2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de ahşap beğeniyorum ama park yatak anne yanı olarak daha kullanışlı oluyor dediler. Ben de bagi neo aldım canım . Kullanmak için sabırsızlanıyorum
Biz de geçen sene taşındık dolapların sehpaları köşelerini falan ezdiler hep. Çok zarar görüyor. Taşındıktan sonra ağlamıştım eşyalarım kötü oldu diye

Ahahaha ben kabullendim bunu çünkü biz memuruz yani daha kaç kez daha taşınırız. Ama şimdiki aklım olsaydı eşya almayıp eşyalı ev tutardım atama bekliyordum çünkü yavaş yavaş değişir memlekete döndüğümüz zaman hiç önemli değil eşyalarım
Ben de çok sabırsızlanıyorum çok güzel değil miiiii sürüşü falan tabi bu sabırsızlanıyorum yanlış anlaşılmasın dua niyetine geçmesin zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Park yatak al kuzum başta sonra istediğine geçersin o zaman

Reactions: The
Kızı olanlar düşünsün
Ay ilk bebeğim erkek olunca böyle cicili şeyleri hiç bilmiyorum şimdi bunları görünce içimi çok değişik duygular kaplıyor
Hiç birşey içinde kalmayacak şekilde yap canım
İnşallah canım gösterir benimki abilerinin karışımı gibi

Kavuştun sonunda böreğine şifa olsun
Ay ben de bı sure yürüyüp bir şeyler yiyip gelmiştim oğlumda, benimki uyuyordu ama benim de evime hicc yakın değil, gidemem geri
Bu erkek bebekler öyle sanırım benimki uyumuyordu ama çok hareketli değildi, doktor tam istediğim gibi pozisyonu dedi, sadece kafasına bakarken biraz fazla göbeğimi bastırdı
Valla bilmiyorum ki uyanık olsun ama az hareket etsin istiyorlar herhalde
Evet evet tam olarak böyle sanırım, benim oğlan yüzünü de pipisini de çok net gösterdi

Aynen kuzum eşya bu alınır satılır. Ben o zaman taşımacılara sinirimden tutamadım kendimi koyverdim ağladım
Ay Allah korusun. Tabi ki sağlıkla zamanında gelsin hepimizin bebekleri. Evet kayıyor çok rahat sürülüyor görüntüsü de kibar

Ben de baya davaya kadar götürecektim biz de kırık da çok. Ama sonra boşver dedim hiç uğraşamam bunla. Hani o yatağın başında çekmeceli şeyler oluyor ya adı ne bilmiyorum onlar kırık mesela. Kaldırıp atmak istiyorum şahsen

Bebiş içindeyken de çok güzel sürülür inşallah. Samsun’da sahile gidip sürmek için çok heyecanlıyım

Memlekete tayin olunca yenilersin hepsini canım. Bikaç sene daha kullanıp ben de yenileri nakliyeciler öyle valla. Senin özenle paketlediğin eşyayı top gibi atıyorlar
O günlerde gelecek kuzum hayırlısıyla

Bende oksapar kullanıyorum canım benim doktor detaylı ultrasondan sonra 2 günde bire indirdi iğneyi, öyle devam ediyorum , 28. Haftadan sonra 2 haftada bir olacak kontroller öyle dedi 28. Haftaya kadar ayda bir gidiyorum sizin kontrol sıklığınız nasıl

Pekı halaa göbektenmi yapıyorsun, Bn göbeğe çok alıştım ama göbek geriliyor bısey olurmu acaba?

Memlekete tayin olunca yenilersin hepsini canım. Bikaç sene daha kullanıp ben de yenileri nakliyeciler öyle valla. Senin özenle paketlediğin eşyayı top gibi atıyorlar
O günlerde gelecek kuzum hayırlısıyla
Ben ee öyle düşünüyorum. Hatta burada bunları satmak isterdim ama hepsini bir almak da çok masraflı olur parça parça almak daha mantıklı
Amin kuzum inşallah

Bn 10 haftalıkken kullanmaya başladım iğneyi, temmuzda bna doktor rapor çıkarttı ama hiçbir avantajını gormedım
Her saglık ocagına gttıgımde en fazla 2 kutu alabıldım. Ücret ödemıyordum

Aıle hekımı toplu alma belkı bısey olur, elınde kalır yazık gunah, buraya gel Hem hemşireye gözukursun hemde iğne yazdırırsın dedi ama dün gttım raporum bttı tek kutu alabıldım ve 108 tl ücrt ödedim

Eczacı dıyorki bu para zaten eşinizin emekli masasından kesılıyordur o farketmıyordur dedi. Yada sigortamı dısardan ödüyorum yeni başladım Oyuzden muayne ücreti ve ilaç farkı çıktı

T am anlayamadım, ücret öduyomusunuz sz

Cnm Bn kafama gore gdıyorum, hareketlerden önce 2 haftada 1 gdıyorum. Şimdi 3 haftada bir gdıyorum.
Zten 16. Haftada Bn doktor değiştrdım

Sen oksapara fark öduyomusunuz, sıgortan varmı,

Ben bu gebeligimde hiç iğne kullanmadim. Hematoloji doktoru pıhtılaşma sonucuma baktı ve çok hafif düzeyde. Artık yurt dışında bu değerlere bakılmıyor bile dedi ve rapor çıkartmadı o sebeple sadece coraspin kullanıyorum. Ama önceki gebeliklerimde igne raporum vardı o sebeple fazla ücret ödemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…