşımla birlikte geliyoruz . haliyle sabah 8'de evden çıkıyoruz. akşam da bankacıları bekliyorum en erken 7de çıkıyoruz maalesef

Tamam tamam iştahımın maşallahı var Neyse 2 yumurta beyaz peynir kaşar peynir havuç domates tahin pekmez başarılı okula da yanıma muzlu süt yapcam

Aaaaa bankacılar 7 de mi çıkıyor ben bunu bilmiyordum

Güzel haberlerle gel canım

Dualarım seninle kuzum güzel haberlerle gel

Ay düşündüm de iyi ki kv leri ile aynı ilde yaşayanların kayınvalidesi ben de geleyim demiyor benim ki derdi kesin derdi

Yok kız şaka dedim zaten insan kendi işi olunca genelde daha bi fazla çalşıyor. Zamanında parti malzemeleri satışı yapmıştım bir site açıp. Gecem gündüzüm yoktu resmen. Sonra battım kurtuldum

Tamam tamam iştahımın maşallahı var Neyse 2 yumurta beyaz peynir kaşar peynir havuç domates tahin pekmez başarılı okula da yanıma muzlu süt yapcam
Süpersin kuzum. iştahının maşallahı var gerçekten . ama böyle gidersen çok kilo alcaksın hamilelikten sonra zor olcak bak dikkat et bebişinin de maşallahı var heee nasıl büyüdü kız bir anda.... Aldım kabul ettim 777

Yok kız şaka dedim zaten insan kendi işi olunca genelde daha bi fazla çalşıyor. Zamanında parti malzemeleri satışı yapmıştım bir site açıp. Gecem gündüzüm yoktu resmen. Sonra battım kurtuldum
hahahaha ayy güldürdün sabah sabah ee şimdi evde misin kuzum ??

T tweeetyyy evet kuzum bankacılar çok geç çıkıyor. kapılar kapandıktan sonra bi aksilik illaki çıkıyor. yok kasa tutmuyor yok bilmem ne . bitmiyor işleri

Sağol canimm teşekkür ederim

Ahahhahahahaha evet evet aldım kabul ettim 777 bu hafta doktor bana naptın da bu kadar büyüdü dese yaaaa

Ayyy kuzum arabayı eşin sana versin yapılınca söyle ya da iş yerinde yatacak bi yer varsa o da olur aslında onlar çıkana kadar uzanıp ta izleyebiliyor musun mesela

Ahahhahahahaha evet evet aldım kabul ettim 777 bu hafta doktor bana naptın da bu kadar büyüdü dese yaaaa
olmayacak şey değil kuzum. bebişlerimiz bizi şaşırtmaya çok müsait
Ayyy kuzum arabayı eşin sana versin yapılınca söyle ya da iş yerinde yatacak bi yer varsa o da olur aslında onlar çıkana kadar uzanıp ta izleyebiliyor musun mesela
kuzum sağolsun o konuda hiç sakınmaz arabasını. Hatta daha da kendi der arabayla gelip git diye ama böyle 3 arkadaşla gelip gidince her hafta birimizin arabası sıraya giriyor. haliyle ayda 1 bana sıra geliyor. daha az yoruluyorum . allahtan ofisimde dinleneceğim alan var . ama ben genelde annemlere geçip orada bekliyorum arkadaşları :)

İnşallah şaşırtsın beni kızım

Kızlar sabahları yeşillikleri ben tek tek yiyemiyorum tadı acı geliyor. Onun yerine nane, roka ve az maydonoz doğrayıp içine nar, zeytinyağı ve nar ekşisi katıyorum. Çok fresh bir salata ve de baya lezzetli. Bahaneyle sabah da yeşillik yemiş oluyorum. Benim gibi zorlananlar varsa deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…