Uyumalarını da mı istemiyorlarAy ben de bı sure yürüyüp bir şeyler yiyip gelmiştim oğlumda, benimki uyuyordu amabenim de evime hicc yakın değil, gidemem geri
Valla bilmiyorum ki uyanık olsun ama az hareket etsin istiyorlar herhaldeUyumalarını da mı istemiyorlaro niye acaba
Ben de ahşap beğeniyorum ama park yatak anne yanı olarak daha kullanışlı oluyor dediler. Ben de bagi neo aldım canım . Kullanmak için sabırsızlanıyorumÖyle kuzum çok da lazım değil tabi ki
ben ahşapları çok beğeniyorum. Açıkçası tayin olayımız olmasa şu hani sonradan büyütülenler var ya ondan düşünürdüm. Ama tayin olurken eşyaların çoğu çok zarar görüyor. O yüzden park yatak aldım. Kanz aldım. İndirimdeydi. Bebek arabasını bagi neo aldım aşırı beğeniyorumsürüşü kayıp gidiyor biz çok beğendik eşimle rengarenk olanı aldım
AhahahaBen de ahşap beğeniyorum ama park yatak anne yanı olarak daha kullanışlı oluyor dediler. Ben de bagi neo aldım canım . Kullanmak için sabırsızlanıyorum
Biz de geçen sene taşındık dolapların sehpaları köşelerini falan ezdiler hep. Çok zarar görüyor. Taşındıktan sonra ağlamıştım eşyalarım kötü oldu diye
Kızı olanlar düşünsünKız anneleri sizi batırmaya and içtimdiyormuşum ama çok tatlı şeyler gördüm size de atim dedim
Necix
Necix's Peanut %100 Pamuk Puantiyeli Organik Soft Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl UB UTKUBABY Organik Müslin KumaÅ Bebe Yaka Ãiçekli Müslin Kız Bebek Elbise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
UB UTKUBABY Organik Müslin KumaÅ Bebe Yaka Ãiçekli Müslin Kız Bebek Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bunlara bayıldım bayıldımmmmmmöNecix
Necix's Soft Kavun Renk Vintage İkili Bebek Elbise Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hiç birşey içinde kalmayacak şekilde yap canımAy ilk bebeğim erkek olunca böyle cicili şeyleri hiç bilmiyorumşimdi bunları görünce içimi çok değişik duygular kaplıyor
İnşallah canım gösterirEvet canım aynen sen de geç gideceğim demiştin, benim de öyle 22+6 ya verdi doktor tabakalım inşallah yüzünü falan da gösterir geçen kendi doktorum da biraz gösterdi de çok anlayamadım. Sadece dudaklari minicik onu biliyorum
Benim ki çok göstermedi sıpam çok zorladıbir de çok hareketli ölçümleri çok zor yapıldı. Hem de hiçbir şey yemeden gittim gergin olduğum için çikolata yesem napardık bilmem İnşallah senin ki gösterir
Kavuştun sonunda böreğineAy ben çikolata falan alıp gidecegim yaa bakalım uyursa diye korkuyorum ama çok hareketli olması da sıkıntı demek kidün annemden yediğim böreklerden sonra benim kıza bir uyuşukluk çöktü herhalde arada pıt pıt dışında hiç oynamadı, kıtlıktan çıkmış gibi yedim çünkü Aradan 2 3 saat geçtikten sonra da tüm gece kudurdu resmen uyutmadi beni
Bu erkek bebekler öyle sanırım benimki uyumuyordu ama çok hareketli değildi, doktor tam istediğim gibi pozisyonu dedi, sadece kafasına bakarken biraz fazla göbeğimi bastırdıAy ben de bı sure yürüyüp bir şeyler yiyip gelmiştim oğlumda, benimki uyuyordu amabenim de evime hicc yakın değil, gidemem geri
Evet evet tam olarak böyle sanırım, benim oğlan yüzünü de pipisini de çok net gösterdiValla bilmiyorum ki uyanık olsun ama az hareket etsin istiyorlar herhalde
Aynen kuzum eşya bu alınır satılır. Ben o zaman taşımacılara sinirimden tutamadım kendimi koyverdim ağladımAhahahaben kabullendim bunu çünkü biz memuruz yani daha kaç kez daha taşınırız. Ama şimdiki aklım olsaydı eşya almayıp eşyalı ev tutardım atama bekliyordum çünkü yavaş yavaş değişir memlekete döndüğümüz zaman hiç önemli değil eşyalarım
Ben de çok sabırsızlanıyorum çok güzel değil miiiii sürüşü falantabi bu sabırsızlanıyorum yanlış anlaşılmasın dua niyetine geçmesin zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Park yatak al kuzum başta sonra istediğine geçersin o zaman
Ben de baya davaya kadar götürecektim biz de kırık da çok. Ama sonra boşver dedim hiç uğraşamam bunla. Hani o yatağın başında çekmeceli şeyler oluyor ya adı ne bilmiyorumAynen kuzum eşya bu alınır satılır. Ben o zaman taşımacılara sinirimden tutamadım kendimi koyverdim ağladım
Ay Allah korusun. Tabi ki sağlıkla zamanında gelsin hepimizin bebekleri.Evet kayıyor çok rahat sürülüyor görüntüsü de kibar
Memlekete tayin olunca yenilersin hepsini canım. Bikaç sene daha kullanıp ben de yenileriBen de baya davaya kadar götürecektim biz de kırık da çok. Ama sonra boşver dedim hiç uğraşamam bunla. Hani o yatağın başında çekmeceli şeyler oluyor ya adı ne bilmiyorumonlar kırık mesela. Kaldırıp atmak istiyorum şahsen
Bebiş içindeyken de çok güzel sürülür inşallah. Samsun’da sahile gidip sürmek için çok heyecanlıyım
Bende oksapar kullanıyorum canım benim doktor detaylı ultrasondan sonra 2 günde bire indirdi iğneyi, öyle devam ediyorum , 28. Haftadan sonra 2 haftada bir olacak kontroller öyle dedi 28. Haftaya kadar ayda bir gidiyorum sizin kontrol sıklığınız nasılCnm bndede detaylıda perinatolog pıhtılaşma yok,iğneye grek yok ama tedbir amaclı kullandırıyorlar dedi, halbukı raporumu gören 2 doktor pıhtılaşma var hemn iğne başla demişti.
Bnde mecbur devam ediyorum son aylarda 2 güne 1e mi düşürsem dıyorum. Ama risk işte, kan akışları çok iyiydi detaylıda.
Benim de oto koltuğu kaldı , ya be safe ya da prego isıfixli alacağım sanırım 0/36 kg olan aralığınıBitti kuzum. Ama aralıkda da olur. Ben de oto koltuğunu almadım. Alırım aralıkta dedim. Sen neler alacaksın
Pekı halaa göbektenmi yapıyorsun, Bn göbeğe çok alıştım ama göbek geriliyor bısey olurmu acaba?Bende yediklerimi yazayım, yarım avokado, 2 yumurta(normalde 1 yumurta yiyorum da bugün küçük oğlum yemedi onu da yedim) beyaz peynir, kaşar peyniri, zeytin genelde böyle oluyor benim kahvaltım 1 dilimde ekmek
Şifa olsun bebişlerimize
Biraz sonra ceviz badem fındız muz süt yerim,
Perinatologlar kolay kolay vermiyor iğneyi bana da detaylıda gerek yok kan akışı iyi dedi ama kadın doğum doktoru verdi, bırakamıyorum ben4 farklı doktora danışmıştım iğneyi kullanırken de, hepsi kullan dedi, şimdi benimde kafam karıştı ama iğneyi bırakamam sanırım
Ben ee öyle düşünüyorum. Hatta burada bunları satmak isterdim ama hepsini bir almak da çok masraflı olur parça parça almak daha mantıklıMemlekete tayin olunca yenilersin hepsini canım. Bikaç sene daha kullanıp ben de yenilerinakliyeciler öyle valla. Senin özenle paketlediğin eşyayı top gibi atıyorlar
O günlerde gelecek kuzum hayırlısıyla
Ben de ya be safe ya da maxi cosi diye düşünüyorum. Fiyatları da uçuk sağolsunBenim de oto koltuğu kaldı , ya be safe ya da prego isıfixli alacağım sanırım 0/36 kg olan aralığını
Bn 10 haftalıkken kullanmaya başladım iğneyi, temmuzda bna doktor rapor çıkarttı ama hiçbir avantajını gormedımMerhaba. Ben de 19 haftalik gebeyim. Bende de hafif düzeyde pıhtılaşma çıktığı için kan sulandırıcı igne ve coraspin kullandım iki kızımda da. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. Fakat bu gebeligimde hematoloji doktoru igneye gerek yok dedi ve rapor çıkartmadı. Ama ben tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum detaylıda sorucam bakalım devam etmem gerekir mi diye.siz raporla mi alıyorsunuz igneyi
Evet canım bekliyorum şu an birazdan gireceğiz inşallahAaaa gelmiş saatin
Cnm Bn kafama gore gdıyorum, hareketlerden önce 2 haftada 1 gdıyorum. Şimdi 3 haftada bir gdıyorum.Bende oksapar kullanıyorum canım benim doktor detaylı ultrasondan sonra 2 günde bire indirdi iğneyi, öyle devam ediyorum , 28. Haftadan sonra 2 haftada bir olacak kontroller öyle dedi 28. Haftaya kadar ayda bir gidiyorum sizin kontrol sıklığınız nasıl
Ben bu gebeligimde hiç iğne kullanmadim. Hematoloji doktoru pıhtılaşma sonucuma baktı ve çok hafif düzeyde. Artık yurt dışında bu değerlere bakılmıyor bile dedi ve rapor çıkartmadı o sebeple sadece coraspin kullanıyorum. Ama önceki gebeliklerimde igne raporum vardı o sebeple fazla ücret ödemiyordumBn 10 haftalıkken kullanmaya başladım iğneyi, temmuzda bna doktor rapor çıkarttı ama hiçbir avantajını gormedım
Her saglık ocagına gttıgımde en fazla 2 kutu alabıldım. Ücret ödemıyordum
Aıle hekımı toplu alma belkı bısey olur, elınde kalır yazık gunah, buraya gel Hem hemşireye gözukursun hemde iğne yazdırırsın dedi ama dün gttım raporum bttı tek kutu alabıldım ve 108 tl ücrt ödedim
Eczacı dıyorki bu para zaten eşinizin emekli masasından kesılıyordur o farketmıyordur dedi. Yada sigortamı dısardan ödüyorum yeni başladım Oyuzden muayne ücreti ve ilaç farkı çıktı
T am anlayamadım, ücret öduyomusunuz sz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?