Dualarım seninle kuzumAyy kızlar randevu saatimi bekkiyorum cok heyecanlandımdua edin nolur
Kııız kaçta detaylıııın :)) kayınvaliden ve biz çok heyecanlıyızKızlae yarın detaylı varya cok heyecanlıyımmmm en son düğünümüzde bu kadar heyecan yapmıştım wjdlslwkfkfls 1 aydır görmüyorum bebemi inşallah iyidirrrr
Kuzum aklından 'iştahım yok' düşüncesini çıkarıyorsun. emrediyorum!Günaydın kuzumhiç özlemem ben benim de programım değişti bu sabah boşum kahvaltıya zorlama keyfi
Ohh miss, mesai saatleri sabah uyanınca akşam sıkılıncaEvet kuzuşş
İnşallah güzel geçecek, içini ferah tut kuzumAyy kızlar randevu saatimi bekkiyorum cok heyecanlandımdua edin nolur
kuzum benim pek 'sabah uyanınca akşam sıkılınca' olmuyor maalesef yaOhh miss, mesai saatleri sabah uyanınca akşam sıkılıncaŞaka bir yana kendi işin de olsa evden çıkmak, ortam değişikliği çok iyi geliyor insana. Ne işle uğraşıyorsun?
Tamam tamam iştahımın maşallahı varKııız kaçta detaylıııın :)) kayınvaliden ve biz çok heyecanlıyızhaber et :)
Kuzum aklından 'iştahım yok' düşüncesini çıkarıyorsun. emrediyorum!bi ara bende çok iştahsızdım. sonra ayy iştahım şöyle açık böyle açık dedim . beyin gerçekten duyduğuna inanmaya o kadar müsait ki . işe yarıyor bir süre sonra :)
Aaaaa bankacılar 7 de mi çıkıyor ben bunu bilmiyordumkuzum benim pek 'sabah uyanınca akşam sıkılınca' olmuyor maalesef yaavukatım. ofisim yaşadığım ilçeden yarım saat uzaklıkta. hem maddi olarak hem de fiziken daha az külfet olsun diye 3 bankacı arkadaşımla birlikte geliyoruz . haliyle sabah 8'de evden çıkıyoruz. akşam da bankacıları bekliyorum en erken 7de çıkıyoruz maalesef
Güzel haberlerle gel canım
Dualarım seninle kuzumgüzel haberlerle gel
Kııız kaçta detaylıııın :)) kayınvaliden ve biz çok heyecanlıyızhaber et
kv kadar ben bile heyecan yapmıyoru
Hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah güzel haberlerke gelirimmmİnşallah güzel geçecek, içini ferah tut kuzum
Yok kız şaka dedim zatenkuzum benim pek 'sabah uyanınca akşam sıkılınca' olmuyor maalesef yaavukatım. ofisim yaşadığım ilçeden yarım saat uzaklıkta. hem maddi olarak hem de fiziken daha az külfet olsun diye 3 bankacı arkadaşımla birlikte geliyoruz . haliyle sabah 8'de evden çıkıyoruz. akşam da bankacıları bekliyorum en erken 7de çıkıyoruz maalesef
Süpersin kuzum. iştahının maşallahı var gerçekten . ama böyle gidersen çok kilo alcaksın hamilelikten sonra zor olcak bak dikkat etTamam tamam iştahımın maşallahı varNeyse 2 yumurta beyaz peynir kaşar peynir havuç domates tahin pekmez başarılı okula da yanıma muzlu süt yapcam
hahahahaYok kız şaka dedim zateninsan kendi işi olunca genelde daha bi fazla çalşıyor. Zamanında parti malzemeleri satışı yapmıştım bir site açıp. Gecem gündüzüm yoktu resmen. Sonra battım kurtuldum
Sağol canimm teşekkür ederimKızlar 11 kasımda aldığım penti hiç yok çamaşırı bugün şükür teslim edildi. 85C bana göğüs oldu ama arkası kapanmadı hamilelik sonrası olur baya da rahat hoşuma gitti ama bu saatten sonra alacağım tek sütyen sanırım emzirme sütyeni olur artık normallerden beklentim kalmadıBlastosist
Ahahhahahahaha evet evet aldım kabul ettim 777Süpersin kuzum. iştahının maşallahı var gerçekten . ama böyle gidersen çok kilo alcaksın hamilelikten sonra zor olcak bak dikkat etbebişinin de maşallahı var heee nasıl büyüdü kız bir anda.... Aldım kabul ettim 777
Ayyy kuzum arabayı eşin sana versin yapılınca söyle
olmayacak şey değil kuzum. bebişlerimiz bizi şaşırtmaya çok müsaitAhahhahahahaha evet evet aldım kabul ettim 777bu hafta doktor bana naptın da bu kadar büyüdü dese yaaaa
kuzum sağolsun o konuda hiç sakınmaz arabasını. Hatta daha da kendi der arabayla gelip git diye ama böyle 3 arkadaşla gelip gidince her hafta birimizin arabası sıraya giriyor. haliyle ayda 1 bana sıra geliyor. daha az yoruluyorum . allahtan ofisimde dinleneceğim alan var . ama ben genelde annemlere geçip orada bekliyorum arkadaşları :)Ayyy kuzum arabayı eşin sana versin yapılınca söyleya da iş yerinde yatacak bi yer varsa o da olur aslında onlar çıkana kadar uzanıp ta izleyebiliyor musun mesela
My bestim benimdeAvakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyor
Üffff mükMy bestim benimdeekmek de hafif kizarmissa
İnşallah şaşırtsın beni kızımolmayacak şey değil kuzum. bebişlerimiz bizi şaşırtmaya çok müsait
kuzum sağolsun o konuda hiç sakınmaz arabasını. Hatta daha da kendi der arabayla gelip git diye ama böyle 3 arkadaşla gelip gidince her hafta birimizin arabası sıraya giriyor. haliyle ayda 1 bana sıra geliyor. daha az yoruluyorum . allahtan ofisimde dinleneceğim alan var . ama ben genelde annemlere geçip orada bekliyorum arkadaşları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?